Wieczór panieńsko - kawalerski - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-04-10, 16:40   #1
Kamilka24
Raczkowanie

Wieczór panieńsko - kawalerski

Cześć jak w temacie - mam do zorganizowania powyższy wieczór na około 14 osób, impreza łączona w plenerze (działka z noclegiem - 3 dni). Chcę by te dni były niezapomniane i miały charakter zarówno panieńskiego i kawalerskiego. Striptizy i denne peniski odpadają. Macie może jakieś ciekawe pomysły jak uczynić ten wieczór bardziej atrakcyjnym oprócz zwykłego grilla?
Kamilka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-11, 09:41   #2
cherry1988
Raczkowanie

Dot.: Wieczór panieńsko - kawalerski

Jeśli macie możliwość skorzystać gdzieś w okolicy wynajmowanego domku z paintballa'a to polecam. Sprawdza się na tego typu łączonych imprezach Ewentualnie inne, trochę mniej standardowe rozrywki, typu jakiś park linowy, spływ kajakami itd. Trochę adrenaliny, rywalizacji i fajna zabawa dla wszystkich.

13.10.2013r.

06.12.2014r.

13.08.2016r.
cherry1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-16, 18:44   #3
tamiris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamilka24 Pokaż wiadomość
Striptizy i denne peniski odpadają. Macie może jakieś ciekawe pomysły jak uczynić ten wieczór bardziej atrakcyjnym oprócz zwykłego grilla?
O matko, to tak można? Nikt nie marudzi? Nikt z kolegów? Pan Młody? Żadnych "ale"?

Ja bym poprosiła świadka i świadkową lub inne bliskie osoby o zorganizowanie paru zabaw Na panieńskich, na których byłam były quizy o związku i inne zabawy związane ze związek i Młodą Parą
Albo może jakieś zabawy drużynowe? Kalambury? Ale raczej bym stawiała na coś związanego ze związkiem, ślubem i Młodą Parą
tamiris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-21, 11:57   #4
Malgosia109
Przyczajenie

My miałyśmy grę ala chińczyk z różnymi zadaniami na wieczór panieński . Polecam też żelki w kształcie plemników. Myślę że zarówno panowie jak i panie będą mogły ich skosztować, bo jak dla mnie wieczór panieński powinien mieć trochę fikuśnych gadżetów .
Malgosia109 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-21, 19:54   #5
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malgosia109 Pokaż wiadomość
My miałyśmy grę ala chińczyk z różnymi zadaniami na wieczór panieński . Polecam też żelki w kształcie plemników. Myślę że zarówno panowie jak i panie będą mogły ich skosztować, bo jak dla mnie wieczór panieński powinien mieć trochę fikuśnych gadżetów .
Takie żelki brzmią paskudnie Jak widać są gusta i guściki, ale nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek facet takie tknął. Myślę, że nie powinno się stawiać na stół gadżetów z "peniskami", gdy wieczór jest łączony i uczestniczą też panowie. Uważam, że to mocno nieciekawy pomysł.

Jeśli chodzi o fajne gry zespołowe - polecam TABU Jeśli nie macie pudełkowych (planszowych) wersji, to są darmowe aplikacje z grą Tabu po polsku na Androida na komórki. I podzielić się na zespoły: dziewczyny-kontra chłopaki. Wciągające.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-21, 23:37   #6
Hanako
lubi eks swojego męża

Cytat:
Napisane przez Kamilka24 Pokaż wiadomość
Cześć jak w temacie - mam do zorganizowania powyższy wieczór na około 14 osób, impreza łączona w plenerze (działka z noclegiem - 3 dni). Chcę by te dni były niezapomniane i miały charakter zarówno panieńskiego i kawalerskiego. Striptizy i denne peniski odpadają. Macie może jakieś ciekawe pomysły jak uczynić ten wieczór bardziej atrakcyjnym oprócz zwykłego grilla?
Podchody? Jakieś zabawy terenowe? Poszukiwanie skarbów w dwóch drużynach na czas?
Stary 2016-04-22, 09:45   #7
Malgosia109
Przyczajenie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;59315826]Takie żelki brzmią paskudnie Jak widać są gusta i guściki, ale nie wyobrażam sobie, by jakikolwiek facet takie tknął. Myślę, że nie powinno się stawiać na stół gadżetów z "peniskami", gdy wieczór jest łączony i uczestniczą też panowie. Uważam, że to mocno nieciekawy pomysł.

.[/QUOTE]Żelki są pyszne i uwierz faceci nie mają problemu aby je zjeść. Jest to dla żartów. Żelki są kolorowe i smaczne jak każde inne. Zresztą faceci mogą mieć swoje biusty czy inne. Teraz wybór jest ogromny takich produktów. Ja jednak wolałabym aby na tym wieczorze, było trochę fikuśnych gadżetów jak balony z napisem wieczór panieński są i dla facetów. Myślę że obei strony będą zadowolone i to ma być śmieszny wieczór a nie poważne spotkanie.
Malgosia109 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-22, 10:18   #8
mmagduszka
Rozeznanie

Cytat:
Myślę że obei strony będą zadowolone i to ma być śmieszny wieczór a nie poważne spotkanie.
Hmm dla mnie poważne spotkanie to kolacja w drogiej restauracji, gdzie muszę założyć szpilki i elegancką sukienkę i uważać czy dobrze odkładam widelec i nóż;P A luźny wyjazd, jakiś paintball czy gry terenowe to z pewnością nie jest poważne spotkanie tylko przyjma, luźna forma spędzenia tego czasu I żebym się świetnie bawiła nie potrzebne byłyby mi żadne żelki w kształcie czegokolwiek.. budziłyby tylko zażenowanie;p
Stary 2016-04-22, 11:54   #9
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Też uważam,że żelki w kształcie plemników czy "peniskow" mogą budzić tylko zażenowanie. I nie znam faceta, który wzialby takie do ust.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-22, 13:43   #10
Hanako
lubi eks swojego męża

Cytat:
Żelki są pyszne i uwierz faceci nie mają problemu aby je zjeść. Jest to dla żartów. Żelki są kolorowe i smaczne jak każde inne. Zresztą faceci mogą mieć swoje biusty czy inne. Teraz wybór jest ogromny takich produktów. Ja jednak wolałabym aby na tym wieczorze, było trochę fikuśnych gadżetów jak balony z napisem wieczór panieński są i dla facetów. Myślę że obei strony będą zadowolone i to ma być śmieszny wieczór a nie poważne spotkanie.
To, że ciebie bawią takie a nie inne rzeczy, nie oznacza, że muszą bawić każdego. Autorka wyraźnie napisała: "żadnych dennych penisków". Widocznie nie życzy sobie tego typu akcesoriów i to naprawdę zamyka temat.
Stary 2016-04-24, 14:55   #11
agatakowalska1980
Przyczajenie

Każdy ma swoją wizję wieczoru Niektórzy chcą "denne peniski"inni nie. Nie ma co się kłócić. Ja na wieczór panieński przyjaciółki szykuje wypad do Poznania. Najpierw SPA dla odprężenia, potem idziemy do escape roomu. Wybraliśmy xxx, ponieważ podobno się w tym specalizują. Zobaczymy jak będzie. Wybrałysmy dwa pokoje: miejsce zbrodni i izbe wytrzeźwień. Po wszystkim idziemy do klubu
Życzcie nam szczęścia

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-04-25 o 10:49 Powód: Reklama.
agatakowalska1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-19, 15:32   #12
oli_19
Zakorzenienie

Ja organizowałam wieczór panieński swojej przyjaciółce. Wynajęliśmy niewielką salę w hotelowej restauracji, ale drinki robiłyśmy same (było to zadanie dla panny młodej ). Kupiłyśmy alkohole, soki i owoce. W aplikacji mójbar wpisujecie jakie alkohole i dodatki macie i na tej podstawie wyskakują przepisy na drinki, albo wpisujecie co chcecie pić, w ile osób i wygeneruje się lista potrzebnych zakupów. Potem każda z osób zaproszonych wręczała pannie młodej jakiś gadżet związany z ciekawą historią z naszego wspólnego życia Była tez sesja zdjęciowa (tematyczna, bo wszystkie uwielbiamy francję ).
oli_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości