|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Piętnastolatka aktywna seksualnie
Przedwczoraj w czasie pracy wpadłam na chwilę do domu skorzystać z toalety, bo pracuje jako agentka nieruchomości i akurat byłam w pobliżu. Gdy weszłam córka była w domu, bo z jej pokoju grała dośc głośna muzyka, więc otworzyłam drzwi aby powiedziec jej aby ściszyła , ale to co zobaczyłam zamurowało mnie. Ona naga jakiś chłopak zupełnie nagi stał, ona przed nim klęczała i miała go w buzi. Obrzydliwy był widok, i pomyśleć to robiła moja córka która ma dopiero 15 lat, trzymała kuta.... w buzi jakiemuś chłopakowi. Krzyknęłam na nich co oni wyprawiają i kazałam się ubierać, wyszłam z pokoju ale zostawiłam drzwi otwarte. Po chwili chłopak się zmył, a córka została w pokoju, poszłam do niej porozmawiać, ale nie chciała rozmawiać, i udało mi się tylko od niej wyciągnąć, że nie jest już dziewicą i zabezpieczają się prezerwatywami, dalej rozmowy nie było.
Do tej chwili córka w ogóle ze mną nie rozmawia, gdy coś spytam to tylko odpowie, ale sama nie porusza żadnych tematów. Zastanawiam się co mam teraz zrobić, zostawić tak jak jest? Czy może porozmawiać o seksie? Czy pozwolić jej na seks czy zabronić? Jak postąpić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piętnastolatka aktywna seksualnie
Cytat:
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zabroń jej seksu, na pewno się Ciebie posłucha i zostaniecie najlepszymi przyjaciółkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Uważam, że troll. Wystarczyło by poprzestać na tym, że się przyłapało córkę w trakcie seksu, a nie opisywać co dokładnie robiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Już się dzieje, to już odwrotu nie ma.
Rozmawiać trzeba, ale na tematy które młodą będą chronić, a nie w stylu: olaboga co Ty robisz, nigdy więcej, masz szlaban, jaK MOGŁAŚ itp. przestań! Nie musisz wyrazać aplauzu, ale nie startuj z tekstami typu : to obrzydliwe. To sie juz zadziało, nie ma odwrotu. Po pierwsze, prezerwatywa dla tak młodej dziewczyny to za mało. za duże ryzyko ciazy. Po drugie, tłuc do głowy, ze zabezpieczona musi być ZAWSZE i to najlepiej 2 metodami na raz. Musisz isc z nią do gina i dobrać jakąś dodatkową metodę: wkładke czy tabletki- niech lekarz doradzi. Seks to seks, ale ciaza w takim wieku to dramat jakby się to nei skończyło. Potem bym pociągnęła juz temat osobisty. jeśli to stały partner, to "pan młody" bardzo proszę na wizytę domową i chociaz przedstawić się. Jak taki dorosłu to niech bierze na klatę kawałek odpowiedzialnosci. Jak to partner z przypadku, no to masz jeszcze wiecej do obgadania, na temat wener i nie traktowania seksu jak wabika "zeby mnie lubili"
#6 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.