| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-01-03, 18:01 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | Sukienka na 100dniówkę u chłopaka. Proszę o pomoc:)

Cześć dziewczyny    Przepraszam z góry jeśli umieścilam ten wątek w zlym miejscu, ale rozglądałam sie i chyba tu powinnam  Mam pytanie i proszę Was o pomoc: Niedługo idę na studniówkę do mojego chłopaka ( jestem w 2 kl. lo ) i mam watpliwosci co do sukienki, tzn mam pewną. Tu dam link do zdjęcia, które znalazlam w necie, mam taką tylko że CZARNĄ  -> http://szafa.pl/c1028831-rozowa-suki...-top-shop.html Dodam że jestem szczupła i wysoka, a ta sukienka idealnie na mnie leży  Chciałabym zapytać czy wg was mogłabym się tam w takiej wybrać  -do niej mam taki piękny ciemny szal bardzo podobny do tego z allegro: http://moda.allegro.pl/szal-szyfon-s...306813967.html + czółenka czarne zamszowe i malutka torebeczka  Co myślicie? Z góry bardzo dziękuję za pomoc     | 
|     |   | 
|  2011-01-03, 22:03 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dot.: Sukienka na 100dniówkę u chłopaka. Proszę o pomoc:)

Ja osobiście bym się w takiej nie wybrała. Jak dla mnie pokazuje odrobinę za dużo  A te plecyyy.... kojarzą mi się bardziej z imprezą na plaży a nie z takim wzniosłym wydarzeniem jakim jest studniówka:P nawet jeśli miałabyś zamiar całą imprezę przetańczyć z szalem, to i tak jakoś ona mi się nie widzi. Ale może to wina modelki ze zdjęcia heheh Można teraz znaleźć naprawde śliczne cudeńka, poszperaj a na pewno znajdziesz cos lepszego, co będzie leżało na Tobie równie dobrze  Pozdro i udanej zabawy życzę!! | 
|     |   | 
|  2011-01-03, 22:13 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

mi się nie podoba.. pokazuje za dużo.. moim zdaniem nie pasuje na studniówkę.. a szal to już w ogóle nie. ale to Twoja decyzja, Tobie ma się podobać    | 
|     |   | 
|  2011-01-03, 22:30 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

jest jak dla mnie za malo elegancka i tandetna ( bez obrazy ) proponowala bym ten zestaw jak w zalącznikach  pzdr .   | 
|     |   | 
|  2011-01-03, 22:32 | #5 | 
				 | 

przepraszam w poprzednim nie wyszlo :P

| 
|     |   | 
|  2011-01-03, 22:43 | #6 | 
| Zadomowienie | 

Zdecydowanie nie, ta sukienka nadaje się raczej na letnią imprezę w klubie nad morzem zamiast na studniówkę. Jeśli nie jesteś co do niej stuprocentowo przekonana- szukaj dalej    | 
|     |   | 
|  2011-01-05, 19:25 | #7 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Dziewczyny, na szczescie dziś udało mi się kupic piekna sukieneczke  dziekuje, paa;*   | 
|     |   | 
|  2011-01-05, 23:00 | #8 | 
				 | 

hehe a moze załączysz zdjecie tej sukieneczki ?   oczywiscie nie nalegam ale bylo by milo   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.