Opinie dr Marcin Sierociński - Katowice - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-25, 13:58   #1
Inambush
Przyczajenie

Opinie dr Marcin Sierociński - Katowice

Edytowane przez Inambush
Czas edycji: 2014-05-01 o 18:29
Inambush jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-25, 15:30   #2
alaalaalaala
Raczkowanie

Dot.: Opinie dr Marcin Sierociński - Katowice

Byłam w marcu na konsultacji u dr Sierocińskiego, ale jakoś nie mam odwagi (też nos), mało opinii o nim, poza tym nie widziałam żadnego noska Pana dr, a na konsultacji nie pokazuje galerii. Trzeba przyznać, że jest bardzo spostrzegawczy jeżeli chodzi o dysproporcje twarzy, ale to chyba każdy ch. plastyk tak ma. Szukam dalej, mam wyznaczony termin u dr Artura Zawisz z Krakowa, nadal sprawdzam opinie o nim, kontaktowałam się z kilkoma osobami, które operował i są zadowolone. Zobaczymy po konsultacji...
alaalaalaala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-25, 21:01   #3
Inambush
Przyczajenie

Właśnie mało opinii choć większość z nich jest pozytywna. Szkoda, że nie pokazuje galerii, bo myślałam, że na konsultacji sobie obejrzę. A pytałaś może o cenę?
Stary 2014-04-26, 13:26   #4
alaalaalaala
Raczkowanie

Tak wycenił na 7,500. Niestety też liczyłam, że zobaczę jakieś zdjęcia na konsultacji. Ale się uśmiałam, bo pani na recepcji pytała jak znalazłam dr (bo ją informatyk wypytuje) i powiedziałam, że przez internet. Potem wystawiłam komentarz, że nie jestem zadowolona z konsultacji i zaraz pod moim wpisem pojawił się pozytywny komentarz, mimo że w tym wątku dawno nikt nie pisał. Jak widzisz nie można ufać we wszystkie opinie w necie.
Stary 2014-04-26, 15:20   #5
Inambush
Przyczajenie

Wielkie dzięki za odpowiedź Ktoś coś jeszcze wie? A może masz kogoś do polecenia?

Edytowane przez Inambush
Czas edycji: 2014-04-26 o 16:15
Stary 2014-04-27, 09:05   #6
alaalaalaala
Raczkowanie

Watro zarejestrować się na beautywpolsce, tam jest więcej informacji i jest lepiej usystematyzowane niż na tym forum. Można też uzyskać dostęp do galerii zamkniętej ze zdjęciami. Ja co chwilę zmieniam zdanie co do operatora, a szukam już 2 miesiące (codziennie ślęczę przed komputerem). Nie warto szukać blisko bo można się rozczarować, z drugiej strony duża odległość to też problem, te kontrole no i jak by się coś działo to nie pojadę do lekarza 400 km. Dr Zawisz to podobno jeden z lepszych w małopolsce, ale wiadomo opinie też są różne, więcej znalazłam pozytywnych i nawiązałam kontakt z kilkoma dziewczynami operowanymi przez tego dr. Ja jestem ze śląska więc do Krakowa nie mam zbyt daleko.pozdrawiam
Stary 2014-04-27, 20:08   #7
Inambush
Przyczajenie

Ja zastanawiam się również nad dr Anną Olender, przyjmuje w Katowicach. Może słyszałaś coś na jej temat?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-27, 21:35   #8
alaalaalaala
Raczkowanie

Tak, ta dr to był mój pierwszy wybór, nawet byłam umówiona na konsultację ale trochę poczytałam opinii i niestety więcej negatywnych jeżeli chodzi o nosy, piersi podobno robi ładne, ale nosy ma chyba w promocji bo już tak dobrze nie wychodzą. Widzę, że trafienia mamy podobne jeżeli chodzi o lekarzy
Stary 2014-04-27, 23:04   #9
Inambush
Przyczajenie

Ja też już z niej zrezygnowałam. Teraz myślę nad dr Keller-Skomską, ale to już w Krakowie
Stary 2014-04-28, 07:07   #10
alaalaalaala
Raczkowanie

No to mnie zaskoczyłaś, bo ona była kolejna na mojej liście, ja do niej dzwoniłam w marcu, cena 8.000, podobno też jest dobra, ale mało było opinii, po za tym to nie podoba mi się klinika Estetica, tylko tam operuje nosy, wiec zaczęłam szukać dalej. W Krakowie warci uwagi to właśnie ta Pani i dr Zawisz.
Stary 2014-04-28, 09:27   #11
Anna now
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alaalaalaala Pokaż wiadomość
Tak wycenił na 7,500. Niestety też liczyłam, że zobaczę jakieś zdjęcia na konsultacji. Ale się uśmiałam, bo pani na recepcji pytała jak znalazłam dr (bo ją informatyk wypytuje) i powiedziałam, że przez internet. Potem wystawiłam komentarz, że nie jestem zadowolona z konsultacji i zaraz pod moim wpisem pojawił się pozytywny komentarz, mimo że w tym wątku dawno nikt nie pisał. Jak widzisz nie można ufać we wszystkie opinie w necie.
Jeśli miałabym przybliżyć osobę Pana Doktora! moje oczy postrzegają Go jako człowieka pełnego pasji sztuki tworzenia,zmysłem plastycznym,z niesamowitą intuicją estetyki.17ego stycznia miałam wykonany zabieg korekty nosa,w jedenastej dobie usunięto mi gips.Myślę,że łzy były największym podziękowaniem.DZIĘKUJĘ to tak jakbym dostałą nowe życie.DZIĘKUJĘ za opiekę,troskę całemu zespołowi Pana Doktora! DZIĘKUJĘ za odzyskanie wiary w siebie! anulka wpisałam sie chyba na wszystkich forach mozliwych ominęło te strone!!!! przykro mi,ze ludzie z rozchwwianiani emocjonalnymi odreagowuja swoje flustracje na osobach kompetentnych jak pani Elwiera,ktora jest niesamowicie ciepłym i bardzo życzliwym człowiekiem...a gdyby była pani z polecenia miałaby pani z pewnoscia nizsza cene....pani nos pani problem proponuje udac sie do psychoanalityka.pozdrawia m

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Jeśli miałabym przybliżyć osobę Pana Doktora! moje oczy postrzegają Go jako człowieka pełnego pasji sztuki tworzenia,zmysłem plastycznym,z niesamowitą intuicją estetyki.17ego stycznia miałam wykonany zabieg korekty nosa,w jedenastej dobie usunięto mi gips.Myślę,że łzy były największym podziękowaniem.DZIĘKUJĘ to tak jakbym dostałą nowe życie.DZIĘKUJĘ za opiekę,troskę całemu zespołowi Pana Doktora! DZIĘKUJĘ za odzyskanie wiary w siebie! anulka swoja opinie zarejestrowałam na wszystkich mozliwych forach ominęłam niestety to! powiem to tak zachwiania emocjonalne i swoje flustracje nie powinny dotykac osob życzliwych pełnych empatii... czego pani brakuje...pani w rejestracji jest jest do pozazdroszczenia prawa reka pana doktora...Pani nie potrzebuje chirurga tylko psychoanalitynka...i prosze wiecej nie oczerniac innych kiedy ich sie nie pozna....a jescze jedno pytanie o namiar pana doktra było kluczowe szkoda ze nie z polecenia miała by pani nizsza cene...powodzenia
Anna now jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-28, 15:20   #12
Inambush
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alaalaalaala Pokaż wiadomość
No to mnie zaskoczyłaś, bo ona była kolejna na mojej liście, ja do niej dzwoniłam w marcu, cena 8.000, podobno też jest dobra, ale mało było opinii, po za tym to nie podoba mi się klinika Estetica, tylko tam operuje nosy, wiec zaczęłam szukać dalej. W Krakowie warci uwagi to właśnie ta Pani i dr Zawisz.
Ja chyba bardziej skłaniam się ku Pani dr Keller-Skomskiej. Na forum beautywpolsce.com (faktycznie fajna stronka) ma całkiem niezłe opinie i też wcale nie mało. A co Ci przeszkadza w tej klinice, jeśli można wiedzieć? Bo może na coś nie zwróciłam uwagi Ja dzwoniłam tam dzisiaj żeby umówić się na konsultacje (interesuje mnie czerwiec) i Pani recepcjonistka powiedziała, że mam zadzwonić ok. 2 tyg. przed terminem konsultacji. Koszt całkowitej korekty nosa podała 9000 tys.
Stary 2014-04-29, 07:49   #13
alaalaalaala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna now Pokaż wiadomość
Jeśli miałabym przybliżyć osobę Pana Doktora! moje oczy postrzegają Go jako człowieka pełnego pasji sztuki tworzenia,zmysłem plastycznym,z niesamowitą intuicją estetyki.17ego stycznia miałam wykonany zabieg korekty nosa,w jedenastej dobie usunięto mi gips.Myślę,że łzy były największym podziękowaniem.DZIĘKUJĘ to tak jakbym dostałą nowe życie.DZIĘKUJĘ za opiekę,troskę całemu zespołowi Pana Doktora! DZIĘKUJĘ za odzyskanie wiary w siebie! anulka wpisałam sie chyba na wszystkich forach mozliwych ominęło te strone!!!! przykro mi,ze ludzie z rozchwwianiani emocjonalnymi odreagowuja swoje flustracje na osobach kompetentnych jak pani Elwiera,ktora jest niesamowicie ciepłym i bardzo życzliwym człowiekiem...a gdyby była pani z polecenia miałaby pani z pewnoscia nizsza cene....pani nos pani problem proponuje udac sie do psychoanalityka.pozdrawia m

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Jeśli miałabym przybliżyć osobę Pana Doktora! moje oczy postrzegają Go jako człowieka pełnego pasji sztuki tworzenia,zmysłem plastycznym,z niesamowitą intuicją estetyki.17ego stycznia miałam wykonany zabieg korekty nosa,w jedenastej dobie usunięto mi gips.Myślę,że łzy były największym podziękowaniem.DZIĘKUJĘ to tak jakbym dostałą nowe życie.DZIĘKUJĘ za opiekę,troskę całemu zespołowi Pana Doktora! DZIĘKUJĘ za odzyskanie wiary w siebie! anulka swoja opinie zarejestrowałam na wszystkich mozliwych forach ominęłam niestety to! powiem to tak zachwiania emocjonalne i swoje flustracje nie powinny dotykac osob życzliwych pełnych empatii... czego pani brakuje...pani w rejestracji jest jest do pozazdroszczenia prawa reka pana doktora...Pani nie potrzebuje chirurga tylko psychoanalitynka...i prosze wiecej nie oczerniac innych kiedy ich sie nie pozna....a jescze jedno pytanie o namiar pana doktra było kluczowe szkoda ze nie z polecenia miała by pani nizsza cene...powodzenia

Tak, tak... Jestem chora psychicznie, bo mi konsultacja nie odpowiadała. Pani Elwirka rzeczywiście bardzo sympatyczna. pozdrawiam

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Inambush a Ty będziesz miała z prostowaniem przegrody? Może dlatego cena jest wyższa, na pewno się orientujesz, że trzeba doliczyć 23% vat-u do ceny, chyba że masz zaświadczenie. A co do kliniki to Pani doktor tam chyba salę op. wynajmuje. A jak trafiłaś na tę Panią?

Edytowane przez alaalaalaala
Czas edycji: 2014-04-29 o 07:53
Stary 2014-04-29, 08:41   #14
Inambush
Przyczajenie

Bez prostowania. Pytałam się recepcjonistki o cenę maksymalną, może dlatego podała wyższą niż w twoim przypadku. I szczerze mówiąc to nie wiem o co chodzi z tym VAT-em. Czy jest on doliczony już do cen, które zazwyczaj są podane na stronach internetowych klinik? A Panią doktor znalazłam tak jak większość lekarzy przez internet. Nie wiem, może się mylę, ale wydaje mi się, że co do Pani doktor większość komentarzy jest pozytywna, ciężko mi było znaleźć negatywną opinię. Natomiast jeżeli chodzi o dr Zawisza to zdania są bardzo podzielone.
Stary 2014-04-30, 07:12   #15
alaalaalaala
Raczkowanie

Podawana jest zawsze cena netto, wiec trzeba doliczyć Vat, chyba że masz zaświadczenie. A gdzie znalazłaś negatywy co do dr Zawisza? Może coś przeoczyłam.
Stary 2014-05-19, 18:31   #16
szann
Zakorzenienie

Dziewczyny, Wilgus jeszcze niezłe nosy robi
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-21, 19:27   #17
Milllueane
Przyczajenie

Smile Dot.: Opinie dr Marcin Sierociński - Katowice

na Śląsku moim zdaniem najlepsi są Grabowska i Sierociński. To są chirurdzy skupieni na operacji, z powołaniem. Reszta, dzięki bardzo
Milllueane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 18:44   #18
Anettaaaaaa
Przyczajenie

Witam.Dziś jest 10 dzień po operacji nosa,dzisiaj miałam ściągany gips(miałam całkowitą korektę nosa,część chrzęstną,kostną,prostowa nie przegrody).I to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania.Mój nosek jest cudny,mały,prosty,bez garba.Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie i od dziś zaczynam NOWE ŻYCIE.P.dr.M.Sierociński jest niesamowitym specjalistą,skromnym,miły m człowiekiem.Jest to lekarz oddany swojej pasji,wspaniały chirurg,który wie co robi.A Pani Elwirka jest również niesamowitą osobą,ciepłą,życzliwą,bar dzo pomocną w każdej chwili i dodającą otuchy.Chciałam z całego serca podziękować P.dr.Marcinowi i Pani Elwirze za to,że dali mi NOWE ŻYCIE.Polecam Pana doktora wszystkim.Pozdrawiam serdecznie.Aneta G.
Anettaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-29, 12:15   #19
1Paupao
:)

Gorąco polecam Pana doktora Sierocińskiego. Zarówno on jak i cały personel kliniki bardzo o mnie dbał. Dr konsultował mnie bardzo indywidualnie, uwzględniajac wszystkie moje potrzeby i oczekiwania, odpowiednio mi doradzając, pouczając itd. Dodatkowo, chciałam aby zabieg odbył się dość szybko, co także klinika uwzględniła i pomimo ich napiętego kalendarza, udało się dość szybko spełnić moje marzenie. Moja koleżanka w styczniu również powiększała piersi u Doktora!
(i ma podobne odczucia)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości