Piętnastolatka aktywna seksualnie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-07, 11:48   #1
annna357
BAN stały

Piętnastolatka aktywna seksualnie

Przedwczoraj w czasie pracy wpadłam na chwilę do domu skorzystać z toalety, bo pracuje jako agentka nieruchomości i akurat byłam w pobliżu. Gdy weszłam córka była w domu, bo z jej pokoju grała dośc głośna muzyka, więc otworzyłam drzwi aby powiedziec jej aby ściszyła , ale to co zobaczyłam zamurowało mnie. Ona naga jakiś chłopak zupełnie nagi stał, ona przed nim klęczała i miała go w buzi. Obrzydliwy był widok, i pomyśleć to robiła moja córka która ma dopiero 15 lat, trzymała kuta.... w buzi jakiemuś chłopakowi. Krzyknęłam na nich co oni wyprawiają i kazałam się ubierać, wyszłam z pokoju ale zostawiłam drzwi otwarte. Po chwili chłopak się zmył, a córka została w pokoju, poszłam do niej porozmawiać, ale nie chciała rozmawiać, i udało mi się tylko od niej wyciągnąć, że nie jest już dziewicą i zabezpieczają się prezerwatywami, dalej rozmowy nie było.
Do tej chwili córka w ogóle ze mną nie rozmawia, gdy coś spytam to tylko odpowie, ale sama nie porusza żadnych tematów.
Zastanawiam się co mam teraz zrobić, zostawić tak jak jest? Czy może porozmawiać o seksie? Czy pozwolić jej na seks czy zabronić? Jak postąpić?
annna357 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:52   #2
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Piętnastolatka aktywna seksualnie

Cytat:
Napisane przez annna357 Pokaż wiadomość
Przedwczoraj w czasie pracy wpadłam na chwilę do domu skorzystać z toalety, bo pracuje jako agentka nieruchomości i akurat byłam w pobliżu. Gdy weszłam córka była w domu, bo z jej pokoju grała dośc głośna muzyka, więc otworzyłam drzwi aby powiedziec jej aby ściszyła , ale to co zobaczyłam zamurowało mnie. Ona naga jakiś chłopak zupełnie nagi stał, ona przed nim klęczała i miała go w buzi. Obrzydliwy był widok, i pomyśleć to robiła moja córka która ma dopiero 15 lat, trzymała kuta.... w buzi jakiemuś chłopakowi. Krzyknęłam na nich co oni wyprawiają i kazałam się ubierać, wyszłam z pokoju ale zostawiłam drzwi otwarte. Po chwili chłopak się zmył, a córka została w pokoju, poszłam do niej porozmawiać, ale nie chciała rozmawiać, i udało mi się tylko od niej wyciągnąć, że nie jest już dziewicą i zabezpieczają się prezerwatywami, dalej rozmowy nie było.
Do tej chwili córka w ogóle ze mną nie rozmawia, gdy coś spytam to tylko odpowie, ale sama nie porusza żadnych tematów.
Zastanawiam się co mam teraz zrobić, zostawić tak jak jest? Czy może porozmawiać o seksie? Czy pozwolić jej na seks czy zabronić? Jak postąpić?
Na pewno porozmawiac i uswiadomic.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 11:54   #3
herbata_to_zycie
Raczkowanie

Zabroń jej seksu, na pewno się Ciebie posłucha i zostaniecie najlepszymi przyjaciółkami.
herbata_to_zycie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:15   #4
201803290936
Konto usunięte

Uważam, że troll. Wystarczyło by poprzestać na tym, że się przyłapało córkę w trakcie seksu, a nie opisywać co dokładnie robiła.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:16   #5
cava
Zakorzenienie

Już się dzieje, to już odwrotu nie ma.

Rozmawiać trzeba, ale na tematy które młodą będą chronić, a nie w stylu: olaboga co Ty robisz, nigdy więcej, masz szlaban, jaK MOGŁAŚ itp. przestań!
Nie musisz wyrazać aplauzu, ale nie startuj z tekstami typu : to obrzydliwe.
To sie juz zadziało, nie ma odwrotu.

Po pierwsze, prezerwatywa dla tak młodej dziewczyny to za mało. za duże ryzyko ciazy.
Po drugie, tłuc do głowy, ze zabezpieczona musi być ZAWSZE i to najlepiej 2 metodami na raz.
Musisz isc z nią do gina i dobrać jakąś dodatkową metodę: wkładke czy tabletki- niech lekarz doradzi. Seks to seks, ale ciaza w takim wieku to dramat jakby się to nei skończyło.

Potem bym pociągnęła juz temat osobisty. jeśli to stały partner, to "pan młody" bardzo proszę na wizytę domową i chociaz przedstawić się. Jak taki dorosłu to niech bierze na klatę kawałek odpowiedzialnosci.
Jak to partner z przypadku, no to masz jeszcze wiecej do obgadania, na temat wener i nie traktowania seksu jak wabika "zeby mnie lubili"

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:27   #6
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości