|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Mata masująca, masażer na fotel.
Hej dziewczyny
![]() Chciałabym kupić masażer na fotel (podobny do tego w załączniku). Czy któraś z was ma taki ? Możecie jakiś polecić ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mata masująca, masażer na fotel.
Wiesz, kiedyś kupiłam na allegro dość podobny masażer na fotel - dokładniej matę masującą. Jestem bardzo niezadowolona - mam trochę problemy z kręgosłupem, i takie maty raczej rozgrzewają niż masują
bardzo delikatniutki ten masaż jest niestety... Jeśli zależy Ci na porządnym masażu, to kup lepiej fotel masujący - chociaż niestety to już większy wydatek
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie chętnie dowiem ,uwielbiam korzystac z nakładek na fotel w Media markt
![]() Najdroższa mata w MM chyba ok 800 zł kosztuje . |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Mój dziadek ma i fotel i matę... Wiesz, to jest tak (przynajmniej z jego modelami, byc może inne są lepsze/mocniejsze
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Zamierzam kupić taką matę jako prezent dla chłopaka, typowo właśnie dla relaksu, np do samochodu, nie w celach leczniczych
Może polecicie jakąś konkretną firmę, model ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
My w domu mamy taka matę.Sprawdza się bardzo dobrze.Nie jest to taki masaż jak dłońmi,ale dłonie to dłonie-maszyna ich nie zastąpi.Jak będziesz wybierała to zwróć uwagę czy ma opcję podgrzewania(dla mnie niezbędna,lubię się wygrzewać) i przynajmniej 2 rodzaje masażu.Tz taki rozciągający i takie kręcenie kół(mają swoje nazwy-szwedzki czy cuś,ale nie pamiętam).Aaa i rozejrzyj się za porządnym fotelem ,bo musi mieć oparcie pod dobrym kątem.Jak pierwszy raz usiadłam na jednym z foteli to ogólnie jakoś tak delikatnie to było i wogóle.Musi być jak najbardziej pionowy wg mnie,wtedy lepiej wszystko czuc
Miłego relaksu
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Mam w domku dokładnie taki jak na zdjęciu. Fajny relaks, tak jak dziewczyny pisały, ale nic ponad to. Prezent fajny, niebanalny - poszukaj koniecznie z wtyczką do gniazdka samochodowego. Ten model akurat nie miał tego w zestawie
|
|
#8 |
|
plum plum
|
szperam własnie w necie, żeby poczytać sobie i cieszę, że trafiłam na to forum
jednak sobie zamówię, tym bardziej że w sklepie matymasujace.net trafiłam na przecenę 150zl na 29zł
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Tanie maty raczej dają efekt rozgrzania i smyrania. Te drogie robią już porządny masaż, momentami nawet bolesny i ma się wrażenie jakby ktoś faktycznie palcami ugniatał. Najlepiej kupić coś takiego dopiero po przetestowaniu w sklepie, żeby uniknąć rozczarowania.
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście mam matę masującą do samochodu i jestem z niej razem z mężem bardzo zadowolona
Zakupiliśmy naszą na xxx. Polecam!A próbowałyście już masażerów, np. takich do karku lub szyi? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-10-26 o 14:56 Powód: Reklama. |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Miałam do czynienia z róznymi bólami kręgosłupa i nie sądzę żeby taka mata rozwiązała ten problem :P Zrelaksować sie może tak, ale nic poza tym.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

bardzo delikatniutki ten masaż jest niestety... Jeśli zależy Ci na porządnym masażu, to kup lepiej fotel masujący - chociaż niestety to już większy wydatek