|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zespół weselny okolice Mińska Mazowieckiego, Warszawy
Cześć dziewczyny
![]() Czy mogłybyście polecić jakieś fajne zespoły weselne z okolic: Warszawy, Mińska Mazowieckiego, Otwocka, Garwolina ![]() Zależy mi na zespole, który zagra disco polo, biesiadę, przeboje z lat 80-90 (polskie,angielskie), i te z lat współczesnych. Moi goście to w większości osoby w przedziale wiekowym 40-60. Chciałabym aby i młodzi i starsi goście odnaleźli się w tej muzyce i żeby bawili się super ![]() Ponadto oczekuję też od zespołu aby dobrze poprowadził oczepiny, żeby potrafił zabawić gości. Nie chciałabym zabaw typowo zbereźnych, świńskich itp ale myślę, że to już kwestia dogadania ![]() Przeglądam internet ale powiem szczerze, że nie jest łatwo ![]() Tym bardziej, że też nie jestem częstym bywalcem wesel ![]() Aczkolwiek ostatnio miałam przyjemność być na jednym i gdyby nie to, że zespół nie potrafił zabawić gości, zainteresować to żadnych innych zastrzeżeń bym nie miała - bo grali świetnie. Rozmyślałam o nich ale uznałam ale uznałam że wolę nie ryzykować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół weselny okolice Mińska Mazowieckiego, Warszawy
Cytat:
Byłem na 3 weselach z ich udziałem. Potrafią wyczuć atmosferę i samodzielnie tak dobrać repertuar, że zabawa trwa do rana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zespół weselny okolice Mińska Mazowieckiego, Warszawy
Na naszym weselu grał zespół Terytoria
![]() http://terytoria.pl/ chętnie udzielę więcej info na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.