|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kompleks na kompleksie = kradziez
sluchajcie ostatnio na jednym portalu randkowymokradziono mnie ze zdjec laska zalozyla sobie profil z moimi fotami na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo admini konto usuneli ona sie przestraszyla jak jej pogrozilam prawami autorskimi potwornie mnie przepraszala az mi glupio bylo pisala ze choc raz chciala czuc na soboe uwage mezczyzn ze jest brzydka ze jej wstyd siebie po prostu same kompleksy wymusialam od niej jej prawdziwe foto i stwierdzam ze nie jest zle z tego co widze jest latem pomozcie symulacyjnie cos z nia zrobic zal mi jej szczerze mowiac jest mila osoba ale totalnie zbita z tropu, mysle o grzywce co wy na to?
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2006-02-07 o 20:42 Powód: nie zalaczylam foty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kompleks na kompleksie = kradziez
jesli ktos kradnie foty to trzeba jej mózg wymienicalbo raczej włozyc a nie nakladac makijaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do autorki wątku, a czy ta dziewczyna zgodziła się na publikację swojego zdjęcia na wizażu i czy poprosiła Cię w ogóle o pomoc w jakiś zmianach? Czy to Twoja samodzielna inicjatywa?
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
prosila powiedziala ze zgadza sie na edycje zdjec itp jakos jestem moze za "miekka" ale no nie wiem chcialabym jej pomoc po prostu stram sie byc dobrym czlowiekiem a za kradziez fotek juz oberwała
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie dziwczyny! jestem tu nowa.do tej pory tylko przegladalam Wasze wypowiedzi.Mysle ze dziewczynie, o ktorej piszesz bardzo pasowalaby grzywka,bo wg. mnie ma wysokie czoło.Jesli chodzi o kolor włosow to sredni blond (ewent. pasemka jasne) bylyby wskazane.No i podkład na twarz! To jest sliczna dziewczyna,lekkie poprawki wystarczą(makijaz+grzywka ).Jednak to jest tylko moje zdanie.Fachowiec moze miec inne i tylko tego nalezy sie trzymac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Lokalizacja: z wielkopolski...ale jestem wysiedleńcem z WROCŁAWIAl:)
|
Wiec tak grzywka moze by ale nie koniecznie, kolor zrobiłabym jakis brązik, kasztanowy , albo nawet ciemny brąż zeby było te włosy w ogole widac bo ma dziwny kolor.Ma taki kolor oczu ze własnie ciemniejsze włosy beda jej bardziej pasowac i fryzura za uszy +grzywka, .Moim zdaniem tez ma ładny wyrazisty kolor oczu, tylko brwi za cienkie, za mocno wydepilwane, mogłaby sobie je henna zrobcic.Moim zdaniem ona jest po prostu zaniedbana, a nie brzydka.Nie ma co sie nad nia litowac, bo to nie ładnie tak "ojej ona taka brzydka jest zal mi jej".ONA NIE JEST BRZYDKA,jest zapuszczona, zaniedbana, Mogłaby tez schudnac i twarz tez by sie wysmukliła.No i maseczka z glinki zielonej nan jej cere bedzie dobra..!!!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moze cos takiego?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ech, kradzież zdjęć jest normalka, sama się o tym nieraz przekonałam, jedyne co pozostaje to prośby do adminów portali o usunięcie swojego zdjęcia
zas co do tej dziewczyny [a czy czasami my nie jestesmy zdiewczyną ze zdjęcia :-> hmm:-> ;-) dżołk oczywiście ![]() myślę, że tutaj posowałyby wszelkie przydymione makijaze, od czerni , poprzez śliwkę aż na mocnym, ciemnym fiolecie skończywszy , a także wiele, wiele innych kolorów - wazne żeby były wyraźne, wyraziste, mocne, ale dokładnie roztarte, aby otzymać efekt oka przydymioego, nie zaś obciążonego kolorem ![]() zapuścić brwi też nie zaszkodziłoby wcale może zmiana koloru, na jakiś bardziej podkreślający urodę, jakiś wyostrzający ją [nie zwracajcie uwagi na drobne mankamenty makijazu zrobionego przeze mnie w PS,ale niestety myszka odmaiwa mi posłuszeństwa, no i brakuje tam różu, błyszczyka/szminki na usta, ale to dlatego, że głównie skupiałam się na oczach - ponieważ kobieta ze zdjęcia ma piękne oczy i nie wiem czemu, ale ja jakoś nie za bardzo chciałabym je widziec w różu (pomimo opini, że niebieskie oczy ślicznie w różu wygladają)] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ok dzieki jestescie kochane przekaze jej nie ja nie jestem osoba ze zdjecia jak mi napisalyscie na mm sa moje foty
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
2 wersje
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
bląd zdecydowanie -nie
za to ciemny kolor- jak najbardziej ![]() [albo może bląd tak jakoś nie pasuje, bo fryzura nie pasuje, ciekawe jak wyglądałaby w bląd włosach i fryzurze ze zdjęcia nr 2 (tylko prosze - bez żółtych blądów ) - mam awersję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.