|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Analiza kolorystyczna - do Femme Banale i innych zainteresowanych
Femme, wczoraj naprawdę bolało mnie siedzenie i umęczone kończyny, ale nie żałuję. Przekonałam się, jak różnie na sprawę analizy kolorystycznej patrzą sami koloryści. Wypowiadały się trzy osoby, uznane za autorytety w tej dziedzinie. Wszystkie mówiły o psycholgii koloru - to, jeśli chodzi o podobieństwa. Poza tym, przedstawiły analizę od róznych stron:
1) fizyki, 2) medycyny, 3) biznesu. Szkoda, że Cię nie było Femme Banale!
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Analiza kolorystyczna - do Femme Banale i innych zainteresowanych
[b] Bardzo dobrze, że pojechałaś!
![]() A ja już dzisiaj jestem w Polsce... Eh, gdybym tutaj mieszkała na ilez ciekawych imprez kosmetycznych mogłabym pójść... ![]() No, nic, jak na razie zrobię w tym tygodni kurs tipsów. ![]() No i jak Rzęsko - dowiedziałaś się wielu interesujących rzeczy, nowości? Potrafisz dzięki tym warsztatom LEPIEJ określić typki kolorystyczne?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się przede wszystkim, jak stworzyć właściwe warunki do robienia analizy (zdjęcia odpadają heheheh), a co za tym idzie, warunki umożliwiające zdobycie w tej kwestii własnego doświadczenia.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oj ja tez byłam też byłam
![]() ![]() ![]() ![]() Femme ja tez z pazurów będę sie szkoliła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.