|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Bielizna Konrad
Gdzie wLublinie można dostać ich pełną ofertę???
Wiem, że jest w Galerii Centrum, ale połowy najładniejszych modeli ze strony internetowej firmy w GC brakuje... ![]() Może znacie jakiś sklep z bielizną, w którym mieliby duży wybór Konradowych staników??? ![]() Wielkie dzięki za namiary ![]()
"Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me" Edytowane przez wunia83 Czas edycji: 2006-02-23 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bielizna Konrad Lublin
a może kup przez sklep internetowy?mój Tż ostatnio na Walentynki zamawiał dla mnie komplet tej firmy na garderoba.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
No właśnie chciałabym jednak tę bieliznę przymierzyć w realu, ale jak nie da rady, to pewnie na internetowych zakupach się skończy...
![]() THX za pomoc ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam kupiony na allegro stanik i w sumie leży niestety, chociaż jest bardzo ładny, niby mój rozmiar a okozał się za mały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bielizna Konrada na pewno jest w la vantil (nie wiem dokładnie czy tak się ten sklep nazywa-kiedyś to był la chanson) w olimpie, może też być w bikini na Krakowskim i w sklepie z bielizna przy ul. Jasnej (niedalekoUFO)
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dzięki Layla
![]() Tylko jeszcze jedno pytanko: bikini na Krakowskim - gdzie to jest??? ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Byłam w tych sklepach, ale niestety z Konrada mają tylko pojedyńcze wzory - niewielki wybór, brak pełnej rozmiarówki...
![]() ![]() Ja zakochałam się w tych modelach i chociaż nigdy nie kupowałam bielizny przez internet, to Konrad, Princess i Wonderbra kuszą... ![]() Layla, a Ty kupowałaś Konrada przez internet? Czy w tych lubelskich sklepach - to chyba trafiłaś na jakieś ich lepsze czasy... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.