|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy
Witam. Przepraszam za zasmiecanie forum. Ale mam problem a z nikim nie mogę o tym porozmawiać. 23 sierpnia zaczełam kolejne opakowanie tabletek. 6września normalnie przyjęłam tabletkę i doszło do stosunku. Bez dodatkowych zabezpieczeń ( 22 dzień brania tab.) Niestety następnego dnia 07.09 zapomniałam o przyjęciu i wzięłam 08.09 o 9:00 tabletkę. (15h po czasie ) . Niestety był to 3 dzień 3ciego tyg brania wiec musiałam wziac kolejne opakowanie bez przerwy. Tydzień po tym zrobiłam test ale negatyw. Problem jest natomiast taki ze drugie opakowanie skończyłam w poniedziałek. A w środę powinnam dostać krwawienia. Nadal go nie mam. . Martwię się bo towarzyszy mi częste oddawanie moczu. Nie wyjdę z łazienki i znów mi się chce. Ostatnie dwa dni miałam lekka biegunkę. Piersi bolaly od dwoch tygidni ale juz przestaja a szyjka wysoko i miekka.. Mój lekarz nie przyjmuje juz dzisiaj a do szpitala boje się jechać se względu na poprzednie doświadczenia. Może mi ktoś doradzić? Martwi my się strasznie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy
Polaczenie opakowan moze miec rozne skutki dla organizmu. Jesli test byl negatywny, to sie nie martw. Dla pewnosci mozesz zrobic kolejny.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Ellsa Czas edycji: 2016-10-07 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.