|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ex
Hej
Pisze bo nie daje sobie juz rady z moja ex. Rozeszlismy sie z rok temu a ona dalej probuje sie ze mna kontaktowac. Mimo ze zablokowalem ja na fb i zmienilem numer ona dalej go skas wynajduje. Nie chce byc niemily wobec niej ale nie chce z nia kpntaktu. Tu pytanie do was jak delikatnie i dobitnie powiedziec jej zeby sie odczepila. Proby z tym ze mam dziewczyne tez nie wypalily bo i tak jakimis kanalami sie dowiaduje co sie u mnie dzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ex
Traktuj ją jak powietrze albo powiedz,że masz hiv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No padlem jak zobaczylem ten hiv
![]() A tak na powaznie to traktowanie jej jak powietrze nie pomaga. Zostaje chyba sie zabunkrowac i przeczekac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
podeślij jej ten wątek albo po prostu przestań się bawić w delikatesy i powiedz jej stanowczo, że ma się odczepić raz na zawsze.
![]() |
#5 | |
plum plum
|
Cytat:
![]() Powiedz jej po prostu, że nie życzysz sobie kontaktów, znajomych poproś, by nie przekazywali info. Każdą próbę kontaktu zlewaj, jeśli będzie nachalna, to jej powiedz tylko, że nękanie można zgłosić na policję i jak znowu się odezwie, to idziesz na policję. Jak tak zrobi, to ty też bądź konsekwentny, bo inaczej wyjdziesz na miekką bułę i nie uwolnisz się od niej nigdy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że te ciągłe kontakty z jej strony to konsekwencja "delikatności" w przekazie Twojego stanowiska. Zachowaj się jak facet a nie jak tchórzliwa ciamajda.
"Nie chcę utrzymywać z Tobą kontaktu. Nie dzwoń do mnie, nie pisz, nie zagaduj." Jeżeli już jej tak powiedziałeś a mimo to dalej cię nęka - poinformuj jej rodzinę, że nie jest w stanie poradzić sobie z rozstaniem i wymaga terapii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.