|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje skromne dzieła:)
Więc przyszedł czas, kiedy to mam potrzbę pochwalenia się swoimi dziełami nie tylko wśród znajomych ale również wśród szerszej publiczności.. Z niecierpliwością czekam na opinie!!!
Edytowane przez biżuteryjka Czas edycji: 2007-12-02 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje skromne dzieła:)
Pierwsze i ostatnie ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
drugie ciekawe, chociaż za dużo gołego drucika...
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie drugie, choć trzecie tez ciekawe. Reszta do mnie nie przemawia. Czwarte gdyby miały koraliki innego koloru pewnie by troszke zyskały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
a jakiego drucika używasz? bo, ze 0,7 mm to wiadomo z opisu, ale chodzi mi o gatunek?
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ocenię wszystkie
![]() 1. nie dla mnie ;p 2. fajny pomysł, ale jest tu zdecydowanie za pusto! przez to, że tak pusto to i smutno ![]() 3. ładne ![]() 4. nie mój styl - za mdłe dla mnie, ale to mój gust, a o gustach nie dyskutuje ![]() 5. 3 koraliki na druciku i zawieszka <- to nie dla mnie 6. całkiem przyjemne szóste i trzecie wg mnie najlepsze... no i jak zauważyłam, do połowy dodałaś zawieszki...jakoś średnio to lubię, ale skoro tobie się podoba ![]() ogólnie nie bój się dawać koralików - one nie gryzą! nie chodzi o przesyt, ale i nie o przesadzoną pustkę ![]() witamy na pokładzie i czekamy na kolejne kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
trzecie są świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
trzecie i ostatnie bardzo fajne i ciekawe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
3 są całkiem całkiem, a z tymi 2 jest coś nie tak.. za dużo łysizny
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
To ja tez dokładam swoje trzy grosze.
Witaj ![]() 1- fajne, tylko do zdjecia układaj je dokładniej, bo spręzynka przy biglu jest za wysoko ![]() 2- drugie ciekawe, ale przydałby sie jeszcze jakis koralik, no i niektóre lopy ![]() 3- fajne, goły drut mi nie przeszkadza ![]() 4- widzę, że ciekawią cie różne formy, dla mnie osobiście koralik jest trochę za blady, ogólnie ok 5- lubie takie zawieszki- z jakiego jest materiału? 6- podoba mi sie połączenie zielonego z czarnym, ale nie za bardzo podobaja mi sie takie zawieszki jak przy biglu, są takie szerokie ![]() Fajny debiut! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie komentarze. Szczerze to nie spodziewałam się aż ich tylu w tak krótkim czasie. Widać, że stronka ma swoją popularność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wszystko fajne
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze, bo uwielbiam niebieski
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Już myślałam, ze po takim nicku, się profesjonalistki trzeba spodziewać i nie ukrywam, ze odetchnełam z ulgą, bo głupio by mi było cokolwiek krytykować, gdyby nie to, ze sama chcesz takiej krytyki
![]() 1 - Po pierwsze: Jablonex, nie JABŁONEX ![]() ![]() 2 - całkiem ciekawy pomysł, ale z wykonaniem już gorzej - loopy i wszelkie ślimaczki są mało okragłe. Kanciate, owalne - owszem, ale nie okragłe i to bardzo psuje efekt końcowy. Kolorystyka jak i dobór koralików tez nie jest trafiony - chyba możnaby było dobrać jakieś lepsze... No i oczywiscie jako fanka wrappowania gołego drucika, bardzo ubolewam, ze tutaj nie ma nic zwrappowanego... 3 - skromniutkie i delikatne. Nie jestem pewna, czy drucik jest tak samo wygięty (ułożenie kolczyków na zdjeciu), ale zakładam, ze tak jest. Jak na razie najlepsze. 4 - zdjęcie straszne - gdyż nie widać, jak kolczyki wyglądają "na uchu" - tzn, nie mam pojęcia jak się prezentują, czy loopy są jednakowej wielkości, czy z odległościami jest wszystko ok... Ale pomysł fajny. 5 - słodkie, zawieszka fajna, ale pomysł z takim ułozeniem perełek... No nie pasuje do takiej zawieszki. Powinny być perełki ustawione w odwrotnej kolejności, albo (i tak chyba by było najlepiej) gdyby została tylko największa, zielona perełka. I wtedy by było ok. 6 - KOSZMARNE loopy. Ale kompozycja ciekawa. Mnie też na poczatku fascynowały zawieszki i filigrany... Witamy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
W ostatnich zawieszka bee..jest dobra na łącznik w 3-rzędowych bransach, ale w kolczykach za szeroka.
Jeżeli znajomi już Cię doceniają to co mozemy więcej powiedzieć... ![]() fajne pomysły z wyginaniem drucika, tylko czasami jest za dużo gołego drutu...np. spiralki- wyglądają b. ładnie na zdjęciu, ale chyba bym nie założyła.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja bym proponowala usunac nick allegro ze zdjec - reklama na Wizazu jest zabroniona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1 ok, chociaż nie dla mnie
w 2 i 3 drut jest makabryczny... Zdecydowanie nie 4.. Jak dla mnie nie równo powyginany i też jakoś na nie... w 5 czy przypadkiem haczyki nie są innego koloru niż bigle? tak mi się przynajmniej wydaje.. 6 gdyby nie loopy byłyby najładniejsze.. Ale to psuje ich cały urok..
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dopiero TWÓJ POST spowodował, ze dowiedziałam się, ze sprzedaje na allegro :/ Matko, wyluzuj trochę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dołączę się do Tsu... to, że ktoś ma jakiśtam pseudonim artystyczny i używa go w kilku miejscach to chyba nie szkodzi? :/ i ja tak jak Tsu - dopiero teraz się dowiedziałam, że sprzedaje na Allegro...
doprowadzi to niedługo do przesady... każde słowo będziemy sprawdzać, bo może to nick z allegro? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a ja jak chce powiększyc to pisze, że błędny załącznik
![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Kolejne zdjęcia
![]() do 'substytut' sprostowanie: na żadnej fotce nie mam reklamy wspomnianego przez Ciebie portalu aukcyjnego także nie zamierzam niczego usuwać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Potraktuj zawijasy młotkiem (uważaj na miejsca, gdzie jeden nakłada się na drugi) - będą trwalsze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
O, a te prace już mi się bardziej podobają
![]() 1 - bardzo fajny pomysł ![]() 2 - domknij wielkiego loopa na dole i będzie ok. 3 - Te takie "dziwne", ale raczej w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Nie mogę się przyczepić w nich do niczego poza niepodomykanymi loopami. 4 - pioruńsko nierówne... 5 - najładniejsze ze wszystkich... Choć goły drucik bym czymś przyozdobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
właśnie dla mnie też najbardziej podobają się ostatnie i wcale mi nie przeszkadza goły drucik, dla mnie by było za pstrokato gdyby go jeszcze ozdobić, bo na dole dużo się dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
No to ja się wyłamię
![]() Bardzo mi się podoba większość prac. Lubię delikatne formy, góły drucik nie przeszkadza mi wcale i nie zwracam uwagi na detale, ale na wrażenie ogólne ![]() Przecież podziwiając obraz nie przyglądamy się każdemu pociągnięciu pędzla, prawda? ![]() Za całokształt 5+, a najbardziej do serca mi przypadły zielone trójeczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
ja też się wyłamię. jedynki
![]() i tak jak A_qq nie zwracam uwagi na szczegóły. przynajmniej nie tak wielką. a i goły drut (w nie za wielkich ilościach) mi nie przeszkadza ![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Masz ciekawe pomysły, chętnie pooglądam jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
kazde kolczyki sa inne i maja cos w sobie
![]() mimo tam malych nie dociagniec ktore odziwo ja widze;o nie no naprwde fajne proste a zarazem ladne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.