| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-12-23, 23:44 | #1 | 
| Rozeznanie |   avon new błyszczyki extremalnie błyszczące

witam,czy ktos mogłby zamiescic zdjecia (jezzeli ma) błyszczyków :najjasniejszego i tego bezowego beige shine bardzo prosze chcialabym zobaczyc jak to wyglada na ustach zastanawiam sie czy kupic je bo nie chce wydac 24 zł na marne bo ja nie zarabiam.............:cmo  k:

__________________ jednak Monachium jednak zostaje tu na caly rok  bedzie dobrze.. MA BYC!   | 
|     |   | 
|  2005-12-24, 07:59 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: avon new błyszczyki extremalnie błyszczące

Posiadam blyszczyk w kolorze jasnego rozu   praktycznie jest niewidoczny  jedynie podkresla kolor ust  drobinek sie w nim nie dopatrzylam, ale swieci sie na ustach, tak jak kazdy blyszczyk  po posmarowaniu i polizaniu  wali chemia, mimo ze ma smak chyba truskawkowy  ogolnie jego konsystencja jest dobra, nie kleji sie i nie znika w przeciagu minuty  fotki nie mam, bo moj aparat robi dziwne zdjecia  Kupilam go gdy byla promocja, czyli 2 w cenie jednego, gdzie kupowalam na wspole z kolezanka, wiec za 10 zl sie oplacalo  a 25 to juz nie za bardzo   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2005-12-24, 08:49 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Cieszyn 
				 | 

mnie zastanawia też ten beżyk oraz ciemniejszy róż   może ktoś ma     | 
|     |   | 
|  2005-12-25, 19:22 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 Lokalizacja: Cieszyn 
				 | 

upek    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.