|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podkład do cery problematycznej
czesc
mam zamiar kupic fluid chcialabym zeby byl dobrze kryjacy matowal no i zeby skora przez niego oddychala czy znacie taki podklad? mozecie mi cos polecic? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: podkład do cery problematycznej
słuchaj ja znam jeden... tylko to krycie mogłoby Cię nie usatysfakcjonować ,poza tym jest bez zarzutu nawet leczy krostki i poprawia ogólnie wygląd skóry
po prostu powinnaś jednocześnie stosować korektor, a wtedy będzie bez zarzutu mam na myśli podkład Manhattanu Aktywny Fluid z serii Clearface wydaje mi się, że mogę Ci go z czystym sumieniem polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja tez polecam Manhattan a poza tym fluidy Vichy sa swietne do cery problemowej. Popytaj w aptece
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jest teraz nowy podkladzik antybakteryjny Soraya, nie jest drogi, kosztuje ok. 12 zl. , ale dziala swietnie! Jest matujacy, trwaly, dosc kryjacy i co najwazniejsze naprawde dziala antybakteryjnie! Sprobuj, naprawde warto.
Edytowane przez Doni79 Czas edycji: 2006-02-09 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za pomoc
![]() a moze wiecie tez cos o drozszych podkladach l'oreala np? moje niedoskonalosci nie sa az tak widoczne ale nie wim ktory z tych fluidow z gornej polki moglby mi przypasowac chodz uzywalam juz l'oreala true match i byl bardzo dobry no ale chcialabym czegos inego ![]() i pytam o rade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
poczytaj w KWC tam jest 4 strony recenzji o najróżniejszych podkładach, na pewno wybierzesz jakiś dla siebie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.