|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Praca licencjacka
Z góry przepraszam za nieco infantylne pytanie i chaotyczny ton mojej wypowiedzi
ale nie bardzo mam komu je zadać, więc zdaję się na Wasze odpowiedzi Pojutrze musze oddać rozdział teoretyczny pracy licencjackiej... Niestety zabrałam się za jego pisanie baaaardzo późno i w efekcie treść jest, że tak powiem w moim mniemaniu " banalna " Przez jeden dzień wielkich cudów niestety nie stworzę... Mam zamiar oddać ów ogólny zarys pracy który mam...( oczywiscie z postanowieniem, ze owy pierwszy rozdział - jeszcze przerobię, zmienię, udoskonalę - może nie całkowicie - ale w duzej częsci )....... I tu rodzi się moją ogromna obawa.... Czy promotor nie uzna mojej pracy za ostateczną ? Czy pozwoli mi modyfikować ten rozdział ? Czy zrozumie, że to co stworzyłam chcę jeszcze poprawić ? Jak było w Waszym przypadku drogie Wizażanki, gdy oddawałyście swe rozdziały do sprawdzenia ???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca licencjacka
Nie powinno być na tym etapie problemu z poprawieniem rozdziału. Przeciez może być tak że w trakcie dalszej pracy znalazłaś nowe materiały, zmodyfikowały się Twoje pomysły i tysiące innych rzeczy. Nie oddajesz przecież wersji ostatecznej do recenzji promotora! Zresztą nawet wtedy gdy coś będzie nie tak to musisz nanieść poprawki. Nie przejmuj się i oddając powiedz że jest to "robocza wersja" pewnien zarys rozdziału ale pewnie będziesz go jeszcze poprawiać.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Joasiu
Tak właśnie sądziłam, ale zmylił mnie znajomy, który powiedział że u niego promotor zwykle traktował pierwszą wersję jako ostateczną Zastanawiało mnie tylko to, czy studenci byli tacy rewelacyjni, czy promotor się nimi nie za bardzo przejmował
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się ! Wersję " roboczą " oddajesz po to, by promotor mógł naprowadzić cię na właściwy trop i zorientować się co zamierzasz ująć w pracy . Moja pierwsza wersja daleka była od efektów końcowych , a dyplomową pracę obroniłam na 6 ( i to w piątek 13-ego ! )
--- Głowa do góry !!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Uffff.... Trochę się uspokoiłam
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raróg
|
Nic się nie martw, powiedz mu prawdę
Wiadomo przecież, że w międzyczasie możesz jeszcze trafić na jakiś ciekawy materiał i chcieć coś dopisać ![]() Ja raz zapomniałam uzupełnić kardridż i drukując rozdział wieczorem przed spotkaniem ze zgrozą zobaczyłam, że drukuje mi tylko na ciemny róż {bleh} Na szczęście dr stwierdził, że nie liczy się kolor, tylko treść
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym nie ma co wierzyć, że promotor traktuje naszą prace wyjątkowo i czyta od deski do deski
wielka ściema - przeciez ma tyle prac do przejrzenia
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wychwycila nawet brak przecinka , i brak języczka przy ą i ę ale dobrze,ze raczej tylko takie poprawki,a nie w terści A wracajac do wątku to jesli wogole pierwszy rozdzial ci przegladnie to bedzie dobrze...u mnie tylko sprawdzila czy mam wystarczajaca ilosc stron pierwszego rozdzialu , a dopiero po napisaniu calej pracy przemaglowala ja dokładnie .
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pracy miałam poprawione własnie wszelkie ę, ą i przecinki. Black Isabell chyba większości osób przy pracy licencjackiej czy magisterskiej rozdział teoretyczny wydaje się banalny. Agusz - gratulacje! A na której to uczelni istnieją szóstki?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

ale nie bardzo mam komu je zadać, więc zdaję się na Wasze odpowiedzi
Przez jeden dzień wielkich cudów niestety nie stworzę... Mam zamiar oddać ów ogólny zarys pracy który mam...( oczywiscie z postanowieniem, ze owy pierwszy rozdział - jeszcze przerobię, zmienię, udoskonalę - może nie całkowicie - ale w duzej częsci )....... I tu rodzi się moją ogromna obawa.... Czy promotor nie uzna mojej pracy za ostateczną
? Czy pozwoli mi modyfikować ten rozdział ? Czy zrozumie, że to co stworzyłam chcę jeszcze poprawić ? Jak było w Waszym przypadku drogie Wizażanki, gdy oddawałyście swe rozdziały do sprawdzenia ???

Tak właśnie sądziłam, ale zmylił mnie znajomy, który powiedział że u niego promotor zwykle traktował pierwszą wersję jako ostateczną

wielka ściema - przeciez ma tyle prac do przejrzenia