|
|||||||
| Notka |
|
| Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zawroty głowy, czy poduszka ortopedyczna może pomóc?
Witajcie,
moja mama od miesiąca ma nawracające zawroty głowy połączone z bólem głowy, zrobiła badania, była u niejednego specjalisty i nic. Usłyszałam dzisiaj, że może to być wina złej poduszki do spania, jednakże gdy szukałam opinii o takich poduszkach to głównie dotyczyły one bólów kręgosłupa, niewyspania, itp. Niestety nie jest to tania rzecz, dlatego mam pytanie czy któraś z was miała podobne objawy i zaczęła stosować taką poduszkę z dobrym rezultatem? |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zawroty głowy, czy poduszka ortopedyczna może pomóc?
Moja mama stosuje taką poduszkę i jest lepiej. Z powodu problemów z szyjnym odcinkiem kręgosłupa nie jest w stanie leżeć na plecach na płasko, bo pojawiają się zawroty głowy i mdłości. Poduszka ortopedyczna pomaga.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Aparat rozluznial miesnie i korygowal zgryz. Dodam ze znjomy cierpi tez na bruksizm (czyli potocznie mowiac zgrzyta zebami w czasie snu ) Po kilku tygodniach objawy zniknely jak reka odjal
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi
hmm u stomatologa mama nie była więc pasuje ją jakoś do tego namówić jeszcze raz dziękuje
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Mozna by jeszcze poszukac porady u fizjoterapeuty...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Aparat rozluznial miesnie i korygowal zgryz. Dodam ze znjomy cierpi tez na bruksizm (czyli potocznie mowiac zgrzyta zebami w czasie snu ) Po kilku tygodniach objawy zniknely jak reka odjal