|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dylemat
Hej dziewczyny , mam może nie problem ale dylemat .. poznałam chłopaka tzn. Znamy sie jeszcze ze szkoły ale nasze kontakty sie urwały i po 6 latach przez przypadek sie spotkaliśmy . Kilka razy sie widzieliśmy . Ale u niego kiepsko z czasem bo pracuje i ma synka dwuletniego z którym widuje w wolnym czasie .. wiec zaproponowałam mu żebyśmy wybrali sie na romantyczna kalacje w sobotę , nic nie odpisał wiec na następny dzień jeszcze zapytałam sie co on na to - odpisał ze juz spał , a teraz to nie wie i nie chce nic obiecywać .. No wiec ja odpisałam : No okej .. to nie będę sie narzucać . I teraz tak myśle czy dobrze napisałam ? Czy mogłam jakoś inaczej to rozegrać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dylemat
On nie jest Tobą zainteresowany.
![]() |
#3 |
on tired little feet
|
Jak będzie chciał to się odezwie, jak nie to nie jest zainteresowany (niestety na to raczej wygląda)
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie jest zainteresowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jeśli rozpatrywałaś sprawę w kategoriach znajomość o charakterze ściśle romantycznym lub nic, to dobrze rozegrałaś.
Jeśli rozpatrywałaś też możliwość nawiązania mniej romantycznej, a bardziej koleżeńskiej znajomości, to źle rozegrałaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W tym przypadku na pewno nie interesuje mnie "koleżeńska" znajomość .. myślałam ze to przerodzi sie w coś poważniejszego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Facet olał zaproszenie. Nie jest zainteresowany. Nie narzucaj się, nie ma sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tylko jak sie spotykaliśmy to było na prawdę fajnie .. napisał mi ze co będzie czas pokaże bo u nad jest bardzo ciężko z czasem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Według Ciebie tak było, co nie oznacza, iż on myśli tak samo. Przykro mi.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
No ale co dalej ? Czekać aż sam napisze ? I jak mam zrozumieć jego smsa : co będzie czas pokaże bo wiesz ze u nas ciężko z czasem .. a zapytałam sie go czy traktuje nasza znajomość jak typowo koleżeńska czy chce coś więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
"Czas pokaże" = nie chce Ci mówić wprost, abyś się odczepiła i nic z tego, ale daj mi spokój, nie jestem zainteresowany. A to, że było miło na spotkaniu? Serio każde "miło" musi prowadzić do romansu lub związku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
No ale co dalej ? Czekać aż sam napisze ? I jak mam zrozumieć jego smsa : co będzie czas pokaże bo wiesz ze u nas ciężko z czasem .. a zapytałam sie go czy traktuje nasza znajomość jak typowo koleżeńska czy chce coś więcej
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Po tym jak mi pisał ze cudownie było i nie może doczekc sie następnego spotkania wnioskowałem inaczej ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Może i nie . ale pisał ze było cudownie i nie może doczekać sie następnego spotkania .. to nic nie znaczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty nigdy po spotkaniu z kolegą lub koleżanką nie masz wrażenia, że było cudownie i nie czekasz na kolejne spotkanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
On nie jest zainteresowany i dal Ci znac kilkukrotnie... Otworz oczy. Nic juz nie rob. Nie pisz. Nie czekaj. Bo nie ma na co.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
zajmij się swoim życiem i na nic nie licz ze strony tego faceta
jakby był zainteresowany to by ze skóry wyszedł byleby spędzać z Tobą czas a jemu się nawet nie chcę smsa napisać więc zrób sobie przysługę i nie poniżaj się próbami nawiązania kontaktu bo ze swojej strony zrobiłaś wszystko co powinnaś
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Uwierz, że gdyby facet był zainteresowany to stanąłby na głowie aby możliwie najszybciej ogarnąć kolejne spotkanie z Tobą. Sam by się odzywał itp. Jeżeli tego nie robi to moim zdaniem powinnaś również przestać pisać, zanim Wasze relacje są koleżeńskie. Jak będziesz go męczyła to po prostu zacznie Cię odbierać negatywnie... i nie będzie nawet koleżeńskich, zwykłych relacji...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Dla każdego jest to jasne, oprócz ciebie. Porzuć myśli o tym facecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.