Lee Ryan w Polsce - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-20, 21:36   #1
magda.111
Raczkowanie

GG do magda.111
Talking

Lee Ryan w Polsce

Lee Ryan, były wokalista bijącego rekordy popularności brytyjskiego zespołu Blue, odwiedzi Polskę w celu promocji swojego solowego albumu. Już 13 marca, 22-letni artysta wyda w Polsce debiutancki krążek zatytułowany "Lee Ryan".

Pomimo spektakularnego sukcesu zespołu Blue (8 mln sprzedanych płyt na całym świecie), latem 2005 roku Lee opuścił szeregi zespołu. Młody wokalista pragnął wybić się ponad status "członka średniego boysbandu", poszedł więc śladami wielkich gwiazd.

Tak, jak Robbie Williams odszedł z Take That, a George Michael z Wham!, tak Lee musiał odciąć się od pierwotnego zespołu. Był to zdecydowany krok dla utalentowanego wokalisty, który marzył o własnej karierze.

Grając w Blue, Lee postrzegany był jako chłopak z okładek kolorowych pism lub, jak sam to ujął: "lekkoduch, który zawsze potrafi się wpakować w kłopoty". Konieczność trzymania boysbandu w ryzach ograniczała inteligencję i talent Ryana. Management pilnował, aby gwiazda Lee nie mogła w pełni rozbłysnąć. Dzięki solowemu debiutowi nareszcie stało się to możliwe.

Muzyka, którą przygotował, pozwoli w pełni poznać słuchaczom jego niezwykły talent, a także przybliży samą postać Ryana. Fani Blue z pewnością będą zachwyceni, otrzymają bowiem solidną dawkę dojrzałej muzyki pop, wyniesionej na nowy, wyższy poziom intymności. Co więcej, artysta udowodni fanom, jak wielkie są jego możliwości wokalne.

27 lutego (na dwa tygodnie przed premierą solowego albumu) artysta zawita do Warszawy. Podczas trzydniowej wizyty Ryan spotka się z dziennikarzami, będzie gościem programów telewizyjnych, a ostatniego dnia pobytu w Polsce odwiedzi Kraków.

To jest news z interii. Musiałam sie z wami tym podzielić. Jestem fanka Lee i Blue. I moze niektóre z was znaja ten boyband. A jak nie znacie to musicie poznac ich twórczośc. Co prawda juz razem nie beda spiewać. Rozwiązali Blue i wystepuja solo. I jak sie dowiedziałam o tym to myslałam, że roziose dom. Latałam po domu i krzyczałam. Juz sie uspokoiłam.. a teraz będę wyczekiwać poniedziałku. Ale jeszcze nie wiem czy to naprawde sie dzieje? Moze jutro do mnie to dotrze... Ten anielski glos Lee...Niestety musze kończyc. pozdrowionka dla wszytskich Niżej zamieszczam fotki całego Blue i Lee Ryana.

Edytowane przez magda.111
Czas edycji: 2007-02-28 o 18:21
magda.111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-20, 21:54   #2
ChemicalRomance
Raczkowanie

GG do ChemicalRomance
Dot.: Lee Ryan w Polsce

Uwielbiam ich piosenke "Breathe easy" jest piekna. ZAWSZE mam ciarki jak jej slucham.
i kłamię, gdy się boję

A kiedy kocham tak
jak teraz Ciebie
to prędzej umrę niż
opowiem o tym Tobie...
Anita Lipnica [ "Cała prawda o mnie"]
ChemicalRomance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-20, 21:54   #3
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

mrr lee to ciasteczko))

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-20, 21:59   #4
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

chlop niczego sobie ale nie powala jakos mnie specjalnie.Natomiast piosenki ma fajne.Ta ostatnia wpada w ucho no i ten kon w teledysku (tak zwierze ) jest piekny

Belcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-20, 22:47   #5
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Ło matko ale ja ostatnio zacofana jestem bo nie mam pojecia kto to

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-21, 08:19   #6
NaStazJA
Raczkowanie

GG do NaStazJA
Talking Dot.: Lee Ryan w Polsce

Blue to mój ulubiony zespół szkoda, że zakończyli działalność, jednak ponoc mają jeszcze razem w przysżłości śpiewać.
Lee i Dunk, to moji ulubieńcy a Breath Easy, to jedna z ich najlepszych balladek, natomiast pioseneczki Little L, też są świetne np. How Di I, czy Parking
Gdzieś niedawno czytałam, że Lee był pytany o to czy wpadnie do Polski, odpowiedział, że jak go zaproszą to pewnie tu zawita. Jak widać w końcu go zaprosili szkoda tylko, że pewnie wpadnie do Warszawy... A ja nie mam takiej mozliwości, żeby tam pojechać jeżeli wieść z jego przyjazdem okarze się prawdziwa...

"Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach."

"Zahir", Paulo Coelho
NaStazJA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-21, 10:12   #7
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

nastazja nie martw sie..na pewni sie zejda, kazdy taki bojsbendzik wraca do siebie po latach...patrz backstreet boys chlopaki solowo sie wyszumia i wroca na stare smieci

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-21, 11:20   #8
Bridget
Zakorzenienie

pierwsze widzę, pierwsze słyszę

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-21, 14:25   #9
Ona_17
Zadomowienie

Smile Dot.: Lee Ryan w Polsce

Ojej.. Moja przyjaciolka jest wierna fanka Lee wiec ta wiadomosc zapewne ja bardzo ucieszy Kiedys mnie nawet zarazila tym calym Blue ale mi przeszlo

Corpus Delicta
Ona_17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-21, 14:55   #10
Christina77
Raczkowanie

GG do Christina77

wolałabym żeby odwiedził nas Simon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BluePIC1.jpg (14,6 KB, 5 załadowań)

*Que sera,sera*
Christina77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-22, 12:08   #11
NaStazJA
Raczkowanie

GG do NaStazJA

Ciekawa tylko jestem czy to rzeczywiście prawda, bo jeśli tak to coś trzeba będzie zrobić z tym fantem

"Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach."

"Zahir", Paulo Coelho
NaStazJA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-22, 15:40   #12
magda.111
Raczkowanie

GG do magda.111

Na simonka tez pzryjdzie czas.. mzoe i odwiedzi nas;p A z Lee mam nadzieje ze to prawda.. bo na jego oficjalniej nie ma nic narazie o przyjezdzie do polski... no ale interia ma chyba wiarygodne newsy;] o boshe to jusz w poniedziałek..ahhhhh
magda.111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości