|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bambino
Jakie macie doświadczenia z szamponem dla dzieci Bambino? Mam dość upiększających kosmetyków o kosmicznym składzie i chcę dać czuprynie odpocząć. Na jaki rodzaj włosów go stosujecie? Co nakładacie po/przed nim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bambino
Witam
Wbrew opiniom,że dorośli nie powinni stosowac szamponów dla dzieci,ponieważ np.kobiety mające włosy farbowane powinny stosować własnie odpowienie dla nich itp.Ale...właśnie moja mama całe życie farbowała włoski i myła je bambino,miała lsniace gładkie i miękkie jak u niemowlaka...ja z kolei myłam j&j dla dzieci i były super...myślę,że od czasu do czasu przerzucę się na dziecięce ![]() Podobnie jest z oliwkami do ciała dla niemowląt...dla mnie bomba,a ciałko jest jedwabiste. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Używalam na farbowane wlosy i bez odżywki masakra. Za to kiedy mialam naturalne szampony dla dzieci to bylo to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No właśnie macie może jeszcze jakieś doświadczenia z szamponami dla dzieci...??? bo ostatnio dość poważnie się zastanawiam czy nie kupić sobie takiego...Mam duzo kręconych włosów i nie wiem co zrobić żeby się nie puszyły..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wszystko zalezy od naszych włosów. Tak samo jak kazdy ma inna cere. identycznie jest z włosami. Dla jednego jeden szampon bedzie super, dla drugiego bedzie on jednak beznadziejny. Ja sama tez czase uzywam różnych samponow dla dzieci. ale kazdy musi znalezc ten dla sobie. z reszta szmpon powinno sie co jakis czas zmienia, przynjamniej ja tak robie, po zuzyciu dwóch opakowan szampon nie dziala na mnie tak jak na poczatku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.