|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zdrada
Hej wszystkim! Mi osobiscie nigdy sie to nie przytrafilo (odpukac) ale napewno wielu z wam tak. Zostalyscie zdradzone? Jak sie dowiedzialyscie i jak dalyscie sobie z tym rade? Wybaczylyscie czy definitywny koniec? A moze to wy zdradzilyscie i macie wyrzuty sumienia, czy poprostu to sie stalo i nie ma prawa wyjsc na swiatlo dzienne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pyskatka
|
Dot.: Zdrada
Cytat:
A po drugie co u Ciebie oznacza zdrada? Bo wiesz róznie to ludzie interpretuja...
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W trakcie dwuletniego związku flirtowałam i pocałowałam się raz z innym facetem. To było dosłownie 2 dni przed zerwaniem (nosiłam się z zamiarem zerwania jakieś 2 miesiące aż w końcu się odważyłam). Ex nie powiedziałam, sam się kilka miesięcy później dowiedział
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jak miałam 15 lat to kumple mojego ówczesnego faceta powiedzieli że on się całował na ognisku z moją kumpelą.
Jak się dowiedziałam później zrobili to bo chcieli nas rozdzielić. Szkolne dziwadło i najprzystojniejszy facet w całej wsi. Ludzie pytali go czy oszalał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Byłam regularnie zdradzana przez miesiąc, dowiedziałam się na imprezie od wspólnego znajomego.
Tłumaczył, że szukał potwierdzenia własnej atrakcyjności, bo jestem "zimna i wyniosła" w okazywaniu uczuć. Nie wiem co mną kierowało, ale wybaczyłam. Powiem więcej, w pewnym stopniu czułam, że to faktycznie moja wina. Wybaczyłam, byliśmy parą jeszcze przez rok. Czułam do niego nienawiść, niesmak, nie ufałam. Żałuję, zmarnowałam zarówno sobie, jak i jemu kilkanaście miesięcy, powinnam od razu zerwać. Ostatecznie rozstaliśmy się, bo było coraz gorzej, nie mogłam na niego patrzeć. Minęły cztery lata, nie mamy kontaktu, a kiedy widzę go na ulicy odwracam głowę. Nie polecam nikomu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Człowiek uczy się na błędach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydawalo mi sie ze wiesz do czego sluzy forum, skoro sie tu tak intensywnie udzielasz. W ogole nie zaczyna sie zdania od 'ale' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ( ![]() Co do "adremu" to mnie kiedyś facet zdradził, ale pisaniem do innej (dla mnie to zdrada i wilczy bilet). A zorientowałam się, bo nigdy nie ufam w 100%. Smutne, ale jakże pomocne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Pyskatka
|
Cytat:
Pkt regulaminu ![]() 9. W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Jeśli zrobisz to w sposób prześmiewczy, licz się na punktem karnym. O stopniu kary - âupomnienie lub punkt karnyâ, decyduje moderator.
Najważniejsza na świecie jest rodzina. Najpierw ta, w której się urodziłeś. Później ta, którą sam stworzyłeś. Edytowane przez dorris23 Czas edycji: 2016-04-04 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5840160 6]Podziwiam beztroskie podejście.
W życiu bywa często zgoła trudniej.[/QUOTE] Tak jak wspominalam, mnie takie cos nie spotkalo, dlatego mam takie podejscie. Nie mam pojecia jak bym sie zachowala gdyby mi sie to przytrafilo, akurat moze bym wybaczyla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
W takim samym tonie jest czepianie sie 'ale po co pytam' jest to dla mnie mega glupie tymbardziej ze twoja wypowiedz byla w wlasnie zlym tonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Jak chcesz komuś zwrócić uwagę na błąd, możesz to zrobić na PW. Autorka już w pierwszym poście napisała, że jej to nie spotkało, więc chyba można śmiało założyć, że nie ma z tym problemu, tylko pyta "ot tak". |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.