|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
projekt pracy socjalnej - pedagogika
witam
![]() Jesli to, o co poprosze jest nielegalne, prosze o usuniecie tego postu. A mianowicie chodzi mi o projekt pracy socjalnej. Jestem studentka I roku pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej i musze na cwiczenia z pedagogiki spolecznej napisac projekt pracy socjalnej. Nie chodzi mi o to, zeby ktos mi to zrobil!! nigdy w zyciu!! Tylko chodzi mi o wzor jesli ktos kiedys cos takiego robil. Niestety prowadzaca nie chciala nam powiedziec jak to ma wygladac, podala nam tylko informacje co ma byc w tym zamieszczone, ale nic poza tym. Jestem zdesperowana. Jesli ktos by potrafil mi pomoc, to bede bardzo wdzieczna ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: projekt pracy socjalnej - pedagogika
poszukaj w necie. dużo tego jest.
a jak podała co ma być zawarte, to nie będziesz miała żadnych problemów. naprawde. wiem bo już nie jeden w swoim zyciu napisałam program ![]() pozdrawiam
Dyskretnej troski trzeba mi.. Edytowane przez et-ka Czas edycji: 2006-02-21 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Litości
jesli nie podano Ci wzoru to chyba to jest Twoje zadanie, nie? A tu się zadań nie odrabia. No chyba że tylko czasami, może jakieś pięć zdań do poprawienia, jak Ci się uda, to może wątek sie rozwinie i nikt nie bedzie uważał, że to złamanie regulaminu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja jestem studentką pedagogiki pracy socjalnej pierwszy rok i jak ozbaczylam posta to mi cisnienie podnioslo i nie zasne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy ja prosilam o zrobienie mi zadania? wrecz przeciwnie.. napisalam: "Nie chodzi mi o to, zeby ktos mi to zrobil!! nigdy w zyciu!!". no, ale moze nie przeczytalas dokladnie tego co napisalam. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prosiłaś o wzór pracy, którego nie chciała Ci podać Twoja prowadząca - najwyraźniej stworzenie takiego planu było jednym z etapów Twojego zadania. Ponieważ powstają ciągle jakieś wątpliwości co jest zadaniem a co nie jest, moim zdaniem nalezy ściśle sie trzymać regulaminu. I nie wystarczy napisać, że "to nie jest zadanie domowe". Również pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ja tak nie na temat, gdzie studiujesz? I jak wyglądała rekrutacja na ten kierunek? Bo właśnie taki zamierzam studiować
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja tez jestem studentka pierwszego roku pedagogiki specjalnosc praca socjalna ale nie za barzo wiem o co Ci chodzi wiec niestety nie pomoge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zlitujcie się, Dziewczyny.
Zaczynacie - wg mnie - bardzo głupio pogrywać. "Skoro nie wolno odrabiać prac domowych, dobrzę, więc ujmę problem inaczej; napiszcie co sądzicie, jak zacząć, co przez to rozumiecie, itd - pliz, nie chcesz, nie pisz, siur siur". To jest konkretne zadanie ![]() Dla mnie nie ma róznicy między: zrób mi, sprawdź mi, a pomóż mi zrobić. Jedno i drugie zmusza do myslenia nad konkretnym zagadnieniem. Nie ma tak.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dopiero co była kłótnia o taki sam problem z pracą z polskiego.
Nie przemycajcie "swoich lekcji" w stylu - nie ma odrabiania, ale to chociaż powiedzcie... Moim zdanie.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hahahahahahaha
ok, wiec prosze o zamkniecie tego watku pozdrawiam wszystkich serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ej, no,
nie rób nas w balona ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aż się dziwię, jakim cudem przez trzy lata studiów dawalam sobie radę sama, przecież wystarczyło wejśc na forum i "poprosić"
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.