|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Lubicie piwko
Dziewczyny pijecie piwo?Jesli tak to jakie jest wasze ulubione?Ja uwielbiam Redsa jablkowego(malinowy mi nie smakuje).A z tych nieowocowych lubie Warke.Tylko nie myslcie sobie,ze pije nalogowo
;-)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubicie piwko
ja też lubię piwa w typie "soczku" - mój obecny faworyt to Freeq, na drugim miejscu Gingers (ale nie cynamonowy).
|
|
#3 |
|
Mrs Mrau
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=wino
nie lubię piwa-po trzech już nie wiem co się dzieje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj piwko lubię lubię, choc na pierwszym miejscu jest u mnie czerwone wino i likiery. Z piw mój faworyt to zdecydownie Gingers , uwielbiam ten smak,na drugim miejscu stawiam Doga we mgle a na trzecim Warkę Strong.
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
ja tez nie lubie
brzuszek po nim rosnie :p
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy nie bylam wielbicielką piwa, w przeciwieństwie do mojego ukochanego (zdecydowanie wolę wino), ale ostatnio bylam w Browarze Żywieckim i przychylniejszym okiem spoglądam an zloty napój. Ostatnio nawet sobie Żywca kupilam i siedzi w lodówce
. Piwo amerykańskie to "siki świętej weroniki" i nawet mężuś się przerzucil na polskie, które bardzo mu smakuje. Oprócz Żywca lubię Pilsner Urquell. W tym browarze też bylam - co te miejsca ze mną wyprawiaja. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
ja wogóle nie piję - dziwne dla niektórych acz prawdziwe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Lubię wypić piwo (no cóż taka jest prawda
): iść czasani za znajomymi po zajęciach do pub'u, popijać oglądają mecz lub zawody przed TV. Nie przepadam za piwami smakowymi typu Karmi, Reds, Freeq, Gingers, jeśli chodzi o piwo to cenię "tradycyjny" smak.
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ups
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Moim ulubionym napijem w pubach jest ... sok żurawinowy. Aż mi kiedyś barman za darmo postawil kolejkę soku , chyba z wrażenia. A mężuś i kumple juz przywykli do moich fanaberii.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
KOCHAM PIWKO!!!! Uwielbiam je i wręcz nałogowo je spożywam (przynajmniej ostatnimi czasy):P:P
1.Dębowe Mocne(fach w ręku ![]() ![]() )2.Żywiec 3.Żubr 4.Tyskie,Lech,Warka itp.
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Ja też bardzo piwko lubię, ale ograniczam, żeby mi brzuszek nie urósł. Moje ulubione to Pilsner i prawie wszystkie prawdziwe czeskie piwa.
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Lubię od czasu do czasu wypić piwko np. Doga, Warkę Strong, Gingersa, Redsa choć niestety mam słabą głowę, wczoraj po jednym już w główce się kręciło
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
A ja niecierpię piwa... odrzuca mnie jego woń, jego smak...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez uwielbiam
![]() Moje ulubione to:1.Tyskie-(ponad wszystkie )2.Debowe Mocne 3.Warka Stronk Az mi smaczek na piwko sie zrobil hihihi...no ale chora troszke jestem i musze sie powstrzymac... |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam heinekenka
zadnych soczkow typu reddsy,karmi itp |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
piwko lubie czasem wypic, ale tylko czasem
do moich ulubionych powróciła wareczka strong(pyycha), lubie tez redsa jabłkowego, carlsberga i heinekena ![]() ale dwa góra, po trzecim po prostu śpie
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie cierpie piwa, nie pije alkoholu W OGOLE. Nawet szampana w Sylwestra. I nie jem czekoladek z likierem
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Tylko Warka
Jesli inny sok typu np malinowy to musza byc go duzo żeby zagłuszył goryczke piwa. Lubię tez Gingersa i Doga. Piwa bez dodatkow nie lubię.
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Ja bardzo lubie piwo, powiem wręcz, że mam do niego ogromną słabość
![]() Moje typy to Redds jabłkowy, Okocim Mocne, oraz Żywiec. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie wyobrażam sobie dobrej imprezy bez alkoholu... Papierochy, narkotyki ipt. sprawy mogą dla mnie nie istnieć, ale lubie to uczucie kiedy delikatnie szumi w głowie po którymś tam z kolei piwku:P
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Rzadko piję piwo, nie przepadam za jego moczopednym działaniem i uczuciem pełnego brzucha. Ale jeśli już to najchętniej sięgam po Warkę Strong albo Dębowe, ewentualnie Żywiec albo Tyskie. Nie cierpię piwa z sokiem, Reddsów, Gingersów itp.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja nie lubię jakichkolwiek procentów
I tak jest doobrze.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Jako lokalna patriotka oczywiście uwielbiam Perłę, bardzo dobre piwko
![]() Z innych to lubię Zywca, Heinekena. Oraz bardzo mi smakuje belgijskie piwo Kriek(zamiast ekstraktu chmielowego jest ekstrakt z wiśni), niestety w Polsce nie znalazlam tego piwa
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pomyslec, ze kiedys nie lubilam piwa.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam z soczkiem
![]()
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE][/QUOTE=Magda.] Moim ulubionym napijem w pubach jest ... sok żurawinowy.
ja podobnie mam - tylko, że u mnie jest sok jabłkowy
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem zwolenniczką mocnych piw , jak zdarzy mi się okazja wypic to głównie reds lub gingers. Reszta jest dla mnie zbyt gorzka, musze dodawać zawsze sok jak nie ma wyzej wymienionych w pobliżu
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Warka Strong - I Nie Ma Mocnych!!!
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam z sokiem!! Juz sie tak przyzwyczailam ze bez soku nie chcialo mi "wchodzic"...:P wiec dobrym wynalazkiem jest freq :P Polecam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

;-)

, chyba z wrażenia. A mężuś i kumple juz przywykli do moich fanaberii.