|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Studia DIETETYK , KOSMETOLOG 😱 Dylemat
Cześć
![]() Ciekawy zawód i chyba ma więcej możliwości przyszłościowo niz dietetyk , co o tym sądzicie ? Zawsze chciałam być dietetykiem ale to pewnie dlatego ze zaczęłam szkole średnia związana ze spożywką . Co byście wybrały na moim miejscu ? Co jest ciekawsze ? Daje więcej możliwości ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studia DIETETYK , KOSMETOLOG 😱 Dylemat
Skończyłam w tym roku licencjat z dietetyki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że Kosmetologia z elementami dietetyki to może być trochę wszystko i nic... Może być trudno na jednych studiach zaocznych przygotować z tak szerokiego zakresu. Też obstawałabym za psychodietetyką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak będziesz chciała robić jeszcze coś innego to np. po skończonym licencjacie z dietetyki możesz pójść na magisterkę z innego kierunku, jeśli to są studia dwustopniowe. Słyszałam, że jakaś dziewczyna robiła właśnie licencjat z dietetyki akurat na mojej uczelni, a na magisterkę wybrała kosmetologię. Tak też może być. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Wybrałam zrobienie podyplomówki na WSKZ z zakresu dietetyki kosmetycznej, aby w przyszłości podjąć w pracę poradni dietetycznej, lub jakimś klubie sportowym. Uczelnię mogę polecić, bo samemu można decydowac kiedy się uczyć i zaliczać testy, a całość nauki jest on-line
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.