|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obawy przed pieszczeniem jego narzadow HELP!!
Sluchajcie czy Wy teaz mialyscie problemy podczas pierwszego spotkania waszych ust z narzadem waszego TŻ? Moze troche glupio to sformulowalam, ale chcilabym dogodzic memu TŻ ale jednak wstydze sie troche i nie znam sie za bardzo za rzeczy jednym slowem nie wiem jak sie do tego zabrac, czy Wy tez mailyscie takie obawy? Dziekuje z gory za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obawy przed pieszczeniem jego narzadow HELP!!
prponujemy zapoznać się z wyszukiwarką
![]() a nawet przejrzeć stronę 1 forum intymnie. hmhm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
przegladalam przegladalam i wczytywalam sie doglebnie ale nie nalazlam tego czego szukalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie było to naturalne-obawa przed nieznanym... Nie wiedziałam co i jak, co lubi, co może go zaboleć.. To był(i jest) mój pierwszy mężczyzna, na szczęście mam taki charakter, ze o wszystko pytam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
To chyba zupełnie normalne bać się czegoś czego nie znamy, czegos co jest nam obce.
Ale wydaje mi się że w tym miejscu najważniejsza i najbardziej pomocna jest szczera rozmowa, o lękach i obawach. Oraz o tym co i jak robic co mu sprawia przyjemność. No i przede wszystkim robienie tego na co ma sie ochotę, a nie tego co partner by chciał albo co najgorsze żeby czuc sie zmuszana do czegos, bo nie na tym to polega. Ja również byłam w podobnej sytuacji., potrzebowałam chyba pół roku aby w zupełności zaakceptować jego ciało a szczególnie "tą" część ciała. Pamiętam ile nerwów mnie to kosztowało, no a teraz z perspektywy czasu nie wyobrażma sobie seksu bez tego. Twoje obawy są zupełnie zrozumiałe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
![]() Proszę poczytać forum, bo w niektórych watkach pojawiają się obawy podbne do Twoich. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85389 oraz wątki na tym forum! Druga sprawa to na pewno nie dostaniesz tutaj instrukcji obsługi co i jak robić. Miłej lektury. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja kiedys w ogole nie wyobrazalam sobie, ze moge te czesc piescic !na serrio!!bardzo dlugo nie moglam sie przekonac..Ale bardzo kocham mojego faceta i to samo jakos tak wyszlo..i byllo baardzo ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mysle ,ze jednym z najwazniejszych spraw jesli chodzi o podjecie takiego kroku to odpowiedzialny ,kochajacy i przede wszystkim kochany facet. Moj byly chlopak dlugo mnie do tego namawial , prosil , przekonywal ,denerwowal sie , nawet potem zaczal sie obrazac
![]() Teraz jestem z moim obecnym TZ ktorego bardzo kocham ,czuje sie rowiez bardzo kochana i wiedzialam ,ze chce "to" mu zrobic ![]() Oczywiscie odczuwalam lek i obawe ale nie odraze , bo to co innego . Balam sie tego ,ze go ugryze ,balam sie rowniez poprostu tego ,ze nie bede wiedziala co z "nim " poczac . Jednak to wszystko wyszlo bardzo naturalnie. Najlepiej jezeli nasz partner wie o naszych obawach ) w koncu to normalne) wtedy ,jesli zrobimy cos nie tak ,pokaze nam jak tego uniknac ,poprostu takich rzeczy tez mozna sie "uczyc " wspolnie ![]() Trzeba byc oczywiscie pewnym ,ze chce sie to zrobic wlasnie z tym partnerem , bo jesli odczuwamy jakas odraze to nie powinnysmy sie do niczego zmuszac a jesli zas lek przed nieznanym ,to nie potrzebny jest stres , bo to wychodzi bardzo naturalnie , nie ma zadnych schematow jak sie to robi , poprostu jak bedziesz zdecydowana na ten krok zaczniesz "go" calowac i nie ma znaczenia w jaki sposob to zaczniesz , potem bedziesz juz wiedziala co robic. Naprawde duza role odgrywa partnet ,mozesz go poprosic o mala "pomoc" i sie tego nie wstydzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
wydaje mi sie ze na poczatku kazda z nas ma pewne obawy zwiazane przede wszystkim z niewiedza jak sie z "nim"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja też na początku miałam z tym pewne trudności, ale uwierz mi, wystarczy trochę miłości, zrozumienia i cierpliwości, a za jakiś czas sama będziesz rozpinać rozporek swojemu facetowi w poszukiwaniu jego skarbu. Najważniejsz to się nie śpieszyć i nie robić niczego na siłę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
poczatki zawsze sa trudne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
moim zdaniem ta dziewczyna jest facetem..i to jest marna prowokacja..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja również, nie wiem skąd to przypuszczenie...?:confus ed:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziekuje Wam bardzo za mile slowa i porady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.