|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Mrs Mrau
|
lśniące perełki
Czy któraś z was używa może rozświetlających perełek Avonu?
Bardzo jestem ciekawa jaki efekt można dzięki nim uzyskać i czy warto w nie zainwestować.. może macie jakies zdjecia twarzy po użyciu tych perełek? byłabym wdzieczna za pomoc ![]() być może jest to coś czego szukam ale chcialabym zasiegnac waszej opinii bo niestety jeszcze nie ma ich recenzji na Wizażu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Re: lśniące perełki
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mrs Mrau
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Widocznie nikt nie używał, skoro brak odpowiedzi...
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja używałam kiedys, dawały taką delikatna świetlistą poswiatę według mnie bardzo ładnie i ciekawie to wyglądało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kiedys?? hmmm ale chyba chodzi o te nowe perelki!! a moze ktos juz ocenil tutaj na wizazu??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mrs Mrau
|
tak,mi chodzi o te nowe
dziś ogladalam perły bronzujące(które zresztą mają być prezentem dla przyjaciółki) i w porównaniu z tym starym wydaniem perełek te są malusieńkie-wręcz mikroskopijne a w opakowaniu więcej gabki niż perełek oj Avon zaczyna nawalać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rzabbocop
|
Kiedys tez były te perełki w wersji rozświetlającej, potem zniknęły chyba na 2 albo 3 lata, teraz pojawiły się znowu. Miałam okazję je porównać, bo mam jeszcze resztki poprzedniej wersji - te nowe są trochę bardziej błyszczące, kolory te same.
Faktycznie perełki są drobniejsze ale jest ich więcej, było 18 gr, teraz jest 22. Opakowanie tez jest wygodniejsze, bo z tamtego lubiły wyskakiwać przy otwieraniu, teraz jest odkręcane i nie ma tego problemu a przez to że jest głębsze, nie wyskakują przy mieszaniu pędzlem. Ja ich używam jako różu do policzków a resztką tego co jest na pędzlu omiatam całą twarz. Efekt jest delikatny i subtelny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
ja miałam te poprzednią wersję-jak dla mnie za mało rozświetlała
![]() Rzabba-naprawdę te nowe bardziej się błyszczą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rzabbocop
|
Na prawdę, ale myślę, że nie ma co spodziewać sie cudów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.