|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Stary Zegar...
Niedawno znalazlam w domu stary zegar(kiedys byl z kukulka, ale teraz jest kompletnie pusty) wlasciwie to wyglada jak domek dla ptakow...
sa dzwiczki, tarcza od zegara i jest w ksztalcie domka. Macie moze pomysly co z nim zrobic? myslalam nad jakas szafeczka na drobiazgi, ale potrzebuje inspiracji... Pomozecie? Licze na was!
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stary Zegar...
Ak szczerze to anarzie nie mam zielonego pojecia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie taki stary nie działający zegar mama powiesiła na drzewie na działce. Wyglada bardzo ciekawie, ale ptaszki nie chcą w nim mieszkać
![]() A co do szafeczki to chyba musiałabyś tą przednią ściankę na jakichś zawiaskach zamocować /można kupić w sklepie stolarskim albo dla majsterkowiczów/ |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
łatwiej by bylo myslec na nim gdybym miala jakies zdjecie bo tak to cieczko mi wyobrazic cossss, soobie;d;d;d
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
popieram !! wklej foto
jak to mówią: dajcie mi człowieka to ja znajdę na niego paragraf z tym zegarem może być podobnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

z tym zegarem może być podobnie