|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() LRP Unifiance nr 10 - osiągalny?
Czy spotkalyscie w aptekach Unifiance podklad korygujacy 10 ???
Pytam, bo u mnie wszedzie tylko 11, a on dla mnie za ciemny. Bledziuch ze mnie do szescianu. I tak sie zastanawiam, moze on po prostu jest niedostepny w Polsce. Jesli tak, to przykro, bo konsystencja i pokrycie idealne jak dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: LRP Unifiance nr 10 - osiągalny?
Niestety w Polsce najjaśniejszy kolor to 11.Nie ma tych nizszych kolorków u nas a szkoda.Ja osobiście tez uważam ,że 11 jest dla mnie za ciemna,ale co zrobić.Nie tylko ta firma dziwnie dopasowuje palety kolorystyczne fluidow na nasz plski rynek.Dziwi mnie to...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedz. Rozumiem, ze mialas kiedys 10tkę, tak? Czy roznica jest widoczna na twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie ,nigdy 10 nie miałam.Miałam 11 i w związku z tym ulotke informacyjną.Francuskiego nie znam,ale łatwo się domyslic po obejrzeniu jej ,że istnieją jasniejsze kolory tylko oczywiście nie u nas w Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No mnie też dziwią kolorki podkładów i to nie tylko LRP
![]() ![]() ![]() ![]() Przecież nie wszystkie smażą się 3razy w tyg.na solarium!!! ![]() Ciekawe,że tylko w Polsce są takie dziwne odcienie i tak mało różnorodne,bo jakoś w innych krajach jest 1000 innych. Nie dziwię się,że 1/4 lasek mijanych na ulicy jest pomarańczowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.