|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
serwis laptopów Warszawa
Witam. Mam problem z moim laptopem i poszukuje dobrego serwisu w warszawie. Polecicie jakis?
Edytowane przez sloneczna111 Czas edycji: 2015-10-27 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: serwis laptopów Warszawa
Naprawdę nikt nie zna dobrego serwisu? mieszkam od niedawna w Warszawie i nie znam jeszcze nawet swojej okolicy wiec naprawdę potrzebuję pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja wprawdzie w wawie nie mieszkam ale wysyłam do serwisu appla swoje sprzęty (ajfon po gwarancji i mac na gwarancju) który nazywa się ESPO, jest autoryzowanym miejscem więc na pewno godnym zaufania bo wiadomo że się znają na rzeczy. nie podałaś swojego modelu więc po prostu może wejdź na stronkę i sprawdź czy się nim mogą zająć tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Serwis komputerowy - Warszawa Ochota
Czy polecacie jakis dobry i niedrogi serwis na Ochocie? Chodzi mi o czyszczenie i konserwscje laptopa, ktory w ostatnim czasie coraz czesciej sie zacina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cześć, jak szukałaś ty to zapewne i ktoś będzie zainteresowany dalej tematem. Ostatnio oddałam laptop do serwisu przy metrze Słodowiec - xxx Miałam problem z moim macbookiem i Panowie w jeden dzień załatwili problem. Jak dla mnie super
![]() ![]() Serwis jest przy ulicy Żeromskiego 4B, kilkaset metrów od metra słodowiec Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-26 o 14:46 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Serwis komputerowy - Warszawa Ochota
mogę polecić dobry serwis nie na Ochocie, tylko na Mokotowie, w Landzie. nieraz do nich się zwracałam
http://www.fixitex.com/pl/naprawa-tabletow/apple-ipad/ specjalizują się w Apple, ale można chłopaków zapytać, czy w jakości wyjątku nie wezmą się za naprawę urządzenia innej firmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.