|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziwny przypadek faceta ?!
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziwny przypadek faceta ?!
Cytat:
a tak na serio. wszystko dookoła mówiło że on cie nie kocha a ty udawała że jest dobrze bo mówi że kocha jak można być tak naiwnym i ślepym ?to pytanie lepiej sobie zadaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie byl z Toba dla kasy i seksu. Przeciez to od razu bylo widac, ze wasz zwiazek sie sypie, a on woli inne rozrywki od Ciebie. Bylas bardzo nawina.
Potraktuj to jako lekcje na przyszlosc i po prostu nie pozwalaj sobie na takie zachowania ze strony mezczyzn. No i nie pozyczaj nikomu kasy. PS on sie nie zmieni, wiec nie wracaj do niego Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ile Wy macie lat?
Ty i on? Bo mnie troche oszałamia, ze ktoś jak zrozumiałam _przed_ maturą, musi utrzymywac mieszkanie, być księcem z bajki i juz przyszłym ojcem, nie moze sobie w gałę z kolegami pograć i powyjeżdzać i na dodatek ta maturę ma zadać i zadnego numeru nie wykręcić. Na moje oko, chłoca po prostu przerosło i wcale mnie to nie dziwi. To po prostu nie ten etap zycia zeby od młodego człowieka wszyscy wymagali az tyle.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kupował Cię słowami żeby mieć to, czego chciał. Poza tym, wasze rozstania i powroty z mniejszych i większych powodów też raczej powodzenia nie wróżyły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam co Ty miałaś w głowie bo być tak naiwną w rocznym związku to chyba tylko można zrozumieć jeżeli masz co najwyżej 16 lat ale wtedy z kolei plany meblowania mieszkanka są mocno komiczne
masz nauczkę na przyszłość żeby się nie dać bajerować tanimi teksami, ot co
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja, podobnie jak cava, odniosłam wrażenie, że mowa tu o młodym chłopaku, któremu nagle wiele się w życiu zmieniło i on tego nie ogarnął.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Przed maturą = 18 lat.
Z tego związku nic nie będzie. I nie jest to "dziwny przypadek faceta". Powiedziałabym raczej, że zachowanie adekwatne do wieku, tylko sytuacja trudniejsza i trochę go przerosła... Edytowane przez tamiris Czas edycji: 2016-11-03 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mamy po 21 lat. On nie zdał wcześniej raz matury. Podszedł drugi raz i tez nie zdał. Wolał grać pilke. Tłumaczył mi sie ze dostaje kase za grę w klubie, a chce sobie dorobić i udowodnić mi i rodzicom ze da radę.
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Przez 8 miesięcy było wszystko idealnie. Poświęcał mi czas, był to najlepszy okres w moim życiu. Zamieszkał w mieszkaniu sam, zaczął grać w pilke, wszędzie koledzy i jaranie. Robiłam mu pretensje, a ten ze robię mu o głupoty pretensje. Ze sie czepiam głupich rzeczy. Ale jak wolał posiedzieć z znajomymi ?! Bal tak jakby mi powiedzieć, ze chce spędzić czas z kumplami... Miał mało czasu, bo i praca i treningi, mecze, jeszcze grał w innym klubie.. A przez dwa miesiące było juz naprawdę kiepsko i mnie olewał.. Tłumaczyłam sobie go ze problemy w domu, ze problemy w pracy, ze treningi, ze matura, ze cos tam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A, już pamiętam Twój wcześniejszy wątek o maturze.
Ten facet nie dorósł i to widać, do tego nie umiał od razu powiedzieć, że już nie chce tego związku. Tylko Cię zwodził. Widać po opisie, że jego uczucia się skończyły już prawdopodobnie jakiś czas temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.