|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() słyszałam że pudry rozświetlające optycznie poszeżają twarz....
czy to prawda że pudry rozświetlające poszeżają optycznie twarz???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: słyszałam że pudry rozświetlające optycznie poszeżają twarz....
Absolutnie nie. Pudry rozświetlające służą do ożywienia cery, zawierają albo brokat, albo perłę, dzięki którym buzia żyje i nie jest dłużej szara i zmęczona.
Puder nakłada się na kości policzkowe, ewentualnie muska nim czubek brody, czy czubeczek nosa. Nie można nakładać ich na całą twarz z tej prostej przyczyny, że wyglądałoby się jak bombka choinkowa skrząca na choince ![]() Jedynym znanym mi pudrem rozświetlającym o delikatnym efekcie i nadającym się na całą buzię są Meteorytki Guerlain. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
hehe ale ja nie chciałam nakładać tego pudru na całą twarz, wyglądałoby to przynajmniej śmiesznie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: słyszałam że pudry rozświetlające optycznie poszeżają twarz....
Wolałam dopisać te pare słów więcej, bo już kiedyś zdarzyła mi się sytuacja, że testowano puder właśnie na całej buzi
![]() Ze swojej strony polecam nowy Maybelline, puder prasowany Sephory i kultowy już Skinlights Revlonu. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziękuje bardzo za wskazówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.