![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Avon-rozczarowanie
Piszę bo jestem bardzo zdenerwowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avon-rozczarowanie
Oj tak,ja zrezygnowałam z Avonu przez te wszystkie opóźnienia,braki w paczkach
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zwróciłabym ten cień? Chętnie bym tak zrobiła tylko że ja go wogóle nie dostałam
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zwróć go jak tylko dostaniesz. Myślę, że w sklepach w podobnej cenie dostaniesz lepsze cienie
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
KWC
|
Dla nie Avon to zawsze było jedno wielkie rozczarowanie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jestem konsultantka avonu juz z 5 lat, niestety ostatnio ta firma leci konkretnie w kule!!! od grudnia zaczely mi sie z powazne problemy:
1) paczka miala przyjsc tydzien przed mikolajkami (wtorek albo sroda) a ja dostalam maila ze niestety bedzie opoznienie i paczke dostane w piatek, ale sie wkurzylam, bo mam klientki z Tarnowa, wiec to nie byl problem bo podjechalam w piatek z kosmetykami, ale mam tez z Krakowa i tu byl pies pogrzebany, ludzie wyzamawiali duuuzo kosmetykow na mikolajki i gwiazdke a oni mi pisza maila ze paczka bedzie opozniona, kpiny!!! ![]() ![]() ![]() 2) w tej samej paczce nie przyszla mi polowa kosmtykow ![]() 3) ostatnio klientka zamowila kredke podwojna, z jednej strony chyba biala z drugiej jakis kolor, zamawialam ja jakies 2 katalogi temu, do tej pory nie mam - staly tekst produkcja opozniona. Ostatnio AVON strasznie leci w kule ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"prosze nie przyslac takie i takiego produktu, klientka zrezygnowala" i po problemie!! ![]() glowa do gory, olej avon, szalej na studniowce!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Cienia nie będzie bo podobno go nie wyprodukowali (zabrakło jakiegos składnika)
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ci z Avonu są bezczelni. Nie dość, że albo przysyłają opuźnione paczki albo nie kompletne to jeszcze bardzo pogorszyła sięjakość niektórych kosmetyków.
Ale na prawdę nie psuj sobie studniówki takimi du..... Mimo wszystko Życzę udanej zabawy. (ech studniówka.... właśnie mi się przypomniała moja) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja również jestem konsultantką Avonu ale od ponad pół roku nic nie zamawiam bo tak mnie ta firma wkurza....
![]() - paczki przychodzą niekompletne i to zawsze brakuje w nich najważniejszego produktu!! Jak mam wytłumaczyć klientce, że ma czekać jeszcze np miesiąc na jakiś kosmetyk?? W dodatku beznadziejne zasady kupowania w Centrum Obslugi Konsultantek ( zresztą te zasady ciągle się zmieniają i to na gorsze)- kiedy nie ma produktu mogłabym go dokupić w sklepie i skreślić z przyszłego zamówienia, ale gdzie tam!! Zawsze jakiś problem jest np. nowa wyzsza cena katalogowa, nie mogę nic kupić bo nie zamawiałam miesiąc, można kupić jednorazowo za minimum 160 zł i inne bzdury ![]() - czasami nie przyjdą kosmetyki i moje zamówienie nie przekroczy 160 zł, liczą mi wtedy jak za małą paczkę czyli 15 zł w błoto za to, że oni mi nie przysłali kosmetyków- jakaś paranoja ![]() - kiedy nie zamawiam 2 kampanie dzwoni do mnie babsko z mojego okręgu i mówi żebym coś zamówiła, bo ma przeze mnie NIEPRZYJEMNOŚĆI!!!! SKANDAL!!!! Chyba nie ma prowizji bo jestem z jej okręgu i na mnie nie zarobi ![]() - można kupić często lepsze kosmetyki w osiedlowym sklepie o połowę taniej Jestem teraz strasznie cięta na AVON niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Avon się ostatnio strasznie zepsuł. W ogóle nie dbają o konsultantki. Mam wrażenie, że chcą ich "naprodukować" jak najwięcej tylko po to, żeby te dobrze działające miały mniej klientek i w związku z czym - mniejszy opust
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja od zeli pod prysznic dostaje uczulenia i strasznie wysuszaja skore;|, cienie sie roluja;|, antyperspiranty odbarwiaja ubrania;|, zamawialam(czas przeslzy;D) i albo przyhcosizlo duuuzo pozniej albo wcale;|,
jedynei seria szamponow mi odpowiadala i spray do ciala "dzika orchidea" pozdrawiam ![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
lubie kosmetyki avon (przynajmniej niektore) i zawsze z kazdego katalogu cos zamawiam, niby jedna rzecz ale zawsze jednak cos, z obsluga faktycznie u nich kiepsko, bylam konsultantka jakies 3 lata temu, zapisalam sie glownie po to by miec z mama i kolezankami taniej kosmetyki, raz zdarzyla mi sie sytuacja kiedy bez mojej wiedzy zostaly przeslane mi katalogi - 6 szt +oczywiscie doliczona do faktury kwota za nie
![]() ![]() po jakims czasie zrezygnowalam z bycia konsultantka i zamawiam teraz u innych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() achhh jak ja bym chciała znowu zaszaleć na 100dniowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Kup inny cień - na pewno coś znajdziesz. Wiem, że to mało fajna sytuacja, ale trzeba sobie radzić ![]() I nie myśl już o Avonie, tylko o tym, że będziesz się dziś świetnie bawić, bo to nie zależy w żadnym stopniu od cienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście avon troszkę przesadza. Najgorsze jest jednak to,że firma nie ma do czynienia z żadnym z naszych klientów! To MY musimy świecić oczami za nich! To my musimy się z czegoś tłumaczyć a nie oni!
To co się działo w grudniu to była naprawdę już przesada. Przecież wiedzieli że zbliżają się święta i CO ROKU SPRZEDAŻ W TYM MIESIĄCU ROŚNIE! Wysłali nam bzdurny łańcuszek i list przeprosinowy... Ok no przynajmniej dobrze że przeprosili ale chyba mogliby się poprawić? Nie mają chyba zamiaru co miesiąc wysyłać listu przeprosinowego z obietnicami że się poprawią? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Baw się dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Avon przegina
![]() <br> A moje klientki strasznie się wkurzyły co do odcieni szminki-walentynki :| Beating Heart już nie powiem jaka to była k... czerwień, WSZYSTKIE miały inny kolor na żywo nie takie ładne jak w katalogu. Albo te błyszczyki z CT czekoladowe. passionate Pink to jest taki pedalski róż... Superkryjący do tego... Wyglądam jak słodka 13 :| Jestem Konsultantką od prawie 11 miesięcy, ale ta firma już mnie zaczyna zniechęcać! Przepraszam za ostre słowa.
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Mój był nawet bardzo powyginany
![]() Kate60 baw się dobrze na studniówce!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja na przeprosiny dostalam od konsultantki krem do rąk ale to jej wyłacznie dobra wola
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy o tym samym cieniu mysle? Ten w sztyfcie? To jest najwiekszy badziew jaki kiedykolwiek mialam... mam dwa kolory - jasny i ciemny fiolet i leza sobie w kosmetyczce. Probowalam sie z nimi zaprzyjaznic wiele razy, ale nie wyszlo...
Avon widocznie ma tylu klientow, ze nie zalezy im czy straci kolejnych... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.