| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-01-28, 16:06 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-07 Lokalizacja: Nizina Mazowiecka 
				 | projektowanie odzieży

Czy może któraś z Was się orientuje czy w W-wie istnieje jakaś szkoła [studium/wydział], która szkoliłaby w tym zakresie?

__________________ Naucz się zachowywać obojętność wobec fałszywych sądów o Tobie. Bez takiej obojętności człowiek nie może być wolny. Lew Mikołajewicz Tołstoj WESOŁYCH ŚWIĄT! | 
|     |   | 
|  2005-01-28, 16:59 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-06 
				 | 

Re: projektowanie odzieży

pewnie jest, chcociaż moja znajoma dojeżdżała z Warszawy na łódźką ASP co drugi weekend - podobno tak było najlepiej. Nie wiem, nie winikałam w szczególy, w każdym razie, to też opcja.

| 
|     |   | 
|  2005-01-28, 17:57 | #3 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2002-03 
				 | 

najlepiej byloby wybrac sie na targi edukacyjne tam wstawia sie wiekszosc szkół i uczelni

| 
|     |   | 
|  2005-02-02, 13:03 | #4 | 
				 | 

Dziękuję dziewczyny! I podbijam wątek. Może ktoś słyszał o "czymś takim" w W-wie?

__________________ Naucz się zachowywać obojętność wobec fałszywych sądów o Tobie. Bez takiej obojętności człowiek nie może być wolny. Lew Mikołajewicz Tołstoj WESOŁYCH ŚWIĄT! | 
|     |   | 
|  2005-02-03, 21:37 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: UK 
				 | 

Moja koleżanka kiedyś się tym interesowała... Ale też chyba w końcu zdecydowała się na jakieś ASP. W W-wie są takie szkoły policealne, na których jest projektowanie ubioru (albo projektowanie mody  ): http://www.collage.edu.pl/html/specjalizacje.htm http://www.studiosztuki.pl/ss_moda.htm Więcej nie znam. No i nie jestem w stanie nic powiedzieć o ich poziomie  . Może któraś z Wizażanek będzie wiedziała? sarenka napisał(a): > Dziękuję dziewczyny! I podbijam wątek. Może ktoś słyszał o "czymś takim" w W-wie? | 
|     |   | 
|  2005-02-03, 21:53 | #6 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2002-03 
				 | 

ja tak wyskoczyłam z tymi targami bo byłam tydzień temu i "odzieżówka" się wystawiała, dziewczyny na stoisku miały pięęęęękne suknie, a na telebimie leciał film z ich pokazem mody. Tyle ze to srednia szkoła.... A moze sarenko, zajrzyj do informatora o uczelniach, moze tam cos bedzie....... powinno być.

| 
|     |   | 
|  2005-02-04, 14:44 | #7 | 
				 | 

Dziękuję dobre kobiety. Pytanie zadałam w imieniu znajomego. Przekażę mu Waszą wiedzę     
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-02-04, 19:27 | #8 | 
| 🦄 Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Kiedyś (hohoh temu) pisali w Filipince o SAPU- szkola artystycznego projektowania ubioru. Policealna bodajże. W Poznaniu albo Krakowie chyba.

__________________ Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. | 
|     |   | 
|  2005-02-04, 19:36 | #9 | 
| Zadomowienie | 

Ewka napisał(a): > Kiedyś (hohoh temu) pisali w Filipince o SAPU- szkola artystycznego projektowania ubioru. Policealna bodajże. W Poznaniu albo Krakowie chyba. Na pewno w Krakowie  http://www.ksa.edu.pl/   | 
|     |   | 
|  2010-02-27, 16:26 | #10 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: miejska dżungla 
				 | 

Dot.: projektowanie odzieży

Tak w Warszawie jest taka szkoła, nazywa się MSKPU    
				__________________ . | 
|     |   | 
|  2011-08-13, 18:58 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Witam, jest jeszcze jedna szkoła w Łodzi- Wyższa szkoła Sztuki i Projektowania i jest tam kierunek Projektowaniu ubioru. Ja jestem na Grafice i jestem bardzo zadowolona    
				__________________ Z kobietami zmiennymi łatwiej jest wytrzymać niż z nudnymi. Czasami, co prawda, się je morduje, ale rzadko porzuca. [G.B. Shaw] | 
|     |   | 
|  2015-03-29, 20:49 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: poland 
				 | 

Witam miłe panie, podbijam, czy coś co aktualnie działa znacie??

| 
|     |   | 
|  2015-04-06, 21:59 | #13 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

W innym wątku pytałam o kursy szycia i polecono mi miejsce, które ma też właśnie kursy projektowania. Szkoda, że nie napisałeś, o jakie miasto chodzi. Bo to się nazywa Splot artystyczny i jest właśnie w Warszawie, dla mnie trochę daleko, ale może Tobie się przyda.  Tu jest ten kurs: http://www.splotartystyczny.pl/portf...owania-ubioru/ A tu tamten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287464&page=17 | 
|     |   | 
|  2015-04-08, 20:58 | #15 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: poland 
				 | 

Cytat: 
 Nie każdy musi iść na ASP - a w ogóle się dostać, żeby coś sobie szyć po trochu   | |
|     |   | 
|  2015-04-15, 12:35 | #16 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-08 
				 | 

Szkoła Artystycznego Projektowania Ubioru  w Krakowie.

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Nadienka - ur. 12/05/11
 Nadienka - ur. 12/05/11