|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 192
|
Brak jakiejkolwiek chêci na seks
Mam problem, który istnieje ju¿ od dawna. Mam ch³opaka, zwi±zek 2letni. Nie mam ochoty na seks. Tu nie chodzi o to, ¿e on mnie nie poci±ga, bo wcale tak nie jest. Od kiedy pamiêtam nawet siê nie masturbowa³am, bo nie czu³am ¿adnego napiêcia, jestem totalnie 'zimna' je¶li o to chodzi. Mia³am kilka razy chcicê, ale naprawdê wystêpuje to rzadko. Strasznie mnie to frustruje, gdy widzê, ¿e on móg³by zawsze, a ja z tak± wielk± chêci± to nie wiem.. raz na miesi±c, dwa? Ogólnie to robimy to prawie zawsze, gdy siê widzimy. Nie robiê tego z przymusu, sam seks ogólnie jest dla mnie fajny, pomimo tego, ¿e nie mia³am nigdy orgazmu pochwowego, czy ogólnie w ¶rodku jestem ma³o wra¿liwa. Kocham go, tak¿e lubiê zbli¿enia. Problemem jest bardziej to, ¿e po prostu chcia³abym siê na niego rzucaæ z chcicy, a ja po prostu tego nie mam
gdyby on mnie nie dotyka³ czy inicjowa³, to w ogóle mog³abym zapomnieæ co to seks. Mam 18 lat je¶li to co¶ zmieni,wspó³¿yjê od 1,5 roku.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 263
|
Dot.: Brak jakiejkolwiek chêci na seks
Bierzesz tabletki antykoncepcyjne?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 192
|
Nie. Jak wspomina³am taki brak chêci na zaspokojenie mam od zawsze.
Edytowane przez higirl Czas edycji: 2015-07-01 o 22:16 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 263
|
Mo¿e powinna¶ zbadaæ poziom hormonów? Chodzisz do ginekologa, mówi³a¶ mu o swoich problemach?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 491
|
Zbadaj hormony p³ciowe, hormony tarczycy, kortykosteroidy te¿. Mo¿esz i¶æ do seksuologa. Wg niektórych badañ suplementacja ¿eñ-szeniem pomaga w tych sprawach.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

gdyby on mnie nie dotyka³ czy inicjowa³, to w ogóle mog³abym zapomnieæ co to seks. Mam 18 lat je¶li to co¶ zmieni,wspó³¿yjê od 1,5 roku.