|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
10 lat i ta sama fryzura!
Dziewczyny,
Właściwie to dobrze się czuję w takiej banalnej fryzurze - lubię długie włosy i pasują do mojego stylu. Ale...może jakaś odmiana...Nikt już - nawet ja sama - nie pamięta mnie w innej fryzurze, zmienia mi się tylko przedziałek ( raz z boku, raz po środku) i ewentualnie odcień oraz kondycja włosków. Od czasu do czasu odrobinę je skracam - i ciągle jest tak samo. W grę wchodzi jeszcze podpięcie spinką albo kucyk - żadne eleganckie fryzury typu kok banan nie specjalnie się udają. Włosy są delikatne, miękkie, sypkie i cienkie, przetłuszczają się u nasady i przesuszają na końcach. Może macie jakieś pomysły - nie chcę ich drastycznie skracać, ale trochę mi się znudziło ( miało prawo, nie? )
Edytowane przez Melliana Czas edycji: 2006-07-24 o 15:02 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 10 lat i ta sama fryzura!
wydaje mi się,że dobrze bys wyglądała w długiej grzywce, czesanej na bok, ale takiej lżejszej :kilka kosmyków i przedziałku z boku. Pocieniwałabym też trochę na całości, żeby poprawic kondycje włosów
propozycje:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niesamowicie mi przypominasz pewną aktorkę - Charliz Theron (chyba tak się to pisze
), może wzoruj się na jej fryzurach?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Wielkie dzięki, Dziewczynki
Nawet bym na to nie wpadła, że można coś z grzywką pokombinować - zawsze mi się wydawało, że mam zbyt okrągłą buzię - a te propozycje są fantastyczne. Kochane jesteście. Dziękuję ![]() Podobieństwo do Charlize - no może troszeczkę...ale fryzurki świetne. Trafione w 10!!!! Drukuję i lecę do fryzjera
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, jak dobrze, że w końcu ktoś zadowolony
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Propozycje Fryzur od Wizazanki sa Bombowe i uwazam, ze swietnie basowalaby Ci kazda z nich no i to podobienstwo do Charlize... nota bene slicznusiej i utalentowanej aktorki!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

( miało prawo, nie? 

propozycje:
), może wzoruj się na jej fryzurach?
Nawet bym na to nie wpadła, że można coś z grzywką pokombinować - zawsze mi się wydawało, że mam zbyt okrągłą buzię - a te propozycje są fantastyczne. Kochane jesteście. Dziękuję