|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wybierzmy najlepszą YouTubowiczkę
Hej dziewczyny!
W związku z artykułem o videoblogerkach na portalu Wiadomosci24 wywiązała się dyskusja na Youtube, która dziewczyna prowadząca kanał urodowy jest popularniejsza - ciasteczko25, nieesia25, nissiax83, maxineczka, katosu, callmeblondieee, sara1755, stylizacje, radzka itp. Co wy o tym sądzicie? Znacie i oglądacie te dziewczyny? Która jest faworytką? link do artykułu - http://www.wiadomosci24.pl/artykul/m...go_230713.html |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybierzmy najlepszą YouTubowiczkę
1. Każda z nich jest popularna.
2. Każda z nich jest na swój sposób atrakcyjna. 3. Każda z nich ma swoich fanów i 'hejterów' 4. Każda z nich ma widzów adekwatnych do przekazywanych przez siebie treści. 5. Tamat związany z filmikami z YouTuba jest tutaj -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=559431 6. Za każdym razem gdy jest jakiś artykuł o dziewczynach z YouTuba zawsze do tego artykułu wybierają Ciasteczko - nie rozumiem dlaczego...
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Może dlatego, że rzeczywiście to ona najdłużej "rządzi" modowo-makijażową stroną YouTuba?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nissiax - 19 luty 2009 nieesia - 27 sierpień 2009 susz 14 wrz 2009 ciasteczko - 31 październik 2009 stylizacje 6 luty 2010 KatOsu - 11 sierpień 2010 callme blondie - 31 sierpień 2010 sara1755 - 16 styczen 2011 radzka - niedawno obchodziła rok więc nawet nie sprawdzam. maxineczka - 9 miesiący
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
a teraz popatrz na statystyki oglądnieć na youtube i liczbę subskrybentów - ciacho wymiata
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona najwięcej pojawia się w jakiś wywiadach, na innych portalach .. i takie tam. Były również pewne afery to i ludzie zaglądali i jej podbijali oglądalność bo ludzie byli ciekawi. Zapewniam Cie, że jakby teraz kanał urodowy założyła sławna pani Kasia W. to by w miesiąc by zrobiła takie statystyki, że wszystkim by kopara opadła.
|
|
|
#7 |
|
Kociara
|
Ja tam najbardziej lubię nissiax83 - jest śliczna, miła i taka... racjonalna
Po prostu jak jej słucham to mam wrażenie jakbym miała z nią zaraz na kawę pójść
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
dobra nie bede sie sprzeczac... uważam tylko, że kasia-ciasteczko25 jest bardzo miła i dlatego ma fanów, a nie bo ją reklamują.....
i oglądam regularnie inne dziewczyny t.j. nieesie, nissiax83, katosu (choc nudna), stylizacje, callmeblondieeee, maxineczke, makijażeKasiD (choc ostatnio nie dodaje nic bo jest w ciąży), radzie, glamrockprincess, brunettesheart... wszystkie dziewczyny są naprawde ok! |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei nie przepadam za polskimi kanałami urodowymi, a szczególnie za Katosu. Nie wiem co ta dziewczyna ma w sobie takiego, że już samo jej słuchanie budzi we mnie dziwne, negatywne odczucia
![]() Za to uwielbiam kanał Lisy Eldridge - można jej słuchać godzinami, ma taki przyjemny głos i sposób mówienie
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko szkoda, że nie pamieta, że ten Wizaż dał jej również dużo fanów. ![]() Życze miłego dnia
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
moje ulubienice Glam rock princess i Digitalgirl13
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
A co Ty jej taką antyreklamę robisz? Zazdrość? Jej każdy filmik jest pełen radości i ciekawych porad. Poza tym przyjaźni się z nieesią, the brenda hugo - skoro te dziewczyny ją lubią to raczej nie może być niesympatyczna. A jeśli nawet nazwała kogoś tak brzydko to pewnie osobę, która wypisywała brednie na jej temat - takie jak Ty teraz....
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- w wywiadze ciacho wspomina o krytyce i z czego ona wynika! - Kryjąc się za monitorem komputera, łatwo jest napisać "jesteś gruba i głupia". Ale w życiu realnym raczej nikt by do nas nie podszedł i nie powiedział prosto w oczy, że mamy grube nogi czy krzywy nos. Przecież nikt z nas nie jest idealny. W życiu wirtualnym zdecydowanie najbardziej nieprzyjemną częścią są absurdalne, pełne nienawiści komentarze pisane przez ludzi, nie mających swojego życia i próbujących zrekompensować sobie braki hobby. Mimo tego wszystkiego staram się być otwarta i cenię sobie ludzi, którzy mają cel w życiu. http://www.wiadomosci24.pl/artykul/m...13-3--1-d.html |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka zazdrość? I to nie jest zazdrość tylko fakty.
Po prostu była jedna sytuacja która diametralnie odmieniła to i w jaki sposób ludzie a raczej dziewczyny ją odbierają. Najpierw naskakiwała, że Wizaż jest ble i są tutaj same 'kretynki' i jest 'chlew'. Kilka dni później jeden burak zrobił z Niej twarz 'Polki na emigracji ' - i nagle Ciasteczko prosiło o pomoc na Wizażu (którego wcześniej nazwała 'chlewem' i wylęgarnią kretynek) co było lekką hipokryzją. Niestety mimo, że jesteś zarejestrowaną Użytkowniczką od 2009 roku to jednak nie wiesz co tutaj sie działo pare miesiący temu. I nie wypisuje bredni - bo nigdzie nie nazwałam ją jak ona tam pisze 'grubą czy głupią'... Pisze to jakie tutaj były fakty.
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2012-04-17 o 22:46 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty jej reklamę robisz?
Jak nazwała chociaż jedną wizażankę chlewem, to moja noga tam nie postanie i powiem koleżankom, żeby tez nie wchodziły... ![]() A tak w ogóle i szczerze, to jej nie znam, pozostałej znanej reszty też nie. Ale jednak te babskie przepychanki, to są przedziwne...
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
wiem co się działo i że to było nieporozumienie.
ciekawe jakbyś ty reagowała jakby wypisywali takie rzeczy o tobie? każda z youtubowiczek ma ciężki orzech do zgryzienia bo staje się osobą publiczną i ma tyle samo antyfanów, co fanów... |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Nieporozumienie ? no tak to się teraz nazywa albo 'przejęzyczeniem'
Przede wszystkim ja kieruje się zasadą, że trolla się nie karmi. ![]() Ja zauważyłam, że im ktoś bardziej się pcha tym ma więcej tych antyfanów.
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
to kto według ciebie jest autentyczny i można miec 100procentowe zaufanie ze ceni sobie widzów? która vlogerka?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam się na tych filmikach na YT, nie kręci mnie to i nie oglądam.
Akurat ciasteczko widziałam na jakimś filmiku, jak była ta afera na Wizażu. Widziałam też jej filmik "czego o mnie nie wiecie" czy coś w tym stylu i śmiałam się razem z TŻ do łez Nie dla mnie takie klimaty.Ale przechodząc do sedna sprawy, czy mi się wydaje czy moncia1906 to ciasteczko we własnej osobie?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
coś nie tak z twoim nosem sherlocku
"Nie znam się na tych filmikach na YT, nie kręci mnie to i nie oglądam" - to po co się wypowiadasz na forum o tym jak się nie znasz i nie oglądasz? sama siebie podsumowałaś... lubisz tylko psuć opinie ludziom, bo nie masz innego hobby... ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- wolałabym na tym zakończyć. temat uważam za zamknięty. dobranoc |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba bardziej oddana fanka.
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
DO tematu posta autora:
Każda youtubowiczka ma swój urok. Nie każdą da się oglądać do końca ,wynikać to może z głupiutkiej paplaniny o dupie marynie, nie przekazywania konkretów oraz braku wiedzy. każda ma swoje indywidualne walory. Najważniejsze jest to , że jest dużo kanałów i myślę , że każdy znajdzie coś dla Siebie. Nie róbmy rankingów, na co nam one? Bayje bardzo spodobał mi się twój blog ![]() Jesteś bardzo ładną dziewczyna ![]() myślałaś kiedyś o kręceniu filmików?
Życie jest łatwiejsze niż się Nam się wydaję. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. Edytowane przez isabelka00 Czas edycji: 2012-04-18 o 08:29 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chyba 19. LUTEGO 27 .SIERPNIA 31. PAŹDZIERNIKA 6. LUTEGO 11. SIERPNIA 31. SIERPNIA 16. STYCZNIA |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

Po prostu jak jej słucham to mam wrażenie jakbym miała z nią zaraz na kawę pójść