|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy!! Co z nimi zrobić??
Kiedyś miałam długie włosy i po jakimś czasie mi sie znudziły!! Od ponad roku mam krótkie i tu zaczyna się problem!! nie wiem co z nimi robić
!! nie mogę żadnych fryzur znaleźć co zrobić z takimi wlosami!! a to co mam nudzi mi sie!! już nawet mam ochote zapuścić włosy ale po 1. znajomi mi nie każą a po drugie jak włosy odrastają to to nie za fajnie wygląda bo nie ma co z nimi zrobić... pomóżcie może wiecie co można z nimi robić?? To pierwsze zdjęcie jest jak mi troszkę włosy podrosną a ta reszta to ostatnio robione tak z 2 tyg. temu!! tu są 2 fryzury które moge robić - nie wiem co dalej!! a może... macie jakieś na lekko dłuższe to najwyżej zapuszczę.... naprawdę nie wiem!! pomocy!!
I like it when you enter my dreams Edytowane przez Carmenc Czas edycji: 2007-05-04 o 11:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!! Co z nimi zrobić??
Może lepiej by było zapuścić włoski...wtedy można zrobić o wiele więcej fryzur a jeżeli ma się włosy krótkie to pole manewru w tej sprawie jest bardzo ograniczone
![]() Teraz może proponawałabym jeżyka na całej głowie albo taki zupełny nieład Przyznam że trudno mi radzić w tej sprawie ponieważ nie miałam nigdy tak krótkich włosów ....
|
|
#3 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-07
|
Cytat:
ZAPUSZCZAĆ!!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
mialam ten sam problem....etap zapuszczania byl straszny ..to fakt. ale zawsze jest jakas alternatywa. raz robilam sobie karbownica, to pozniej ugniatalam mocno i wychodzil taki nieład (super efekt
) mozesz tez roznie zwiazywac wlosy....jest wiele rzeczy moim zdaniem na razie nie scinaj i układaj jak zwykle az do momentu gdy naprawde nie beda chcialy stac. wtedy napewno bedziesz mogla chociazby zwiazac wlosy. Powodzenia i wytrwalosci
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
No łatwo powiedzieć;P zapuszczanie z krótkich włosów to straszna męka- wiem bo przechodziłam to kilka razy
Można by było coś pokombinować z cięciem, zmodyfikować trochę fryzurkę
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie zapuszczanie.... raz już próbowałam i niestety nie wytrwałam w tym nie wiedziałam co z nimi!! za długie u góry za krótkie niżej masakra.... mam nadzieje, że wytzrymam!! dzięki za to i czekam na reszte propozycji!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ja też zapuszczam wlosy z krotkich i mam takie za ramiona(zresztą to zależy w jakim miejscu bo mam cieniowane
) i muszę stwierdzić, że coraz bardziej mnie to denerwuje, dodatkowo, że przestałam farbowac, ale mam szczerą chęć uhodowania dlugich wiec dalej trwam w mym zamiarze.T0obie polecam to samo, zdecydowanie więcej możliwości, przy krótkich miałam trzy(na gładko do tylu, wywinięte i na szczotce) A jest tyle fajnych fryzur dla dlugich włosow, poza tym to takie kobiece... ![]() Pomijam już naciski mojego męza:zapuszczaj, nie farbuj itd. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
No ale z drugiej strony prawie wszystkie dziewczyny mają długie włosy, a Ty przynajmniej jestes orginalna
Mnie już trochę moje długie denerwują.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
To prawda duzo dziewczyn ma długie włosy ale... naprawde z długimi można dużo zrobić!! no i mi sie troche za tym przykszy... zawsze uwielbiałam coś kombinować z włosami a teraz jest codziennie to samo
Tylko nie wiem czy mi będę pasować długie wlosy!! w sumie kiedyś takie miałam najpierw "za tyłek" potem takie za ramiona a teraz te....... hmmm nei wiem... ale nie chcę już mieć nonstop tej samej fryzury!! (a wy jak myślicie?-pasowałyby do mnie długie włosy??)
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli masz ochotę to zapuszczaj
Myśle że w długich też by Ci było ładnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
w dlugich bedzie ci o wiele lepiej radze zapuszczac
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie wyłamie i powiem ze KRÓCEJ(TAK JAK MA CHYBA TERAZ LENA z TATU) i jasniej zrobic kolor jasniusjenkie z ciemnym beżem bedzie ci slicznie bo ja cie widze w krótkich włoskach chodz ty masz taką urode ze i w dłuższych ci było ładnie ale obstaje przy krótkich
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Od momentu napisania wątku przestałam obcinać włosy!!
Czyli już od ponad miesiąca zapuszczam włosy!! Jak narazie nie znudziło mi sie!! w ciągu miesiąca szybko urosły mi włosy i jestem bardzo zadowolona! mam nadzieję, że do wakacji będę już takie, że będę mogła je jakoś przynajmniej spiąć ...
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak już będą długie to daj nam znać i pokaż się
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... Ale teraz zapuszczam do ślubu
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Mi osobiscie podobasz sie w krotkich wlosach bardziej!
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Hmm nio ja mam tak srednio do łopatek i zapuszczam,by miec lekko za łopatki
Tak króciutkich jeszcze nigdy nie mialam,ale przesylam takie fryzurki
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Upss... Trochę długo minęło od napisania posta ale... włosy, krótko nie rosną... dziękuję że ktoś odpowiedział
Włosy postanowiłam zapuszczać... od września nie obcięłam włosów i są już takie, że mogę zebrać je w kitkę kitecka mała (ok.10 cm) ale zawsze to coś jakoś narazie wiem, że niechciałabym obcinać już włosów... narazie się zastanawiam nad zrobieniem na wakacje warkoczyków takich do łopatek - ale boję się, że będe musiała potem obciąć włosy ponownie... Załanczam zdjęcia mojej obecnej fryzurki
I like it when you enter my dreams Edytowane przez Carmenc Czas edycji: 2007-05-04 o 11:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

!! nie mogę żadnych fryzur znaleźć co zrobić z takimi wlosami!! a to co mam nudzi mi sie!! już nawet mam ochote zapuścić włosy ale po 1. znajomi mi nie każą a po drugie jak włosy odrastają to to nie za fajnie wygląda bo nie ma co z nimi zrobić... pomóżcie może wiecie co można z nimi robić?? To pierwsze zdjęcie jest jak mi troszkę włosy podrosną a ta reszta to ostatnio robione tak z 2 tyg. temu!! tu są 2 fryzury które moge robić - nie wiem co dalej!! a może... macie jakieś na lekko dłuższe to najwyżej zapuszczę.... naprawdę nie wiem!! pomocy!!

...