|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Buty na wesele?
No więc, 25 lipca idę na wesele wujka. Kupiłam sobie cudowną sukienkę do kolana w kwiatki i motylki (dodam potem zdjęcie).
I mam problem, mianowicie - BUTY. No właśnie. Na początku chciałam kupić sobie eleganckie sandałki na małym obcasiku, ale po co mam kupować buty, które ubiorę raz na ruski rok? No i tu moje pytanie - czy wypada na wesele założyć trampki? ![]() Dodam, że mam 15 lat ![]()
"Prawdziwe związki nie rozpadają się tak łatwo. Są jak cenny wazon, który tłucze się, a potem skleja z kawałeczków, znowu tłucze i znowu skleja, tak długo, aż kawałki przestaną do siebie pasować." - Marilyn Manson ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty na wesele?
![]() trampki absolutnie nie sa odpowiednim obuwiem na wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepszym wyjściem będą neutralne balerinki. Możesz kupić jakieś beżowe/nude lub kolorystycznie pasujące do wzorów na sukience. Balerinki są wygodne i z pewnością nie raz je wykorzystasz zarówno do spodni jak i do spódnic czy innych sukienek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Również polecam balerinki, są wygodne i dobrze wyglądają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a ja tam w wieku nastu lat zawsze chodziłam na śluby w trampkach ;> w dodatku w czerwonych z zielonymi sznurówkami. Oczywiście reszta stroju była bardzo elegancka. W sumie dziewczyny mają racje - nie wypada, ale ja zawsze musiałam po swojemu zrobić a mojej rodzinie to nie przeszkadzało więc było okej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Balerinki są chyba najlepszym rozwiązaniem.
Z drugiej strony, jeśli byłyby to klasyczne, białe, czyściutkie tenisówki, to czemu nie. Uważam, że to jest super, że dziewczyna ma 15 lat i nie chce z siebie robić wyfiokowanej laski tylko czuje się jeszcze choć trochę dziecięco. Ale ciągle uważam, że balerinki to najlepsza opcja. Tylko sprawdź najpierw, czy Cię nie obcierają! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.