![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
silikon w posladkach
Proszę o informacje na temat powiększenia pośladków. Moja pupa jest płaska, prawie nie odkłada się na niej tkanka tłuszczowa i pomimio ze bardzo duzo ćwiczę nie mogę zmienić jej kształtu. Wiem,że taką operację przeszło wiele gwiazd i jest ona bardzo popularna w Brazylii. Nie wiem jednak nic o ewentualnych powikłaniach a także czy jest ona przeprowadzana w polsce?
Pozdrawiam Zaklina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
silikon w posladkach
Proszę o informacje na temat powiększenia pośladków. Moja pupa jest płaska, prawie nie odkłada się na niej tkanka tłuszczowa i pomimio ze bardzo duzo ćwiczę nie mogę zmienić jej kształtu. Wiem,że taką operację przeszło wiele gwiazd i jest ona bardzo popularna w Brazylii. Nie wiem jednak nic o ewentualnych powikłaniach a także czy jest ona przeprowadzana w polsce?
Pozdrawiam Zaklina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: silikon w posladkach
Witam Pania.
Zabieg korekcji posladkow (powiekszenie) wykonuje sie przy uzyciu odpowiednich implantow. Zabieg taki wykonuje sie rowniez w Polsce, m.in. w klinice, gdzie pracuje. Jezeli chodzi o mozliwe powiklania to sa one takie jak przy wszystkich zabiegach z uzyciem implantow: infekcja, krwiak, przemieszczenie sie implantow. W zwiazku z tym stosuje sie odpowiednia profilaktyke. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
Zabieg korekcji posladkow (powiekszenie) wykonuje sie przy uzyciu odpowiednich implantow. Zabieg taki wykonuje sie rowniez w Polsce, m.in. w klinice, gdzie pracuje. Jezeli chodzi o mozliwe powiklania to sa one takie jak przy wszystkich zabiegach z uzyciem implantow: infekcja, krwiak, przemieszczenie sie implantow. W zwiazku z tym stosuje sie odpowiednia profilaktyke. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie tez o pupe czy wykonuje sie operacje posladkow wykorzystujac wlasny tluszcz odessany poprzednio z innych partii ciala??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie tez o pupe czy wykonuje sie operacje posladkow wykorzystujac wlasny tluszcz odessany poprzednio z innych partii ciala??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
TAK!!!TYlko watpie czy w Polsce!
http://www.betterbuttocks.com/www/in...gmentation.htm mmgirl napisał(a): > Ja mam pytanie tez o pupe czy wykonuje sie operacje posladkow wykorzystujac wlasny tluszcz odessany poprzednio z innych partii ciala?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
TAK!!!TYlko watpie czy w Polsce!
http://www.betterbuttocks.com/www/in...gmentation.htm mmgirl napisał(a): > Ja mam pytanie tez o pupe czy wykonuje sie operacje posladkow wykorzystujac wlasny tluszcz odessany poprzednio z innych partii ciala?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
Opisywany przez pania zabieg jest mozliwy do wykonania. ma on jednak pewne ograniczenia. Przeszczepic mozna niewielka ilosc tkanki tluszczowej, poniewaz rokuje to wieksze szanse na wgojenie sie. Im wieksza ilosc przeszczepionego tluszczu tym wieksze jest prawdopodobienstwo wystapienia powiklan prowadzacych do szpecacych snieksztalcen. Nalezy rowniez wiedziec, ze przeszczepiony tluszcz, w najlepszym przypadku wgaja sie w 80%, reszta ulega wchlonieciu. Metoda ta sluzy przede wszystkim do uzupelnianie niejscowego niedoboru tkanek na niewielkim obszarze. Mozna rowniez poprawic "jedrnosc" posladkow, nie nalezy jednak liczyc na ich skuteczne (trwale) powiekszenie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam Pania.
Opisywany przez pania zabieg jest mozliwy do wykonania. ma on jednak pewne ograniczenia. Przeszczepic mozna niewielka ilosc tkanki tluszczowej, poniewaz rokuje to wieksze szanse na wgojenie sie. Im wieksza ilosc przeszczepionego tluszczu tym wieksze jest prawdopodobienstwo wystapienia powiklan prowadzacych do szpecacych snieksztalcen. Nalezy rowniez wiedziec, ze przeszczepiony tluszcz, w najlepszym przypadku wgaja sie w 80%, reszta ulega wchlonieciu. Metoda ta sluzy przede wszystkim do uzupelnianie niejscowego niedoboru tkanek na niewielkim obszarze. Mozna rowniez poprawic "jedrnosc" posladkow, nie nalezy jednak liczyc na ich skuteczne (trwale) powiekszenie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: silikon w posladkach
Ile Kosztuje Zabieg?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: silikon w posladkach
Witam. Chciałabym się dowiedzieć jaki jest koszt zabiegu czy często dochodzi do przesunięcia implantów oraz jak wygląda funkcjonowanie w pierwszych dobach po zabiegu? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie, czy na forum jest jakas dziewczyna , ktora ma implanty w posladkach i moglaby mi odpowiedziec na kilka pytan, poniewaz zastanawiam sie nad takim zabiegiem. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hej. na tym forum chyba nikogo już nie ma :/
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zanim zdecydujecie sie na taki krok zróbcie wszystko co możliwe aby poprawić wygląd swoich pośladków bez takiej ingerencji która mimo wszystko niesie za sobą wiele możliwych komplikacji. Radzę wykonywać ćwiczenia typu: Przysiady z ciężarkami. Dobrze wykonywane ćwiczenia gwarantują wam powiększenie mięsni przez co pupa stanie się jędrna i podniesie się. Wiem co mówię, bo sama ćwiczę od jakiegoś czasu i efekty są zdumiewające. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie. Pracuję w krakowskim oddziale TVN. Obecnie jestem w trakcie przygotowania programu poradnikowego dotyczącego upiększania pośladków. Poszukuję Pań, które przeszły operację plastyczną pośladków bądź inne zabiegi poprawiające wygląd tej części ciała. Zainteresowane bardzo proszę o kontakt: M.Karolak@tvn.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Powiekszanie posladkow
Ktos mial powiekszane posladki ? kazda metoda bedzie mile widziana,prosze o info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszanie posladkow
Ja polecam siłownię
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
a czy ktoras z Was dziewczyny robila powiekszanie posladkow macrolane??? Bede ogromnie wdzieczna za odpowiedz. Implanty w posladkach daja podobno duzo powiklan, wiec zastanawiam sie na macrolane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ja tez sie zastanawialam ale nikogo tu nie znalazlam kto by mial,ogolnie malo na ten temat jest;/ ale powiekszylam sobie piersi i myslac o bólu po operacji to nie wyobrazam sobie takiego bólu przechodzic jeszcze raz i to na pupie,ani siedziec ani sie polozyc;/ jak by sie ktos znalazl wdzieczna bylabym za info;p
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
implanty posladkow?
bylabym zainteresowana implantami posladkow, czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia? mieszkam w londynie ale chyba zdecydowalabym sie na polska klinike, bardziej zaufana mi sie wydaje. czy moze ktos polecic konkretna albo konkretnego chirurga?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Dot.: implanty posladkow?
Cytat:
a nie lepiej przeszczepic tłuszcz w miejsce pośladków? Tak forma powiększenia pupy jest chyba lepsza.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
No tez tak słyszałam, że nie dają takiego efektu. Z tego co wiem to przeszczep tłuszczu w pośladki jest częstrzym zabiegiem niż powiększanie jej przez implanty. Ale to tez zależy jaki chcesz efekt końcowy mieć. Moja mała rada lepiej wybierz się do lekarza i zapytaj w prost co by było lepsze (jaka metoda) i sama nie wiem, może weź ze soba jakieś zdjęcie na którym jest efekt jaki chcesz osiągnać. Może on Ci doradzi. Niestety ja z przeszczepem tłuszczu nie miałam do czynienia więc za wiele Ci na ten temat niestety nie będę mogła pomóc.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A nie lepiej zacząc ćwiczyć ?
obejrzyj sobie serial Sekrety chirurgi seria 2, którys z odcinków z bohaterka o imieniu Paulina Pszech- chyba ona miała robione implanty - M-A-S-A-K-R-A ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tam lekarz tez mówi, że w pośladki przeszczepiają tłuszcz , a takie operacje, ze wszczepiaja implanty to rzadkość .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropność. A u niej wsytarczyłoby poćwiczyć bo była szczupła i trzeba było ujędrnić pośladki, no ale ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Troszke silowni cierpliwosci i wytrwalosci i efekt piekniejszy niz implanty !
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
szkoda ze nie moge oddac tluszczyku troche z moich posladków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ostatnio jak byłam u mojego lekarza to w recepcji dłuższą chwilę miałam okazję rozmawiac z dziewczyną, która przyszła na konsultację po operacji powiększania pośladków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.