|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
Proszê o pomoc !!
Witam
Jestem z moim ch³opakiem 1,5 roku, wydawa³o mi siê przez ca³y czas, ¿e wszystko jest oki (oprócz ma³ych problemów z jego rzucaniem palenia, poniewa¿ sta³ siê mocno rozdra¿niony), ale ostatnio powiedzia³ mi, ¿e seks ze mn± jest dla niego rutyn±, co mnie bardzo zabola³o Mówi, ¿e denerwuje go to, ¿e nie jest moim pierwszym ch³opakiem a co ja za to mogê?? Przecie¿ czasu nie cofnê chocia¿ czasami bym chcia³a Mówi, ¿e wszystko by³oby ok gdybym ja przejê³a inicjatywê, ¿ebym sama z siebie co¶ wymy¶li³a Ale ja nie wiem co mam zrobiæ, to zawsze on by³ "dominatorem". Proszê porad¼cie mi co mam zrobiæ ¿eby znik³a ta rutyna, co zmieniæ w swoim zachowaniu.
|
|
|
|
|
#2 |
|
*sportaddict*
Wiadomo¶ci: 12 127
|
Dot.: Proszê o pomoc !!
A Ty jeste¶ jego pierwsz±?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 397
|
pod³±czam siê pod pytanie - podejrzewam,¿e tak bo chyba nie o¶mieli³by siê mieæ pretensji sam bêd±c bardziej do¶wiadczonym
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 542
|
Cytat:
I podbijam pytanie czy Ty jeste¶ jego pierwsz± partnerk± seksualn±? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Mi³o¶æ / zauroczenie minê³y, to pojawi³y siê pretensje. Wg mnie tyle w tym temacie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 496
|
Obudzi³ siê i czuje rutynê.Niby je¶li ci±gle Ty le¿ysz jak k³oda (bez urazy),zero dominacji to sama bym czu³a rutynê na Jego miejscu
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno. Ile macie lat?
Czego oczekujesz po tym w±tku? |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
No w³a¶nie ja jego pierwsz± te¿ nie jestem, wspó³¿yjemy jakie¶ 1,5 roku.
|
|
|
|
|
#9 |
|
*sportaddict*
Wiadomo¶ci: 12 127
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
na przekór do celu
Wiadomo¶ci: 39 095
|
przejmij inicjatywê.
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile macie lat? Co oznacza, ¿e on chce ¿eby¶ przejê³a inicjatywê? To naprawdê jest tak, ¿e w czasie seksu Ty nic nie robisz? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Cytat:
Tak¿e powiedz mu, ¿e: "mia³a¶ dawniej ochotê na seks, wiêc go uprawia³a¶ - poza tym, on to powinien dobrze rozumieæ, bo sam tak robi³. I je¿eli jeszcze raz Ci to wypomni, Ty zaczniesz mu wypominaæ, ¿e nie czeka³ z pierwszym razem na Ciebie".A o samym seksie to warto porozmawiaæ. Je¿eli faktycznie zawsze jeste¶ stron± biern±, mo¿na spróbowaæ to zmieniæ. Ale tutaj by trzeba by³o pogadaæ z ch³opakiem, tak ¿eby sam powiedzia³ o jakiego typu inicjatywê mu chodzi. Mo¿e ma jakie¶ niespe³nione fantazje? A mo¿e po prostu chcia³by ¿eby¶ sama zaczyna³a pieszczoty itd.
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam 18 lat, a on 19.
To nie jest tak, ¿e ja nic nie robiê, ale po prostu on wiêcej. |
|
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno masz jêzyk to mu wygarnij![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
A moze on Ci ci±gle gada,¿e powinna¶ b yæ bardziej aktywna? Mnie by to zestresowa³o
|
||
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mo¿esz spróbowaæ przej±æ inicjatywê, sama rozpocz±æ pieszczoty, wymy¶leæ co¶ szalonego, tylko pytanie brzmi - czy na pewno chcesz? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Chcê, ale nigdy nie mam jakich¶ pomys³ów, a tak w ogóle to stresujê siê zawsze tym, ¿e co¶ nie wyjdzie
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) jeste¶ niegotowa do seksu? b) nie czujesz siê przy swoim ch³opaku swobodnie? c) tylko Ci siê wydaje, ¿e chcesz, bo on ci±gle na Ciebie naciska? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Nie, ja ju¿ po prostu taka jestem, ¿e zawsze bojê siê co¶ zrobiæ, bo od razu my¶lê, ¿e co¶ nie wyjdzie
tak ju¿ mam. Czujê siê swobodnie przy moim ch³opaku, oczywi¶cie na tyle na ile jest to mo¿liwe. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Ale co ma nie wyj¶æ?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Hmm sama nie wiem
ale dzisiaj jako¶ siê porozumieli¶my i s±dzê, ¿e mo¿e bêdzie oki
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
A mo¿esz powiedzieæ do jakiego wniosku doszli¶cie?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
¯e ja siê trochê zmieniê :P
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 579
|
a on?...
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
No on nie do koñca.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 836
|
To siê nie porozumieli¶cie, tylko on narzuci³ ci swoja wolê.
Co do dominacji: Umówili¶cie siê, czekasz na niego w domu. Uprzedzasz tylko wcze¶niej, ¿e masz na niego ochotê (no bo on te¿ musi mieæ ochotê w danej chwili). Przez ca³y dzieñ wysy³asz mu pikantne SMS: "nie mogê siê doczekaæ, kiedy przyjdziesz i bêdê mog³a popie¶ciæ twoje mêskie atrybuty(czy jak tam nazywasz jego alfreda)" "Na my¶l o tobie robi mi siê wilgotno miêdzy nogami" "mam ochotê ciê pouje¿d¿aæ" itd. Masz seksown± bieliznê, poñczochy i buty na mega obcasie. Do tego sukienka, ewentualnie satynowa koszulka. Muzyczka w tle. Gdy przychodzi, ca³us i pchasz go na kanapê (albo polecenie by wcze¶niej siê wyk±pa³). Potem w takt muzyczki wolno i seksownie tañczysz, po pewnym czasie tañca zaczynasz siê rozbieraæ i ocieraæ o faceta nie pozwalaj±c mu wstaæ z kanapy. Maj±c jeszcze majtki, szpilki i poñczoszki zacznij rozbieraæ jego. Potem trzymaj±c w rêkach jego d³onie zroluj sobie poñczochy, zdejmij buty. Pog³aszcz ch³opaka, pobaw siê alfredem i znów jego rêce w swoje i zroluj sobie majtki. Znów siê pobaw i usi±d¼ przy nim. Naprowad¼ mu rêkê na swoje krocze i zasugeruj by ciê popie¶ci³. Ty tymczasem pie¶æ jego. A potem dosi±d¼ go.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Mi chyba chodzi o mniej odwa¿ne rozwi±zanie :P
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko mo¿e na pocz±tek wykorzystaj 1/10 tego co napisa³a Elfir je¶li siê wstydzisz(z czasem resztê ![]() A najlepiej wypij kieliszek (lepiej ca³y puchar)wina na rozlu¼nienie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 118
|
Ja trochê ch³opaka rozumiem... je¶li nale¿y do tych facetów, którzy lubi± wrêcz kochaj± sex... to siê nie dziwie, ze narzeka. Tylko, ¿e taki facet powinien sobie znale¼æ inn± partnerkê. A widaæ co¶ do ciebie czuje i ci woli najpierw powiedzieæ i daæ szansê. I nie...nie jest tak, ¿e mi³o¶æ jest wa¿na, a sex siê nie liczy. To nie prawda. Przez takie my¶lenie s± zdrady. Bo jak go¶æ sobie pomy¶li, ¿e ca³e ¿ycie bêdzie uprawia³ taki sex...a ¿ycie ma jedno...to siê nie dziwie, ¿e siê stawia.
Mia³am w ¿yciu samych kolegów..a i partnerów te¿ kilku... i to s± opinie facetów. Nikt nie lubi nudnych w ³ó¿ku dziewczyn. Mo¿e jestem wredna.. nie wiem. Ale ja sobie nie wyobra¿am ¿ebym mia³a siê po³o¿yæ, roz³o¿yæ nogi, a Ty mi rób...i czasem tylko poca³owaæ, pog³askaæ po plecach i wsio. Tak samo nie rozumiem dziewczyn, które oralnego nie uznaj± bo "fuuuj...a fe"... sperma parzy i jest porównywalna do wymiocin... rêkê to trzymaæ oby zdala od pupy bo tam te¿ "feee"... faceci, których ja znam wrêcz uciekaj± od takich kobiet...a mój m±¿ mia³ tak±... i pó³ roku czeka³ na sex z ni±... zakochany by³ po uszy...a jak w koñcu zaczêli...i ta mu oznajmi³a, ¿e ona siê brzydzi to j± zostawi³. I wcale mu siê nie dziwiê. Jestem stara i po przej¶ciach i uwa¿am, ¿e w 70% zwi±zków gdzie jest udany sex tam nie ma zdrady.
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja my¶le,¿e u dziewczyny jest problem bo siê nie rozkrêci³a jeszcze i siê wstydzi a teraz te jego oczekiwania na akord j± parali¿uj± Te¿ na poczatku siê ba³am,¿e co¶nie wyjdzie,¿e siê o¶mieszê, zrobie g³upi± minê ...ale trzeba by³o czasu.Czasem obracamy to w ¿art np mówiê,¿e jestem zmêczona i dzi¶ na k³odê
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 118
|
No z pup± mo¿e polecia³am po fantazji
buahahahahaCo do textu "dzi¶ na k³odê" to mi siê tez zdarza ale w drodze wyj±tku i tez siê z tego smiejemy Czasem fizycznie tak nam siê nie chce...a psychicznie chce nam siê zawsze
![]() |
Nowe w±tki na forum Seks
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

Mówi, ¿e denerwuje go to, ¿e nie jest moim pierwszym ch³opakiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)