|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW - Dolina Cedronu w Leńczach lub Euforia w Myślenicach
Witajcie,
Staje przed trudnym zadaniem wyboru sali na wesele i znalazłam dwie które zupełnie się od siebie różnią. Pierwsza to Dolina Cedronu, można powiedzieć że to stodoła na środku pól, ale jest niezwykle klimatyczna, odpowiednia dekoratorka i sala stanie się magiczna (Załączam zdj 1, pożyczone ze strony Doliny Cedronu). Jednak tam chciałabym mieć swój catering. I tutaj pytanie, czy ktoś z Was o tym słyszał lub był tam? Jakie wrażenia? Druga Sala to Euforia w Myślenicach. Jest przepiękna i nowoczesna. (Zdj nr 2 ze strony Euforii) Tylko nigdy tam nie byłam, a sala jest oddalona ode mnie 30 min drogi. Dlatego chciałabym poznać opinie na temat obsługi i przede wszystkim jedzenia!! Ewentualnie jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to chętnie posłucham POMOCY! ![]() Edytowane przez sylwia1128 Czas edycji: 2015-10-24 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Idealna Źona; )
|
Dot.: KRAKÓW - Dolina Cedronu w Leńczach lub Euforia w Myślenicach
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: KRAKÓW - Dolina Cedronu w Leńczach lub Euforia w Myślenicach
Ja polecam sale Arkadie w Czasławiu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.