|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nieszczęśliwie zakochana
Witam, w ubieglym roku piznalam pewnego mezczyzne. Zaczepil mnie na imprezie poszalelismy razem,wymienilismy numerami. On przyjezdza do naszego miasta tanczyc i jest raz do roku. Ogolnie mieszka dalek. Widzialam go juz pare lat wstecz i zawsze patrzylismy sobie w oczy. Po tym jak sie poznalismy wyjechal ale pisalismy do siebie przez caly rok. Nie mmogłam doczekac sie naszego nastepnego spodkania ktore zapowiadalo sie interesujaco. W dzien w ktorym przyjechal ogladalam jak tanczy ale ku mojemu zdumieniu nawet nie piwiedzial czesc, pizniej jednak napisal i przeprosil. Nie wspomnial jednak o naszym spotkaniu... Jestem isoba niesmiala a zwlaszcza w stosunku do niego, blokowalo mnie od srodka i nieruchomialam, nie potrafilam do niego ppodejśc, moze on na to czekal nie mam pojecia. W koncu napisalam ze raczej sie nie sspodkamy i ze dziekuje za caly rok pisania, z jego strony nastala cisza. W dzien przed jego wyjazdem jeszcze go widzialam, ttwarz mial smutna moze mi sie tez tak wydawalo albo ja sobie wmawialam.Na nastepny dzien wyjechal. Jestem zrozpaczona nie wiem co myslec dlaczego tak sie stalo, przeciez nie piszlusmy do luzka, caly rok pisaliśmy, wszystko miało sens...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obserwuję .
|
Dot.: Nieszczęśliwie zakochana
Może zraziły go twoje błędy ortograficzne. Serio.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
odpisywał z grzeczności. Przecież byliście tylko znajomymi.
A musiał być bardzo grzeczny, skoro robisz tyle literówek w swoich tekstach
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Jak bys chciala wiedziex od 12lat mieszkam w hiszpani i pisze z telefonu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, że fakt zamieszkania w Hiszpanii powoduje, ze zapomina się pisać po polsku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#6 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też się nad tym zastanawiam właśnie
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dajcie spokój autorce, nie widzicie , że jest zrozpaczona ?
Linda33 , może on nie był Ci pisany .Na pewno znajdziesz kogoś Ten mężczyzna , z którym pisałaś przez rok , (tu muszę się zgodzić ) możliwe , że odpisywał z grzeczności , bo fajnie się z tobą bawiło na tej imprezie . Może byłaś dla niego odskocznią na ten moment , w którym pojawiał się w twojej okolicy ... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.