|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Koniec z rozjaśniaczem
mam taki mały problem i chciałabym prosić o poradę...
chciałabym przestać używać rozjaśniacza i ''przerzucić'' się na farbę...ale obawiam się, że moje włosy będą rude, a tego nie chcę... moje naturalne włosy są w kolorze średni brąz, od mniej więcej pół roku 2-3 razy rozjaśniałam je do koloru jasny blond, teraz mam odrosty ,mniej więcej 2 cm ale nie chciałabym znów używać rozjaśniacza, czy mogę użyć farby? jeśli tak to jakiej, moze mi ktos polecic proszę jakieś dobre i sprawdzone firmy, czy użyć farby na całe włosy czy tylko na odrosty? czy jeżeli użyję farby na całe włosy to będzie widać róznicę koloru w miejscu gdzie były odrosty? jak zrobić by kolor był równomierny na całej powierzchni włosów? a może powinnam najpier użyć rozjaśniacza na odrosty a pózniej na całość nałożyć farbę? proszę o odpowiedź, będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec z rozjaśniaczem
co nikt mi nie odpisze??? błgam o pomoc!!! nie mogę przecież chodzić z takimi odrostami!!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
acha nakładam na same odrosty a póżnie jakieś 10 min przed zmywaniem przeciągam na całe włosy,
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobre farby rozjasniające ma Garnier Nutrisse Natea. Musisz uzyć najpierw na odrosty , az osiągną kolor zblożony do tego rozjasnionego , potem ewentualnie na całe, ale nie za długo. Jesli nałożysz na całe od razu wtedy zapewne odrosty będą ciemniejsze.
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobre farby rozjasniające ma Garnier Nutrisse Natea. Musisz uzyć najpierw na odrosty , az osiągną kolor zblożony do tego rozjaśnionego, potem ewentualnie na całe, ale nie za długo. Jesli nałożysz na całe od razu wtedy zapewne odrosty będą ciemniejsze.
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wam bardzo
jesteście koffane
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

jesteście koffane