|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Lee Ryan w Polsce
Lee Ryan, były wokalista bijącego rekordy popularności brytyjskiego zespołu Blue, odwiedzi Polskę w celu promocji swojego solowego albumu. Już 13 marca, 22-letni artysta wyda w Polsce debiutancki krążek zatytułowany "Lee Ryan".
Pomimo spektakularnego sukcesu zespołu Blue (8 mln sprzedanych płyt na całym świecie), latem 2005 roku Lee opuścił szeregi zespołu. Młody wokalista pragnął wybić się ponad status "członka średniego boysbandu", poszedł więc śladami wielkich gwiazd. Tak, jak Robbie Williams odszedł z Take That, a George Michael z Wham!, tak Lee musiał odciąć się od pierwotnego zespołu. Był to zdecydowany krok dla utalentowanego wokalisty, który marzył o własnej karierze. Grając w Blue, Lee postrzegany był jako chłopak z okładek kolorowych pism lub, jak sam to ujął: "lekkoduch, który zawsze potrafi się wpakować w kłopoty". Konieczność trzymania boysbandu w ryzach ograniczała inteligencję i talent Ryana. Management pilnował, aby gwiazda Lee nie mogła w pełni rozbłysnąć. Dzięki solowemu debiutowi nareszcie stało się to możliwe. Muzyka, którą przygotował, pozwoli w pełni poznać słuchaczom jego niezwykły talent, a także przybliży samą postać Ryana. Fani Blue z pewnością będą zachwyceni, otrzymają bowiem solidną dawkę dojrzałej muzyki pop, wyniesionej na nowy, wyższy poziom intymności. Co więcej, artysta udowodni fanom, jak wielkie są jego możliwości wokalne. 27 lutego (na dwa tygodnie przed premierą solowego albumu) artysta zawita do Warszawy. Podczas trzydniowej wizyty Ryan spotka się z dziennikarzami, będzie gościem programów telewizyjnych, a ostatniego dnia pobytu w Polsce odwiedzi Kraków. To jest news z interii. Musiałam sie z wami tym podzielić. Jestem fanka Lee i Blue. I moze niektóre z was znaja ten boyband. A jak nie znacie to musicie poznac ich twórczośc. Co prawda juz razem nie beda spiewać. Rozwiązali Blue i wystepuja solo. I jak sie dowiedziałam o tym to myslałam, że roziose dom. ![]() ![]() Edytowane przez magda.111 Czas edycji: 2007-02-28 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lee Ryan w Polsce
Uwielbiam ich piosenke "Breathe easy" jest piekna. ZAWSZE mam ciarki jak jej slucham.
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mrr lee to ciasteczko
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chlop niczego sobie ale nie powala jakos mnie specjalnie.Natomiast piosenki ma fajne.Ta ostatnia wpada w ucho no i ten kon w teledysku (tak zwierze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ło matko ale ja ostatnio zacofana jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Blue to mój ulubiony zespół
![]() Lee i Dunk, to moji ulubieńcy ![]() ![]() ![]() Gdzieś niedawno czytałam, że Lee był pytany o to czy wpadnie do Polski, odpowiedział, że jak go zaproszą to pewnie tu zawita. Jak widać w końcu go zaprosili ![]() ![]() ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nastazja nie martw sie..na pewni sie zejda, kazdy taki bojsbendzik wraca do siebie po latach...patrz backstreet boys
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pierwsze widzę, pierwsze słyszę
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]()
Ojej.. Moja przyjaciolka jest wierna fanka Lee wiec ta wiadomosc zapewne ja bardzo ucieszy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
wolałabym żeby odwiedził nas Simon
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ciekawa tylko jestem czy to rzeczywiście prawda, bo jeśli tak to coś trzeba będzie zrobić z tym fantem
![]() ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Na simonka tez pzryjdzie czas.. mzoe i odwiedzi nas;p A z Lee mam nadzieje ze to prawda.. bo na jego oficjalniej nie ma nic narazie o przyjezdzie do polski... no ale interia ma chyba wiarygodne newsy;] o boshe to jusz w poniedziałek..ahhhhh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.