|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kochane pomózcie! sprawa sercowa! :)
A więc...zakochałam się (dla niewtajemniczonych
:Mój facet jednak "zabawił" się z tą panną ) ale cóż...od MOICH kochanych wizażanek dostałam ogromnego kopa Wsparcia DziękujeMoj najlepszy przyjaciel nie pozwolił mi się smucić więc zapoznał mnie ze swoimi samotnymi kolegami jak to fajnie brzmi...samotnymi no ale ja oczywiscie nie śmiała dziewczynka jestem by do jakiegoś podejść a szczegolnei do Damiana (nogi miałam jak z waty jak go zobaczyłam,poprostu miodzio!) i powiedziałam mu zeby sie spytał czy któremuś z nich sie podobam...(ale zalezało mi najbardziej na oponi Damiana) i spytałsię...a co z tego wyszło? Damian powiedział:"no nawet,no nawet.." i powiedział ze brzmiało to z jego ust co najmniej dziwnie lecz ja nie chce sie poddać! chce o niego walczyc! taa...tylko jak? pomocy! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kochane pomózcie! sprawa sercowa! :)
hmmm.....jak widac , czas leczy rany :P A nie możesz poprostu podejść do niego i się umówić? Czy wolisz robić podchody ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

:Mój facet jednak "zabawił" się z tą panną
) ale cóż...od MOICH kochanych wizażanek dostałam ogromnego kopa
Dziękuje