|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Urodzinki tatusia :)
Hej!!
macie moze jakiees pomysly... co mozna by zrobic dla tatuska z okazji jego urodzinek ?? saa one jutro wiec nie mam zbyt wiele czasu...ostatnio wogle go nie mam ale jutro z 1h znajde... wiec co by mu zrobic?? moze jakas kartke?? prosze o porady...moze mnie czyms zainspirujecie
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzinki tatusia :)
a moze cos upieczesz?? moj tatuś kocha ciasta i słodczye..upiekłam mu na urodziny ciasto
mozesz zrobic sama kartkę(inspirace na forum), albo coś napisać..wierz, czy cos..moze zabrać mu podkładkę pod mysz i przyozdobić ładnie...mozesz mu oprawić Wasze wspólne lub rodzinne zdjęcie w ramkę która sama przsytoisz..nawet jakaś starą mozna wziaść i upiększyć![]() no nie wiem co jeszcze..mozę to pomoże
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
dzieeki m_p
hihi...ciasta to ja raczej nie upieke bo nie umiem...ale wszystko przede mna ;p jeszcze mloda jestem (14 lat :P) no to chyba jednak kartke zrobie jakaas a podkladki pod mysze to my wogle nie mamy od pewnego czasu ;p hehe nio too ja wracam edukowac sie ;p ja chcee wakacji!! ;p narazie
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
cieszęsie,zę mogłam pomóc
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może tak jak było w programie Szymona Majewskiego? Że Na wielkim słoiku piszesz "SŁÓJ TESTOSTERONU"- i wlewasz wody a w to wszystko wrzucasz samochód zabawkę, jakąś imitację hantelki (np. ulepioną przez ciebie) polakierowanego papierosa, jakąs butelkę po minialkoholu i co tam się jeszcze z facetami kojarzy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Justin...a nie sadzisz, ze taki prezent od 14latki mógłby byc dla tatusia nieco szokujacy??
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
14 lat to za młoda na pieczenie ciasta nie jesteś
Ja chyba 0d 12 próbowałm swoich sił w kuchni i całkem niezła zabawa a jak potem smakowało ... mmmm
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Eee no co ty- tzreba sie przyzwyczaić, że mlodzież szybciej teraz dorasta :P Takie lata :P Poza tym to ma tylko ukazywać męski naród :P
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojemu sciagnelam serial i wylpalilam na dvd. Plyty byly biale, do nadruku. Przerobilam jakiegos screenshota z filmu i porobilam nadruki na plytki. Fajnie wyszly. Swojemu kochanie zrobilam fajny prezent na gwiazdke. Tak jak aguca w kuchni zaczelam bywac od.. no malego W kazdym razie pozbieralam fajniejsze przepisy na ciasteczka i napielkam wiekle pudlo. Kazdy rodzaj ciach byl w osobnym woreczku, ladnie przwiazanym rafia, a calosc poukladana (a raczej wepchnieta, tyle tego bylo) w bordowym pudle z wiekla zlota kokarda. Ale sie cieszyl
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

macie moze jakiees pomysly... co mozna by zrobic dla tatuska z okazji jego urodzinek ?? saa one jutro wiec nie mam zbyt wiele czasu...ostatnio wogle go nie mam ale jutro z 1h znajde... wiec co by mu zrobic?? moze jakas kartke?? prosze o porady...moze mnie czyms zainspirujecie