|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie dotyczące niepełnoletnich lecących samolotem
Witam Was serdecznie i z góry przepraszam że zaśmiecam forum,ale mam jedno pytanie.Sytuacja przedstawia sie następująco: chcę zarezerwować lot liniami central wings dla dwóch dziewczyn w wieku 16 i 17 lat.Płacę jak za osoby dorosłe,ale w tabelach opłat przeczytałam coś takiego 'dzieci lecące bez opieki osoby dorosłej'- 100 zl.W gruncie rzeczy one nie mają tych 18 lat,więc nie wie czy mam dokonywac dodatkowo tej opłaty czy juz nie? Wydaje mi się,ze to drugie ale wolę sie upewnić
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pytanie dotyczące niepełnoletnich lecących samolotem
ja kiedy nie bylam pelnoletnia placilam po prostu za normalny bilet i nic wiecej, nikt sie mna szczegolnie nie zajmowal i nie bylo problemów,wiec moi zdaniem do nie jest potrzebne.
Moze bylo by gdyby to byly dzieci bez rodzicow, wtedy trzeba bylo by im pomoc,ale tu nei widze potrzeby ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: pytanie dotyczące niepełnoletnich lecących samolotem
Ja mysle ze skoro w liniach lotniczych (nie wiem czy na 100% w centralwings tez tak jest, choc wydaje mi sie ze tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.