|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
idzie ziiiima
kochane
chcialabym zakupic sobie jakis kremik na zime. jakby byl na dodatek przeciwzmarszczkowy to byloby milo. mam 31 i mieszana cere. czesto nawet poltluste kremy nie sluza mojej twarzy, wiec o tlustych nawet nie mysle. a nie kupie sobie przeciez nawilzajacego na te pore roku tym bardziej, ze nie uzywam podkladow ani zadnej innej tresciwszej kolderki oddzielajacej mnie od zimna. na dodatek zawsze mam czerwony czubek nosa i wygladam jak zenska wersja rudolfa czerwononosego- czyli jak rudolfina. )prosze pomozcie. na pewno nie ja jedna mam taki problemik. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie ziiiima
teraz w rossmanie był w promocji fajny kremik z serii Lirene, przeciwzmarszczkowy, po 30 rż, na dzień i na noc
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: idzie ziiiima
Też mam taki problem jak dosiak nie wiem jaki krem najlepszy na zimno....i jeszcze niedrogi żeby był...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

tym bardziej, ze nie uzywam podkladow ani zadnej innej tresciwszej kolderki oddzielajacej mnie od zimna. na dodatek zawsze mam czerwony czubek nosa i wygladam jak zenska wersja rudolfa czerwononosego- czyli jak rudolfina.
)