![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
J'adore, szminki, kredki, podkłady, tusze, puder brązujący, odżywki i inne :-)
Witam serdecznie
![]() ![]() J'adore Dior EDP Z 50 ml jest 25 ml, kartonik posiadam ![]() Ch. Dior Czarna kredka do oczu zostało 9 cm, odcień noir 099 Estee Lauder brązowa kredka do oczu Artist Pencil nr 3, piękny, błyszczacy brąz. Opakowanie pełnowymiarowe, 9 cm. Ch. Dior Dior Addict szminka odcień 874 Absyss Red zostało ok 2,5 cm. jest kartonik. używana pędzelkiem http://www.dior.com/pcd/Internationa...?paramL=en all& paramP=176¶mZ=1&pLANG =enall - kolor jest również na obrazku całej szminki Ch.Dior Dior Addict szminka odcien : studio beige. Naturalny beż. Ubytek minimalny 5 % Lancome Juicy Rouge szminka -zostało około 1,5 cm szminki, ciemny róż z błyszczącymi drobinkami, używana pędzelkiem Dior Diorific szminka rose fizz 034 szminka zostało 2 cm - ładny, naturalny róż ze złotymi drobinkami, używana pędzelkiem SEPHORA puder brązujący, prasowany ze złotymi drobinkami zuzycie ok 15 % odcien 5 Maybelline Dream Matte podkład odcień Nude, zostało 60 % aplikowałam go jednorazową szpatułką, więc jak najbardziej higienicznie Schwarzkopf prof. nawilżająca maseczka do włosów, nowa 20 ml Avon Skarby Indii olejek do włosów, zostało 4/5 opakowania ArtDeco Fixing powder puder utrwalający makijaz - solicznka, był uzywany, zmierzyłam igielką jest około 3/4 puderku Sephora LOKÓWKA DO RZĘS praktycznie nowa, kilka razy użyta, ma baterie Maybelline Great Lash tusz do rzęs czarny. Świezy, ubytek ok 10 %. Daje dla mnie taki sam efekt na moich rzęsach jak L'extreme Lancome, a ja potrzebuje innego efektu ![]() Astor Exclamation czarna, wodoodorna, Zuzycie jakies 20 %, jak najbardziej świeza ! Helena RUbinstein RC lakier do paznokci jest 3/4 ciemny grafit z drobinkami nr 15 spacesuit Chanel Ombre Unique odcień vega cień do powiek , zostala połowa, idealny do przydymionego makijażu, wydaje mi się, że kolor neutralny, pasuje do każdego typu urody Joko Winter Glamour 811 srebrny cień , użyty 3 razy, pięknie się błyszczy Sephora cienie do powiek w pyłku : 10 N granato-fiolet opalizujący na srebro jest połowa 08 N jasny, pasetlowy fiolet jest 2/3 opakowania Revlon Costam eyes matte cień do powiek - pink shell jasny łosoś zuzycie maks 10 %, niestety odłamało mi się wieczko i sie nie zamyka SVR Xerial 30 5 ml Tołpa STYMULAR tubki po 5 ml : : lekki krem : krem na noc : bogaty krem każda wyciśnięta odrobinę na dłoni Magiczny połyskliwy puder co ciała AVON z 40 g zostało 30 g AVON błyszczyk glazewear ubytek maks 10 %, ciemna czerwien THE BODY SHOP OLEJEK PERFUMOWANY Fizzy Peach z 15 ml jest ok 6 ml - starczy na bardzo długo, diabelnie wydajny ( wystarczy kropelka ) zapach to czysa, soczysta brzoskwinka ![]() ![]() Lumene gwieździsty cień 122 chocolate eyes. Jest ok 70 %. kolorek to czekoladowy brąz gwieździsty ![]() H&M CZARNA, NOWA BARDOTKA 75B http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116540 Biorę pod uwagę atrakcyjność ofert i moje priorytety niz kolejność - przepraszam, ale jak widać moja kosmetyczka jest napchana ![]() ![]() Zapraszam, pozdrawiam ![]() ![]() Wymienione : MIKUSIA l'oreal infallible odcien honey/miel wersja niemiecka. Z 30 ml jest 20 ml. Wg mnie ta wersja jest o niebo lepsza od polskiej, ale kolor mi nie pasuje Edytowane przez Levander Czas edycji: 2006-05-26 o 14:13 Powód: zapomniałam o kilku rzeczach :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: J'adore, szminki, kredki, podkłady, tusze, puder brązujący, odżywki i inne :-)
Cytat:
![]() Muszę sprawdzić zapach, bo nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Dot.: J'adore, szminki, kredki, podkłady, tusze, puder brązujący, odżywki i inne :-)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie znam innego zapachu, ktory jest do niego podobny... Zapach kwiatowo-owocowy, na lato idealny
![]() Nuta glowy- swieza i owocowa: mango, porzeczka, kwiat bawelny, galka muszkatolowa Nuta serca: kremowo - kwiatowa: kosaciec, arum, ylang-ylang Nuta glebi: zwmyslowa - drzewna: drzewo-sandalowe- wetiwer, pizmo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ustawiam się do Jadore
Na wymianę mam: paloma picasso 40/50 edt podkład fleur de teint guerlain ubytek ok 10% pompka odcień średni beż 540
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej,moze znajdziesz cos u mnie w ciuchach albo kosmetykach?
Ch.Dior Dior Addict szminka odcien : studio beige. Naturalny beż. Ubytek minimalny 5 % Ch. Dior Czarna kredka do oczu zostało 9 cm, odcień noir 099 ArtDeco Fixing powder puder utrwalający makijaz - solicznka, był uzywany, zmierzyłam igielką jest około 3/4 puderku ( rezerw. ) Sephora zalotka termiczna praktycznie nowa, kilka razy użyta, ma baterie ( rezerw. ) oprocz tego co w watku z kosmetykami mam jeszcze 8ml light blue d&g w pisaku nivea visage krem koloryzujący,nawilazajacy odcien naturalny mój skromny watek z kosmetykami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115846
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Palomy akurat nie lubię. Ale jaki to jest podkład ? Dla jakiej cery itd ? Bo przyznam, że akurat jego nie znam ! Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten pisać D&G to chyba odpowiednik, prawda? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
hej, szukasz czegos konkretnie?
na chwile obecną mam nowy balsam do ciala z kompleksem witamin i beta karotenem avon nowy krem hydrofirming na noc avon podkład perfekt wear avon jeszcze moge czegos poszukac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
opis kremu: głeboko nawilzajacy krem na noc, sielnie nawilza i wygładza, blyskawicznie ujędrnia, neutralizuje szkodliwe enzymy. oparty na technologii bio6
z kolorowki mam jeszcze naprawde trwała pomadke maybelina great wear, tylko nie wiem czy gustujesz w takich kolorach bo jest to czerwien podchodząca pod bordo ale nie do konca bordo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Levander Czas edycji: 2006-05-09 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej Levander
![]() Interesuje mnie l'oreal infallible odcien honey/miel wersja niemiecka. Z 30 ml jest 20 ml. Wg mnie ta wersja jest o niebo lepsza od polskiej, ale kolor mi nie pasuje Wynajdziesz cosik u mnie za ten podklad?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co to jest za tusz ? Tusz Max Factor lasf..czarny uzyty 2 razy Lasf ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
hej dokladna nazwa to " Lash Lift" volume & lift mascara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Kochana smialo mozesz pytac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie za:
Sephora cienie do powiek w pyłku : 10 N granato-fiolet opalizujący na srebro jest połowa 08 N jasny, pasetlowy fiolet jest 2/3 opakowania
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-05-10 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Ch. Dior Dior Addict szminka odcień 874 Absyss Red zostało ok 2,5 cm. jest kartonik. używana pędzelkiem http://www.dior.com/pcd/Internationa...?paramL=en all& paramP=176¶mZ=1&pLANG =enall - kolor jest również na obrazku całej szminki
Dior Diorific szminka rose fizz 034 szminka zostało 2 cm - ładny, naturalny róż ze złotymi drobinkami, używana pędzelkiem te dwie rzeczy mnie interesuja moze cos znajdziesz za ktoras z nich? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116165 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Spodobala mi sie:
Estee Lauder brązowa kredka do oczu Artist Pencil nr 3, piękny, błyszczacy brąz. Opakowanie pełnowymiarowe, 9 cm. Oto moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04#post1802104 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podoba mi się u Ciebie Clinique Stay the day lipcolor - błyszczyk dwustronny długotrwały, róż 11 forever pink (z drugiej strony znajduje sie bezbarwny nabłyszczacz). zużycie minimalne Jaki on ma kolorek ? Wnioskuje z nazwy, ze rozowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Do suchej cery w zasadzie.
Jest w KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=12857
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.