|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Suknie ślubne ''niesalonowe''
Hej
![]() Co prawda przebrnęłam dopiero przez dwa salony mody ślubnej i troszkę się zawiodłam, dlatego postanowiłam szukać wśród marek nie typowo ślubnych. Czy jest jakaś mniej lub bardziej znana marka jaką polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zielony stworek
|
Dot.: Suknie ślubne ''niesalonowe''
Szukasz czegoś w innym kroju/stylu czy po prostu chodzi o koszt sukien?
Suknia może być nawet z sieciówki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post45539724 (sama rozważałam, ale nie było rozmiaru), czy wieczorowa w jasnym odcieniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna sprawa, ze 2 salony niekoniecznie są reprezentatywne - nie warto się zrażać na początku.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak, musisz powiedzieć coś więcej. Powiem szczerze, ze ja bardzo długo nie byłam przekonana do typowej sukni ślubnej. Nie jestem przekonana ani do bieli ani do długich sukien w ogóle. Ale przymierzyłam około 50-60 sukien i wiem , że chcę wyglądać wyjątkowo. I muszę liczyć się nie tylko z moimi modelami które wyglądają najładniej na modelkach, ale też co pasuje do mojej figury, do mojej osobowości, a także do narzeczonego. Także po wielokrotnym łażeniu możesz zmienić swoje zdanie. Ja na początku nie chciałam księżniczki ani litery A. Przymierzyłam z ciekawości...i muszę powiedzieć że moja figura w takich wygląda najlepiej . Po prostu wybrałam fason który najlepiej mi odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
nie wiem czego szukasz ale może sprawdź na zalando
ttps://www.zalando.pl/chi-chi-london-sukienka-koktajlowa-white-cz621c00s-a11.html https://www.zalando.pl/swing-dluga-s...1c04b-a11.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hej, a myślałam o kupieniu sukni uzywanej ? sama w sierpniu biorę ślub i żal mi było kilku tysięcy na zakup sukni na jedną noc... ja swoją kupiłam na[xxx] jest całkiem fajny wybór no i ceny dużo lepsze...
Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2015-12-07 o 17:51 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.