|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dobijajacy brak pracy
Słuchajcie zrezygnowala z przedluzenia umowy probnej. Miałam wyjechac pomoc krewnej, nie do pracy zaznaczam. Mimo wszystko miałam tez obawy czy dalej podolam byla to dosc ciezk ptaca w sklepie, ale poza tym ok. Kierownik, nie byl zadowolony ze odchodze, zbytnio,,,szefowa niby mowila ze jak chce mohe wrocic. Nie wypalil mi wyjazd do krewnej, i teraz szukam pracy i jest ciezko...wiadomo , u mnie w miescie ludzie trzymaja sie etatu az do emerytury. Nie wiem czy wypada spytac czy potrzebuja jeszcze kogos czy jest to nie na miejscu?
Edytowane przez 201605311017 Czas edycji: 2016-05-30 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
on tired little feet
|
Dot.: Dobijajacy brak pracy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Korona Ci z głowy nie spadnie, jak spytasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Przede wszystkim zakoduj sobie w świadomości że pracę znajdziesz. Następnie chodź osobiście do różnych zakładów lub sklepów. Pracę znajdzie każdy bo praca jest i ty też znajdziesz zapewniam cię. Po prostu działaj i nie myśl za dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W fastfoodach zawsze potrzebują ludzi. KFC, McDonald's etc. Próbuj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Cóż może się uda.
Edytowane przez 201605311017 Czas edycji: 2016-05-30 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jeśli Cię męczy brak pracy, a usłyszałaś, że możesz wrócić - to pewnie, że pytaj! Zawsze to jakaś furtka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Raczej nie wiem czy mnie przyjmie z powrotem.
Edytowane przez 201605311017 Czas edycji: 2016-05-30 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze- czytaj, co piszesz, bo jest ciężko zrozumieć.
Idź do kierownika i proś o możliwość powrotu, bo na co chcesz czekać ? Z czegoś żyć trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Nawet do marketu mnie nie chca. Zlozylam do Biedronki, do nowopowstajacego marketu i cisza. Nie mam wielkich wymagan... W nowym markecie rekrutacja zakonczona, w biedrze zapewne niedlugo tez...i jak tu sie nie zalamac? W Rossmanie tez zlozylam i nic.
Edytowane przez 201605311017 Czas edycji: 2016-05-30 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Co Cię skłoniło do rzucenia pracy na rzecz pomocy krewnej? Nie było nikogo innego, kto mógłby pomóc?
Odezwij się do kierownika bo swoim jęczeniem sytuacji nie poprawisz. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Kawaii strona mocy
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5891568 6]Co Cię skłoniło do rzucenia pracy na rzecz pomocy krewnej? Nie było nikogo innego, kto mógłby pomóc?
Odezwij się do kierownika bo swoim jęczeniem sytuacji nie poprawisz.[/QUOTE] Akurat dobrze, że rzuciła pracę, sądząc po innych wątkach wykończyłaby się psychicznie. Więc pod tym względem popieram, po co chodzić i się męczyć gdy wszystko przeszkadza i kierowniczka zachowuje się nie fair. Chociaż w historii zatrzymałam się na momencie stażu, więc później atmosfera może się poprawiła? ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Staraj się nie myśleć negatywnie, wiem, że łatwo powiedzieć, ale jakieś kolejne doświadczenie masz, może tym razem pójdzie lepiej :-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Dalej cisza. Zbyt szybko sie poddałam, mogłam zacisnac zeby i normalnie pracować. Nie wiem czy teraz juz po bagatela 2 miesiacach jest sens pytać o powrót.
![]() Edytowane przez 201605311017 Czas edycji: 2016-05-30 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
sissy that walk
|
Czyli dalej nie spytałaś pomimo, że innej pracy nie ma, a szefowa powiedziała że możesz wrócić. O co Ci chodzi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Takie są czasy, że trudno coś znaleźć na szybko, ale nie załamuj się i przede wszystkim się nie poddawaj. Ile wysłałaś CV? Jak Twoje CV wygląda? Przede wszystkim popracuj nad dokumentami, załóż konto na jakimś portalu do szukania pracy i wysyłaj wiele aplikacji. Nie koncentruj się na porażkach, a na pewno zaczniesz być zapraszana na rozmowy i uda Ci się coś znaleźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Przede wszystkim zacznij stosować znaki diakrytyczne i przestankowe, bo jeśli to cv choć trochę przypomina tutejsze jastrzębie, to na znalezienie dobrej fuchy bym nie liczył.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.