pomozcie - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2005-12-09, 15:51   #1
kaskol
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59
GG do kaskol

pomozcie

Wczoraj byl u mnie chlopak, niestety moi rodzice go nie akceptuja MOja mama
kazala mu wyjsc. On teraz milczy, mowil ze myslal ze mu nie zalezy na moich
rodzicach, nie wiem co sie zmienilo ze zaczelo mu zalezec, mowi ze mu zalezy.
Pytam sie go czy chce nadal ze mna byc, a on na to ze zobczymy jak to
bedzie...ja mowie ze rozumiem to jako ze "nie", a on ze ja wymyslam;/ co o tym
sadzicie czy to juz bedzie koniec?? co zrobilybyscie na moim miejscu? moze mam
mu dac troche czasu zeby to wszystko przemyslal?? Ja nie potrafie bez niego zyc
kaskol jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-09, 16:00   #2
ma75
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 767
Dot.: pomozcie

A dlaczego rodzice go nie akceptuja? Podaj± jakie¶ konkretne powody, czy "nie bo nie"? Próbowa³a¶ z nimi rozmawiaæ? Mo¿e maj± jakie¶ istotne powody? Mo¿e widz± co¶ czego Ty nioe widzisz, bo jeste¶ zauroczona nim? Nie chcê tu absolutnie broniæ rodziców, za ma³o napisa³a¶, ¿eby móc Ci cokolwiek konkretnego doradziæ, ale spróbuj sobie zadaæ te pytania... Spróbuj, choæ wiem ¿e to nie jest ³atwe, spojrzeæ na ca³± sytuacjê obiektywnie,na zimno. Spróbuj, je¶li tego jeszcze nie zrobi³a¶, porozmawiaæ z rodzicami, dowiedzieæ siê dlaczego.
Wiesz, ja siê nie dziwiê, ¿e Twój ch³opak mo¿e byæ trochê "w szoku", chyba nikt nie chcia³by czego¶ takiego us³yszeæ od mamy swojej ukochanej... ale z drugiej strony, je¿eli naprawdê Ciê kocha, to rodzice nie powinni byæ dla niego przeszkod±.
ma75 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-09, 16:06   #3
.:aniah:.
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 244
GG do .:aniah:.

Podpisuje siê pod poprzedniczk± Napisz dlaczego rodzice s± przeciwni? Mo¿e co¶ w tym jest? Ja wiem, ¿e to najgorsze co mo¿emy Ci powiedzieæ...ale niestety rodzice czasem maj± racjê
Stary 2005-12-09, 17:59   #4
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

On nie ma pracy, jest odemnie starszy ja 19 on 25, lubi alkohol. Wczoraj przyszedl do mnie z butelka wina, ale tylko dlatego bo ja powiedzialam , ze mam ochote sie czegos napic.To sa powody moich rodzicow, ale ja go znam, wiem ze nie jest zly, wiem ze to naprawde wartosciowy czlowiek, ale oni tego nie rozumieja No i przeszkadza im rowznie to, ze ma motor..przeszkadza im to, ze kochamy sie ze soba. mowia ze jak tak to czemu sie nie pobierzemy. Ja nie jestem na to gotowa, on tez, kochamy sie ale nie myslimy o tym. Moi rodzice sa okropnie staroswieccy.
Stary 2005-12-09, 18:30   #5
Taverney
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 678

Trochê siê nie dziwiê Twoim rodzicom. Chc± dla Ciebie jak najlepiej, a on... có¿, nie znam go, ale z tego co napisa³a¶ wynika, ¿e mimo 25 lat nie jest zbyt dojrza³y i odpowiedzialny.
Zastanów siê, jakie ¿ycie mo¿e Ci zapewniæ? Brak pracy, alkohol, mo¿e brak perspektyw? Wiem, ¿e to brutalnie brzmi, ale cz³owiek w tym wieku po prostu MUSI co¶ robiæ, pracowaæ, byæ niezale¿nym finansowo, powoli stawaæ na nogi... a nie zajmowaæ siê motorem i alkoholem.
Jest warto¶ciowy, na pewno, ka¿dy jest ale liczy siê te¿ to, co robi, co sob± reprezentuje. No bêdê brutalna, a niech tam, kto¶ musi to powiedzieæ, niestety praca i zaplecze finansowe te¿ s± wa¿ne. Nie najwa¿niejsze, ale bez tego po prostu siê nie da.
Mo¿e to co piszê Ci siê nie spodoba... có¿... mo¿e napisz o Nim co¶ wiêcej, jak± szko³ê skoñczy³, jakie ma plany i zainteresowania, co robi w czasie wolnym? Bêdzie nam wzststkim ³atwiej Ci jako¶ pomóc, mo¿e nawet przekonaæ rodziców, ¿eby byli tolerancyjni?
Taverney jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-09, 18:47   #6
soulsweeper
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 305

Zgadzam siê z Taverney. Czy on chodzia¿ szuka pracy, uczy siê, robi cokolwiek? Bo jak nie, to nie dziwiê siê rodzicom i sama bym takiego faceta nie chcia³a
soulsweeper jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-09, 18:52   #7
Zadomowienie

Rodzice z regu³y s± staro¶wieccy
A tym ch³opakiem...no có¿, sama mia³am podobn± sytuacjê, z tym ¿e ja mam 17, on 22 i tak samo jak Twój "lubi³ alkohol",motory itd...Nigdy nie byli¶my razem, przyja¼nili¶my siê. Teraz jestem z tego raczej dumna
W moim przypadku rodzice mieli trochê racji, ale zwykle przesadzali, z prostego powodu- martwili siê. My¶lê ¿e u Ciebie jest podobnie.POgadaj z nimi, w koñcu masz ju¿ swoje 19
Uwa¿a³abym tylko z tym "lubieniem alkoholu"
Stary 2005-12-09, 19:04   #8
Magda.
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 763

Moj maz jest 6 lat starszy, wiec w tym nie widze problemu. Natomiast wydaje mi sie, ze rodzice najbardziej obawiaja sie jego pociagu do alkoholu. osobiscie nigdy nie zwiazalabym sie z takim czlowiekiem.
Magda. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-09, 19:05   #9
kitosa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 296

Mo¿e rodzicom chodzi o to, ¿e sprawy zasz³y za daleko i w zwi±zku nieplanowan± ci±¿± on nie zapewni³by Wam odpowiednich warunków. Nie mo¿na przecie¿ wykluczyæ, ¿e taka sytuacja mo¿e mieæ miejsce. Na pewno potrzebuj± czasu, by siê do niego przekonaæ. Ch³opak wiêc powinien siê pokazaæ Twoim rodzicom z jak najlepszej strony. Zagadaæ ot tak co s³ychaæ, opowiedzieæ o sobie co nieco, nie zamykaæ siê od razu w czterech ¶cianach z Tob±. Przepraszam, ¿e to napisze, ale dla mnie Wasz zwi±zek wygl±da na krótkotrwa³e szaleñstwo. On wygl±da mi na "wolnego ptaka".
kitosa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-09, 19:08   #10
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

Skonczyl technikum, niestety nie ma matury, z zawodu jest elektronikie, zna sie na tym bardzo dobrze. Potrafi naprawde wiele rzeczy, mysli o studiach, no ale najpierw mature musi zdac. Sam mi mowil ze chcialby studiowac.Ma trudny charakter, wiem ze moze nie wszystkim to odpowiada, on wie ze czasem robi zle. przyznaje sie do tego. Jest mi przykro, ze moja mama go tak potraktowala, nie zasluzyl na to
Stary 2005-12-09, 19:10   #11
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

zapomnialam dodac ze jestesmy ze soba 5 miesiecy, nie chcialabym zeby nasz zwiazek sie tak zakonczyl
Stary 2005-12-09, 19:39   #12
NIUNIA***
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 719

to naprawde trudna sytuacja...
Moim zdaniem wiek tu nie gra roli- miêdzy mn± a T¯ jest 10 lat ró¿nicy, tylko, ze on pracuje jest zaradny, raczej stroni od alkoholu.
Mo¿e spóbuj porozmawiaæ z rodzicami- poza tym niech ch³opak siê te¿ trochê postara i "poka¿e im siê" z dobrej strony. Mo¿liwe, ze oni jak na razie widz± w nim tylko te z³e rzeczy, bo nie miêli okazji zobaczyæ tych dobrych...
Stary 2005-12-10, 10:25   #13
soulsweeper
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 305

Mo¿e jakby zasz³a potrzeba zrobienia czego¶ u Was w domu z zakresu elektroniki móg³by pomóc i siê wykazaæ? Choæ tak na zawo³anie pewnie ¿aden taki problem nie wyst±pi...
A je¶li chce faktycznie zrobiæ maturê, niech nie czeka, tylko zaczyna siê ju¿ uczyæ i zdaje!
soulsweeper jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-10, 11:13   #14
Taverney
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 678

Zachêæ go! Ty studiujesz, zachêæ go do zdania matury, wspieraj go, niech ch³opak wie, ¿e Ci na nim zale¿y. Niech we¼mie siê go roboty i zainwestuje w swoj± wiedzê. A wtedy nawet rodzice bêd± zadowoleni. Kochacie siê, to na pewno masz na niego dobry wp³yw. A to wa¿ne, bo dziêki Tobie mo¿e zrobiæ bardzo du¿o
Sytuacja jest trudna i wymaga czasu i cierpliwo¶ci, ale to jest mo¿liwe Sama znam tak± parê. Moja przyjació³ka, studentka medycyny, a jej ch³opak, starszy parê lat elektryk bez matury. I co? Zachêci³a go, wspiera³a, jak tylko umia³a i maturê zda³ bardzo dobrze S± szczê¶liw± par±, a alkohol ju¿ siê u nich nie pojawia, bo oboje maj± ¶wiadomo¶æ, ¿e alkohol nic dobrego nie wnosi, tylko sieje destrukcjê.
Wierzê, ¿e dasz radê, ¿e wszystko siê u³o¿y
Taverney jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-11, 23:08   #15
wredne_slonko
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 665

No szczerze mówi±c nie dziwiê siê rodzicom, ¿e nie podoba im siê Twój ch³opak. Ma 25 lat, my¶li o studiach, ale najpierw musi maturê zdaæ? To na co czeka? Gdyby chcia³ ju¿ dawno by to zrobi³. Trochê to dla mnie dziwne Oczywi¶ce w ¿yciu ró¿nie siê uk³ada, ale kurcze bez przesady Pracy te¿ móg³by poszukaæ, chocia¿ dorywczo co¶ naprawiæ i tu matura nie jest potrzebna. No i osobi¶cie wszelkim "lubi±cym alkohol" mówie stanowcze nie..

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-12, 09:21   #16
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

wiem wszyscy mi go odradzaja, czasami wydaje mi sie ze jak z nim nie rozmawiam, nie widuje go to czuje sie lepiej, smieje sie czesciej mam ochote do zycia. On nie traktuje mnie najlepiej, ostatnio nie przyjezdza bo jak powiedzial" jesi zima, a jemu w zime nie chce sie wychodzic z domu". Siedzi tylko przed komputerem, do mnie wpada raz na 2 tygodnie. NIeraz pytalam sie go czy skoro tak sie zachowuje to czy chce nadal ze mna byc. On mowi ze wymyslam, ze mnie kocha, ze jakby chcial ze mna zerwac to powiedzialby mi o tym. Pisze do mnie na gg. Ja jestem w kropce, nie wiem co o tym wszystkim myslec...
Stary 2005-12-12, 10:54   #17
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 425
GG do stokrotka_to_ja

A ja wiem . (to brzmi jakbym wszytskowiedz±ca by³a )
Zaraz po przeczytaniu,¿e niczym sie nie zajmuje i lubi alkohol nie pomysla³am o nim zbyt dobrze,ale pó¼niej zaczê³am siê zastanawiaæ,nad tym,czy on nie wpad³ w jakis marazm. (czasem tak bywa,¿e wie sie,¿e co¶ powinno siê zrobiæ a mimo to brakuje energii ,motywacji). P przeczytaniu Twojego ostatniego posta dosz³am do banalnie prostego wniosku. To leñ jest i pan wygodnicki!!!
1) nie robi nic - tu mozna by go zmobilozowac gdyby wykazywa³ jakie¶ chêci
ale
2) jesli nie chce mu sie wyjsc bo jest zima -to poprostu rêce opadaja,szczêka i wszystko inne

Kaskol,on sie juz raczej nie zmieni. Przyjezdza do Ciebie kiedy mu wygodnie,reszta go ma³o interesuje jak widze

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umys³u matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-12, 11:03   #18
Jessiczka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 720
GG do Jessiczka

Kaskol wiesz co czytam to i eeeeh dziwna sprawa z twoim T¿ niekuma lekko mówi ¿e kocha a czynami olewa jak mozna powiedziec,¿e niechce mu sie przyjechac do ukochanej bo jest zima blee jakis absurd,albo wpada do Ciebie raz na 2 tygodnie niema ochoty Cie widziec ukochac poca³owac ojjjj moim zdaniem skromnym rzecz jasna powinna¶ sie z nim rozstac wiadomo ¿e to niejest ³atwe ale twarda trzeba byc a wogóle jak sama napisa³as niejest zbytnio dobry w stosunku do Ciebie "nie nosi na rekach" jak powinien swoja ksiê¿niczke hehe zreszta napisa³as ¿e bez niego jestes sk³onna do szerszego usmiechu lepszego nastroju wiec ojjj to chyba wiesz co powinnas zrobic....... a jesli nie hehe to siê zastanów czy chcesz byæ z nim? czy jest Ci z nim dobrze? czy mo¿esz na nim polegaæ?a przede wszystkim czy jestes z nim szcze¶liwa i czujesz sie kochana przez niego??to wtedy juz bêdziesz wiedzia³a co i jak POWODZONKA !
Stary 2005-12-12, 11:23   #19
kitosa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 296

Cytat:
Napisane przez kaskol
wiem wszyscy mi go odradzaja, czasami wydaje mi sie ze jak z nim nie rozmawiam, nie widuje go to czuje sie lepiej, smieje sie czesciej mam ochote do zycia. On nie traktuje mnie najlepiej, ostatnio nie przyjezdza bo jak powiedzial" jesi zima, a jemu w zime nie chce sie wychodzic z domu". Siedzi tylko przed komputerem, do mnie wpada raz na 2 tygodnie. NIeraz pytalam sie go czy skoro tak sie zachowuje to czy chce nadal ze mna byc. On mowi ze wymyslam, ze mnie kocha, ze jakby chcial ze mna zerwac to powiedzialby mi o tym. Pisze do mnie na gg. Ja jestem w kropce, nie wiem co o tym wszystkim myslec...
Z tego co piszesz, wnioskujê, ¿e jego zachowanie przynosi Ci wiêcej rozczarowañ ni¿ rado¶ci. A przecie¿ pierwsze miesi±ce znajomo¶ci powinni byæ najpiêkniejsze, najwspanialsze! Poznawanie siebie. odkrywanie, zaskakiwanie, adorowanie, staranie siê by nasze chwile by³y jak najbardziej atrakcyjne i niezapomniane. A widywanie siê raz na dwa tygodnie raczej nie sprzyja tym momentom. Zastanawia mnie to, czemu tak rzadko, skoro on nie pracuje...Pomy¶la³abym, ¿e mieszkacie daleko od siebie. My¶lê, ¿e jemu tak wygodnie, nie chce siê za bardzo anga¿owaæ. ¯yjesz w niepewno¶ci, nie czujesz siê szczê¶liwa..Czy to tak ma wygl±daæ dopiero co rozkwitaj±cy zwi±zek?
kitosa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-12, 12:33   #20
nan
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 467

Kaskol, szczerze? Wcale nie dziwiê siê Twoim rodzicom. Chc± dla Ciebie jak najlepiej, a widaæ, ¿e Twój ch³opak raczej nie spe³nia ich nadziei. My¶lê sobie, ¿e trafi³a¶ na wspania³y okaz lenia. "My¶li o studiach", zamiast uczyæ siê do matury, nie chce mu siê przyjechaæ bo ¶nieg pada... Pracowaæ te¿ pewnie nie bêdzie mu siê chcia³o, uczyæ te¿ nie... Nie wró¿y to zbyt dobrze Waszej przysz³o¶ci, o ile ja planujesz z tym facetem. W dodatku nie mówimy tu o 18-latku, który nie wie co ma robiæ w ¿yciu, ale o doros³ym mê¿czy¼nie, który powinien to wiedzieæ ju¿ dawno. "Lubienie alkoholu" - nie sprecyzowa³a¶ co siê za tym kryje, ale radzê Ci bardzo uwa¿aæ. Wiele kobiet my¶li "ja to w nim zmieniê" i po pewnym czasie zmieniaj± siê w k³êbek nerwów, a w skrajnych przypadkach w osobê wspó³uzale¿nion±.
Moja rada: zastanów siê bardzo powa¿nie nad tym zwi±zkiem. Im dalej bêdziesz w niego brnê³a, tym trudniej Ci bêdzie odej¶æ. Rodzice widz± co siê dzieje i maj± racjê. I bardzo proszê, nie my¶l, ¿e go zmienisz. Faceta mo¿na zmieniæ tylko na innego.
nan jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-12, 16:29   #21
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

Chyba macie racje dziewczyny...az taka duza odlesglosc nas nie dzieli, 20 km. W takim razie po co on dalej jest ze mna? nie rozumiem, skoro mu na mnie nie zalaezy, czemu nie zerwie...Wiem ze zakonczenie tego zwiazku byloby chyba najlepszym rozwiazaniem, ale z kolei boje sie, ze bede miala po tym wyrzuty sumienia, ze nie dalam mu szansy na poprawe, ze moze daloby sie jeszcze to naprawic..chyba rozumiecie
Stary 2005-12-12, 16:43   #22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaskol
Chyba macie racje dziewczyny...az taka duza odlesglosc nas nie dzieli, 20 km. W takim razie po co on dalej jest ze mna? nie rozumiem, skoro mu na mnie nie zalaezy, czemu nie zerwie...Wiem ze zakonczenie tego zwiazku byloby chyba najlepszym rozwiazaniem, ale z kolei boje sie, ze bede miala po tym wyrzuty sumienia, ze nie dalam mu szansy na poprawe, ze moze daloby sie jeszcze to naprawic..chyba rozumiecie
Czy da³o by siê to naprawiæ...w±tpiê My¶lê, ¿e trzeba co¶ postanowiæ, bo im bardziej to bêdziesz odwlekaæ, tym trudniej bêdzie zachowaæ jeszcze jaki¶ rozs±dek...
A czemu nie zerwie? Z tego wynika, ¿e to Pan Wygodnicki, co ju¿ Dziewczyny tyle razy pisa³y...Skoro dobrze mu z Tob±-nie musi nic robiæ, przyjedzie tlyko od czasu do czasu-w miarê i chêci, czy potrzeb. A Ty jakby¶...siê dla niego nie liczy³a? Poomy¶l o tym.
Stary 2005-12-13, 12:15   #23
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol
Unhappy Dot.: pomozcie

Dziewczyny macie racje, to pan wygodnicki, nie zalezy mu na mnie wczoraj wyzywal sie na mnie z nie wiadomo jakiego powodu, mowil okropne rzeczy...na dodatek powiedzial, ze nasz wczesniejszy sex nie uwaza za sex:/ Pyta sie mnie' a kiedy mysmy jakis sex mieli?" poczulam sie okropnie, jak szmata. On jest moim pierwszym chlopakiem, to z nim stracilam dziewictwo. Ostatnio tez dal mi do zrozumienia , ze mu sie znudzilam powiedzial ze na pocztaku naszej znajomosci bylo za***iscie jak widywalismy sie 3 razy w tygodniu, nieraz nawet codziennie. Powiedzial , ¿e mowi ogolnie, ale ja mu nie wierze. Twierdzi , ze pozniej czar pryska;/ Mowi, ze mnie kocha, a za chwile, ze nie wie co to milosc i ze nie wie co to znaczy byc zakochanym....on poprostu robi chyba ze mnie idiotke Musze podjac decyzje o zerwaniu
Stary 2005-12-13, 12:58   #24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaskol
Dziewczyny macie racje, to pan wygodnicki, nie zalezy mu na mnie wczoraj wyzywal sie na mnie z nie wiadomo jakiego powodu, mowil okropne rzeczy...na dodatek powiedzial, ze nasz wczesniejszy sex nie uwaza za sex:/ Pyta sie mnie' a kiedy mysmy jakis sex mieli?" poczulam sie okropnie, jak szmata. On jest moim pierwszym chlopakiem, to z nim stracilam dziewictwo. Ostatnio tez dal mi do zrozumienia , ze mu sie znudzilam powiedzial ze na pocztaku naszej znajomosci bylo za***iscie jak widywalismy sie 3 razy w tygodniu, nieraz nawet codziennie. Powiedzial , ¿e mowi ogolnie, ale ja mu nie wierze. Twierdzi , ze pozniej czar pryska;/ Mowi, ze mnie kocha, a za chwile, ze nie wie co to milosc i ze nie wie co to znaczy byc zakochanym....on poprostu robi chyba ze mnie idiotke Musze podjac decyzje o zerwaniu
Wyrzuciæ go do kosza! Natychmiast! W ogóle siê nim nie przejmuj! Takich facetów to tylko... echh
Ech Narodzie Mêski! Sk±de¶ siê wzi±³??
Stary 2005-12-13, 14:50   #25
iron_angel_ona
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 449
GG do iron_angel_ona

Matko bidulka cisnij nim i to najlepiej o ¶cianê !! niech ¿zre tynk jak on wogóle tak móg³ !! po prostu jak bym go spotka³a to chyba bym mu co¶ zrobi³a !!
A co do rodziców to prawda niektórzy s± staro¶wieccy moi na szczê¶cie nie :P Mnie jak mnie mama u¶wiadamia³a to pierwsze przykazanie i pamietaj no¶ gumke przy sobie :P LOL
Ale rodzice co¶ maja ze czuja dobrego i z³ego
iron_angel_ona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-12-28, 21:41   #26
Miska82
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 67

Kaskol zrobi³a¶ co¶ w koñcu z tym panem Wygodnickim?? Czekasz na now±, ¶liczn± mi³o¶æ w Nowym Roku??
Miska82 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-01-02, 12:33   #27
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

Cytat:
Napisane przez Miska82
Kaskol zrobi³a¶ co¶ w koñcu z tym panem Wygodnickim?? Czekasz na now±, ¶liczn± mi³o¶æ w Nowym Roku??
Zerwalam z nim ponad tydzien temu, probuje o nim zapomniec...jak sie zreszta dowiedzialam on rowniez chce zapomniec o mnie..i niech tak juz zostanie.
Dzieki dziewczyny za wszystkie wasze rady
Stary 2006-01-02, 12:41   #28
et-ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 202
GG do et-ka

i z tego co teraz przeczyta³am i co widzê wydaje mi siê, ¿e podjê³a¶ jedyn± s³uszn± decyzjê. i czy uwa¿asz, ¿e trudno bêdzie Ci o nim zapomniec? przecie¿ wiele pozytywnego do Twego ¿ycia nie wnosi³...to chyba nie do koñca masz za czym têskniæ? choæ wiem, ¿e nawet te nieudane zwi±zki na d³ugo zapadaj± w pamiêci. jednak wiedz, ¿e teraz mo¿e byæ tylko lepiej, o
et-ka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-01-03, 09:00   #29
kaskol
Raczkowanie

GG do kaskol

Cytat:
Napisane przez et-ka
i z tego co teraz przeczyta³am i co widzê wydaje mi siê, ¿e podjê³a¶ jedyn± s³uszn± decyzjê. i czy uwa¿asz, ¿e trudno bêdzie Ci o nim zapomniec? przecie¿ wiele pozytywnego do Twego ¿ycia nie wnosi³...to chyba nie do koñca masz za czym têskniæ? choæ wiem, ¿e nawet te nieudane zwi±zki na d³ugo zapadaj± w pamiêci. jednak wiedz, ¿e teraz mo¿e byæ tylko lepiej, o

Tak, masz racje. Kiedy rozmawialismy wyznal mi ze mnie nie kocha..tylko ze mnie lubi bardziej niz przecietna koleznke...Niestety ja go kocham i ciezko bedize mi o nim zapomniec. A wiecie co powiedzial jeszcze? Ze z tym sexem to on zartowal, a ja bralam to wszystko na powaznie...co jak co ale na pewne tematy poprostu nie nalezy zartowac. Wydaje mi sie ze specjalnie probowal obracac kota ogonem, aby wzbudzic we mnie poczucie winy, zeby on nie czul sie winny..ciesze sie ze zakonczylam ten zwiazek. Dzieki za wasza pomoc
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.